Allah aşkına banlanmaValla bi sey yazacaktım banlanmaktan korktum böyle bi konu yüzünden hiç değmez diye sildim agshafxhavzbxgahvaczHvzv
Evlilik böyle bir şey, evlendiğinizde kan bağınız olmasa da o insanlarla, çocuğuyla evlenip ortak bir canlı meydana getirirsiniz ve eşinizin kök aile, çocuğunuzun akrabalık bağlarına müdahale etme hakkınız olmuyor. Takdir edersiniz ki, insanlar taş deliğinden çıkmıyor. Bireysel olarak siz görüşmek istemeyebilirsiniz, bakın bu konuda gerekçenizi bilemem, kimse sizi zorlayamaz; ama bunu eşinize çocuğunuza dayatıp ilişkilerine müdahil olmayın. Tamamen kesip atmak da saçma olur, dediğim gibi eşinizle konuşun ve ayda bir de olsa size bariz kötülüğü dokunmamış bu insanlarla evladınızın eşinizin hatrı için de olsa görüşün. Sık sık görüşmeye, çok samimi olmaya da gerek yok zaten.Dediginiz sey dogru olan ama sanirim icimde kalan cok sey oldu soyleyemedigim ve bu sekilde yansiyor onlara da. Galiba kaynanami gercekten affetmem lazim yoksa beni de yoruyor bu mevzu
Konuyu silmeye kalkma,silsen de bir şey ifade etmeyecekNeyse arkadaslar kimse kimsenin ne yasadigini bilemez ve bu tarz platformlarda insanin kendini ifade etmesi daha zor oluyor. Ilk girisimdi sanirim son olacak. Herkese tesekkur ederim
Teyze olsak ne olacak pardon?Ahaha napiyim ya herkes saldirdi dedim bunlar kesin teyze yas grubu teyze yas grubu lincine benziyor hepsi de
Yazdıklarınızı hayretle okudum eşiniz de siz de demek fıtratınız aynı annesine ağzının payın verdiğini gururla söylüyorsunuz yarın da size aynısını yapar annesine bunu yapan size haydi haydi yaparEvet sanirim linc saati basladiben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
sen lince doymadın şimde bide ondan linç yiyceksinAhaha napiyim ya herkes saldirdi dedim bunlar kesin teyze yas grubu teyze yas grubu lincine benziyor hepsi de
Saygiyla egiliyorum karsinizdaEvlilik böyle bir şey, evlendiğinizde kan bağınız olmasa da o insanlarla, çocuğuyla evlenip ortak bir canlı meydana getirirsiniz ve eşinizin kök aile, çocuğunuzun akrabalık bağlarına müdahale etme hakkınız olmuyor. Takdir edersiniz ki, insanlar taş deliğinden çıkmıyor. Bireysel olarak siz görüşmek istemeyebilirsiniz, bakın bu konuda gerekçenizi bilemem, kimse sizi zorlayamaz; ama bunu eşinize çocuğunuza dayatıp ilişkilerine müdahil olmayın. Tamamen kesip atmak da saçma olur, dediğim gibi eşinizle konuşun ve ayda bir de olsa size bariz kötülüğü dokunmamış bu insanlarla evladınızın eşinizin hatrı için de olsa görüşün. Sık sık görüşmeye, çok samimi olmaya da gerek yok zaten.
Mune yi cagirinsen lince doymadın şimde bide ondan linç yiyceksin
Mune gelene kadar afiyet olsun sana ben izlemeye devam ediyorum
Asla silmeyecegimKonuyu silmeye kalkma,silsen de bir şey ifade etmeyecek.
Allahtan belanizi istiyorsunuz sanirimArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Teyze olsak ne olacak pardon?
Biz nene de olsak siz hala kötüsünüz ama dfjdhfh
Sen de bir gün teyze ve kaynana olacaksın,he o kadar da uzun sürmüyor.Uyarayım da benAhaha napiyim ya herkes saldirdi dedim bunlar kesin teyze yas grubu teyze yas grubu lincine benziyor hepsi de
Tamam affedemiyor olabilirsiniz de o zaman hiç görüşmeyin gitmeyin yaptığı yemeği yemeyin mesela.Cok istedi sadece kisa bi sureligine bakti ama eltim yillarca kendi cocuklarini gostermedi kaynanama vicdanen de koparamadim cocugumu bakmamasini istedigim imalarda da bulumdan ama israr etti cok fazla ve o donem okulum da vardi sonra aldim zaten. Cok pisman yaptigi seyler icin ama affedemiyorum
Allah senin gibilerden korusun.Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Kalbin kötü senin sıkıntın bu.Yooo kinamiyorum ama vefasizsinabla bi sakin ol ya ben kadina tas atmiyorum kaynanam soyle kotu boyle kotu demiyorum ortada benim de kendimde cozemedigim bir sikintim var bi sakin ol da konusalim
Hic banlanmadim nasil banlaniliyor
o zaman şımarık bir ergensiniz.Valla degilim kotu olsam bunu bu kadar acik ve net yazar miyim ya kadin bana iyi davrandigi halde sevmiyorum diyen biri nasil kotu olabilirkotu olsam kaynanam eve almaz beni wmin ol. Eltime neler etti neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?