Kaynanami istemiyorum

Dediginiz sey dogru olan ama sanirim icimde kalan cok sey oldu soyleyemedigim ve bu sekilde yansiyor onlara da. Galiba kaynanami gercekten affetmem lazim yoksa beni de yoruyor bu mevzu
Evlilik böyle bir şey, evlendiğinizde kan bağınız olmasa da o insanlarla, çocuğuyla evlenip ortak bir canlı meydana getirirsiniz ve eşinizin kök aile, çocuğunuzun akrabalık bağlarına müdahale etme hakkınız olmuyor. Takdir edersiniz ki, insanlar taş deliğinden çıkmıyor. Bireysel olarak siz görüşmek istemeyebilirsiniz, bakın bu konuda gerekçenizi bilemem, kimse sizi zorlayamaz; ama bunu eşinize çocuğunuza dayatıp ilişkilerine müdahil olmayın. Tamamen kesip atmak da saçma olur, dediğim gibi eşinizle konuşun ve ayda bir de olsa size bariz kötülüğü dokunmamış bu insanlarla evladınızın eşinizin hatrı için de olsa görüşün. Sık sık görüşmeye, çok samimi olmaya da gerek yok zaten.

Neyse arkadaslar kimse kimsenin ne yasadigini bilemez ve bu tarz platformlarda insanin kendini ifade etmesi daha zor oluyor. Ilk girisimdi sanirim son olacak. Herkese tesekkur ederim
Konuyu silmeye kalkma,silsen de bir şey ifade etmeyecek.

Evet sanirim linc saati basladi ben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Yazdıklarınızı hayretle okudum eşiniz de siz de demek fıtratınız aynı annesine ağzının payın verdiğini gururla söylüyorsunuz yarın da size aynısını yapar annesine bunu yapan size haydi haydi yaparmadem istemiyorsanız direk söyleyin belli ki kynvldz hoşgörülü bir kadın bu kadar yaptıklarnıza rağmen hala yüzünüze bakıyor eli öpülesi kadın

Saygiyla egiliyorum karsinizda

Allahtan belanizi istiyorsunuz sanirim

Tamam affedemiyor olabilirsiniz de o zaman hiç görüşmeyin gitmeyin yaptığı yemeği yemeyin mesela.

Allah senin gibilerden korusun.

Size çok yüz vermişler ondan böyle olmuşsunuz. Kocanızın annesiyle görüşmesine karışmak gibi bir hakkınız, haddiniz yok. Madem bu kadar istemiyorsunuz çocuğunuza niye baktırıyorsunuz? Suç sizden çok sizin şu şımarık tavırlarınıza ses çıkartmayıp haddinizi bildirmeyeceklerde aslında. Oğlunuz varsa dilerim kendiniz gibi gelininiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…