Daha cok kiriliyor daha cok ustume dusuyor. O kadini o hale sokmak istemiyorum. Ya cok icinden cikipmayacak bir durumun icindeyim bosverin ama tesekkurler yorum icin suan linc ekibiyle kafa dagitiyorum benTamam affedemiyor olabilirsiniz de o zaman hiç görüşmeyin gitmeyin yaptığı yemeği yemeyin mesela.
Yok 30 yasinda 2 cocuk anasi kadinimo zaman şımarık bir ergensiniz.
Ay bu kesin fakeArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Ne alaka ya. Affedemediğim insanın kırılması umrumda olmaz. Size rahat batmış bence. İyi kafa dağıtmalarDaha cok kiriliyor daha cok ustume dusuyor. O kadini o hale sokmak istemiyorum. Ya cok icinden cikipmayacak bir durumun icindeyim bosverin ama tesekkurler yorum icin suan linc ekibiyle kafa dagitiyorum bentekrar tesekkurler
yaş olarak demedim zatenYok 30 yasinda 2 cocuk anasi kadinim
Ya arkadaslar ve pek sevgili linc ekibi ablalarim teyzelerim konu kisaca su benim kaynanam ben hamileyken ve yeni gelinken bana cok buyuk haksizlik yapti konu cok uzun diye yazmiyorum ve pisman hem de cok posman ve ben de affedemiyorum siz affedemediginiz biriyle her haftasonu yanyana gelmek ister misiniz ya hu ?
bunların (teyze, abla vs) hakaret olduğunu zanneden sadece sizsiniz farkındaysanız, kimsenin pek umrunda olmadıGencler (abla ve teyze diyince aliniyorlar) ben ilk defa uye oldum buraya ilk konum simdi banlancam mi yani banlanmadan herkesle bi gorusmek isterdim. Ellerinizden opuyorum linc ekibi kaynana ve gelinlerinizle mutluluklar dilerim xdfxdfxd
Yanlış bir kelime mi kullandınız eğer öyleyse banlanırsınız. Yapmanız gereken eğer sevmiyorsanız siz her hafta sonu gitmeyin, çocuğunuza da baktırmayın böyle yüzüne gülerek içten içe nefret ederek herkese zarar verirsiniz. İlerde siz de kayınvalide olacaksınız unutmayınGencler (abla ve teyze diyince aliniyorlar) ben ilk defa uye oldum buraya ilk konum simdi banlancam mi yani banlanmadan herkesle bi gorusmek isterdim. Ellerinizden opuyorum linc ekibi kaynana ve gelinlerinizle mutluluklar dilerim xdfxdfxd
Hahaha siz öyle sanınUzgunum ama bosanamam kocam ve ailesi tarafindan cok seviliyorum
Az bile olurİnşallah yemeğine tükürüyordur.
Dur deme şimdi öyle hem çirkin hem egriler hemd3 10 cmler gelirAz bile oluralın bu bacımızı burdan morallerim yerlerde şu an . Fakire hıyar vermişler ucu eğri diye beğenmemiş . Bu da o hesap .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?