Kaynanami istemiyorum

Tamam affedemiyor olabilirsiniz de o zaman hiç görüşmeyin gitmeyin yaptığı yemeği yemeyin mesela.
Daha cok kiriliyor daha cok ustume dusuyor. O kadini o hale sokmak istemiyorum. Ya cok icinden cikipmayacak bir durumun icindeyim bosverin ama tesekkurler yorum icin suan linc ekibiyle kafa dagitiyorum ben tekrar tesekkurler

Ay bu kesin fake

Daha cok kiriliyor daha cok ustume dusuyor. O kadini o hale sokmak istemiyorum. Ya cok icinden cikipmayacak bir durumun icindeyim bosverin ama tesekkurler yorum icin suan linc ekibiyle kafa dagitiyorum ben tekrar tesekkurler
Ne alaka ya. Affedemediğim insanın kırılması umrumda olmaz. Size rahat batmış bence. İyi kafa dağıtmalar

Gencler (abla ve teyze diyince aliniyorlar) ben ilk defa uye oldum buraya ilk konum simdi banlancam mi yani banlanmadan herkesle bi gorusmek isterdim. Ellerinizden opuyorum linc ekibi kaynana ve gelinlerinizle mutluluklar dilerim xdfxdfxd

Sizi anlıyorum ama eşinizin görüşmesini neden istemiyorsunuz onu anlamadım

işte insanoğlu böyle hep hep yap bir kere olmasın herşey unutuluyor. Hoş sen unutmadan nankörlük peşindesin

Duyarlı biri olmak kinci ve bencil biri olmamak için teyze olmak gerekmiyor ki kaldı ki ama olacağız birgün herkes gibi. Bu kincilik kendine zarar. Affetmek erdemdir ruhu özgürleştirir ve şifalandırır tavsiye ederim. Ayrıca kimse müneccim değil tabi ki linclenirsin ya doğru durust anlatıver ya da konu açmayıver birde dalga geçerek cevaplar veriyorsun çok itici.

Son düzenleme:
Gencler (abla ve teyze diyince aliniyorlar) ben ilk defa uye oldum buraya ilk konum simdi banlancam mi yani banlanmadan herkesle bi gorusmek isterdim. Ellerinizden opuyorum linc ekibi kaynana ve gelinlerinizle mutluluklar dilerim xdfxdfxd
bunların (teyze, abla vs) hakaret olduğunu zanneden sadece sizsiniz farkındaysanız, kimsenin pek umrunda olmadı

Yanlış bir kelime mi kullandınız eğer öyleyse banlanırsınız. Yapmanız gereken eğer sevmiyorsanız siz her hafta sonu gitmeyin, çocuğunuza da baktırmayın böyle yüzüne gülerek içten içe nefret ederek herkese zarar verirsiniz. İlerde siz de kayınvalide olacaksınız unutmayın

Uzgunum ama bosanamam kocam ve ailesi tarafindan cok seviliyorum
Hahaha siz öyle sanın kimse sizin bu hislerinizi anlamamış olamaz. Ya çok iyi rol yapıyorsunuz kaynananıza başka etrafınıza başka oynuyorsunuz. Ya da iki yüzlüsünüz. Onu sevmediğiniz halde çocuğunuza baktırmışsınız.

Şükürsüzsünüz. Hamd etmeyi , teşekkür etmeyi, iyi bir davranış karşısında minnet duymayı asla ama asla bilmiyorsunuz. Linçci tayfadan değilim sadece şu yazdıklarınız ile kalbinizin çok kötü olduğu buradan belli. Sizin de evladınız var. Yarın öbür gün gelin hanım ya da damat bey size aynı şeyi yapsa ne hissedersiniz. Oturup düşünün !

Umarım kayınvalide ve eşiniz sizin gerçek yüzünüzü görür.

Allah sana benimki gibi bi kaynana verecekti o zaman görürdün ebenin hörekesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…