Kaynanamın annemlere görev hatırlatmaları :)

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Kızlar iyi akşamlar
Anlatacağım şeyler pekte sorun olmayan şeyler olacak çünkü kaynanama gülüp geçmeye alıştım, sadece paylaşmak konuşmak istedim kimseye anlatmıyorum çünkü
Ama kadın dur durak bilmiyor
Yüzsüzlükte kendini aştı artık

Şimdi kısaca bir geçmiş bilgi vereyim
Ailecek iyiler komikler yani normalde başkası bunları yapsa inanın bir daha yüzlerine bakmam ama bunca şeye rağmen beni sevdiklerini hissediyorum ve şu güne kadar hiç küsmedim
Çok canımı sıktıklarında ortaya bağırıp yada direk laf verip tavrımı koyardım.. Eşimde hep destekcimdir ayrıca

Bunların tek kötü yanı para, olay paraya gelince bi değişiyorlar
Bu insanlar bana altın maltın hiçbirsey takmadılar
Gerdanlıkmış setmiş bırak bilezik bile takmadılar
Düğünümede gelmediler
Evimde bi eskiden saklayıp bana verdikleri halıdan başka iğneleri yok

Ona rağmen eşimi onlarla barıştırdım iki yıl dil döküp
Her bayramda tatildede giderim yanlarına sarılır öperim yer içeriz hiç sorun etmedim
Hatta eşimle onlar barışıp, onlara gittiğimizde şaka gibi beni mutfaga cekip bi küçük çeyrek altın takmaya çalıştı yakın akrabalarının yanında, o an çok kızdım yabancı gibi bana çeyrek takıyo
Çek elini dedim gözüm döndü al onu sakla lazım olur sana dedim ittim elini
O zaman oğluma takayım dedi döndüm güldüm size çektiyse taktırır kendine evet dedim sustum
Akrabalar güldüler buna

Hayr sanki ben para altın için geldim yanına zaten öyle olsa yüzüne bakarmıyım bunca şeyden sonra

Şimdi asıl konu biz taa evlenirken bile hiç bir şey almamasına rağmen annemi arayıp
(Bu arada bütün evi babamlar düzdü, eşime ailesi destek olamıyo ve o aralar mesleğe yeni başladı birikimi yok diye bir buzdolabı tv ve yatakodasını eşim aldı)
Yatakodası kız tarafına aittir oğlum bilmiyo diye ona aldırmışsınız dedi biz şok

Yine bişi demedik yıllar sonra şimdi de tutturdu oğlunu her aradığında annesigil beşik getircek onların görevidir bu diyip duruyo

Daha benim yüzüme hiç demedi ama derse yumcam gözümü açcam ağzımı bu nasıl bir yüzsüzlüktür ya

Şimdi benim annemlerde para ayırmışlar gelin ne lazımsa alalım diyorlar bende eşimin yanında telde dedimki yok anne damadın herşeyi ben alcam masraf etmesinler diyo dedim gıcıklıklarına

Şimdi doğumdan önce gelir car car öter hayır ben alıştım gülebiliyorum da annemlere ayıp olcak
Ben bırakmicam almalarına onlar almamış pozisyonuna düşcek kaynanada rencide etmiş olcak laflarıyla hiç hakkı yokken

Valla yine kavga çıkarırım o halimle
Ya yine en güzel anımı gereksizliklerle uğraşarak geçiricem

Saf mı değil bence
Valla yüzsüzlük benim cidden yüzüm tutmaz

Bu şekilde tam gaz devam. Laf soksan da kötü sözler söylesen de anlayacak birine benzemiyor bence

Benden bi tane daha varmış yanına gelip sarılasım geldi çözümü bulmuşsun zaten aynen devam

Kaynanatör mubarek ..Yapan insanlar az mı oldu deyip, acaba ne ile şurayı tamamlarım diye düşünür, yapmayanlarda car car öttürür Yerinizde olsam, eşimle muhattap olurum, veririm listeyi eline, şu şu lazım derim.. Anneme şu şu kadar derim (ki fazlasını değil, azını yüklerdim) Kayınvalideyede, senin yapman gereken şu, eğer yapmazsan biz yani oğlun halleder deyip konuyu kapatırdım.

Saf olsa etrafta eşi-dostu yapma etme der susar ya bildiğin dalga geçiyor.Ay gıcık oldum, sen de amma sabırlıymışsın yani.Tamam bilezik falan neyse ama bir de sanki, kendisi yapmış gibi millete sarması tam saçmalık

Yok kuşum ya onlar yapmasın hiç bir isteğim yok tek isteğim onlardan sükunet

Başka çaresi yok zira ben kısa kısa hepsini denedim gülüp geçmek en iyisi
Rabbim sabrımızı artırsın

Canim ya sen de telde konusurken falan söyle ya da bi sekilde duyur bizde adettir erkek ailesi doğumda geline bilezik takar diye annene laf etmeyi keser belki hem kendisi de mahcup olur.

oooo ne kadar da benimkine benzeyen bir kv
çok benzer şeyleri yaşıyoruz seninle şu an. hoş bana günlük hayatı da dönem dönem zehrediyorlar ama özellikle mevzu para olunca nutkum tutuluyor.
Allah sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…