Kaynanamın annemlere görev hatırlatmaları :)

Düğünde bi 'artık ne taktıysa' Taktınız hala konuşuyorsunuz de, sana da beşik muhabbetini yaparlarsa. Ya böyleleri maalesef saygıdan edepten anlamıyor. Sustukça hayatı çekilmez kılmak için tam gaz devam ediyorlar. Anca cevabı patlatacaksın ki azıcık çevrimdışı olsunlar.

Siz sustukca ve gulup gectikce daha cok azitacak bir tip.Annenize de yakinda lafi sokar kendi aklinca.Simdiden bir iki diken gosterebilirsiniz yada esas patlamayi bekleyebilirsiniz.Karar sizin.

Bir an konuyu ben yazdım sandım bizimki de gelmiş bana soruyo annen beşik alacak mı diye biz aldık beşik bi daha niye alsın ayrıca sanane yani dimi kimin ne alacağından sanki kendi ne aldıysa doğuma az kaldı bunlarla uğraşıyoruz bide bende anneme bişey deyip kırarsa cevabını vermeyi düşünüyorum

Ne ictiysen ondan istiyorum
Tatlim o kadar seye gulup gecebiliyorsan sen kendini asmissin bence allah akil fikir versin derim be hep insallah bi gun duam tutarda su kaynanalar akillanir

Hani sen diyosun ya beni sevdiklerini hissediyorum diye seni sevseler bu dediklerini yapmazlardı

Ay ne kadar yüzsüzmüş hakikaten benim kaynana gibi yüzsüzz

Siz mutfakta çek o elini sana lazım olur falan dediğin halde bende oğluna takıyım diyo anlamsızca hareketler ay nolur bende senin gibi olsam...
Eşim destek olsa bende de çok laf var da işte iş eşte bitiyo maalesef

yazmadan edemecegm.evliliğin ilk 5 yılı ben de böyleydim.sustum.söylemem gerekenleri söylemedim.en buyuk hatam bu oldu.oysa bu trden insanların anladıgı dilden konusmak gerekiyor.sonraki 7-8 yılda ise ne kadar salak oldugumu dusunuyorum ve çok pişmanım.sizde aynı şeyleri hissedeceksiniz.

Niye gülüp geçiyorsun ki ben anlamadım. Benim ailemi bu tür laflarla rahatsız etse kaynanam hiç de gülmem valla. Hele düğünüme gelmeyecek, sonra bi çeyrekle vicdanını rahatlatacak sen de hala komik aile, beni çok severler falan diyebileceksin. Ben senin gibi olamam heralde. Yaptığın doğrudur yanlıştir bilmem ama ailemi arayıp böyle arsızlık yapması bende son nokta olurdu.

Sen beşiği kız tarafı alır dediğini kimden duydun. Eğer gerçekten söylediğine eminsen hiç lohusa lığa bırakma. Ara. Siz erkek tarafının yapması gereken neyi yaptınız bugüne kadar da annemin ne alacağına karışıyor sunuz de.
Bu saflığı bende yaptım eşim ile annesini baristirdim. Bunun bir kere bile kıymetini bilmemesini geçtim aynen böyle çomak sokup durdu. Ne kavgasına karışın nede barıştırın

Bende 8 yıllık evliyim demekki bukadar zamanda dank ediyor. Bende pişmanım. Şimdi yanlışına yanlış diyince abes geliyor onlara. Neyse zararın neresinden dönülürse kâr dır diyorum kendime.

Bende 8 yıllık evliyim demekki bukadar zamanda dank ediyor. Bende pişmanım. Şimdi yanlışına yanlış diyince abes geliyor onlara. Neyse zararın neresinden dönülürse kâr dır diyorum kendime.
aynen canım.bilmiyorum neden? neden neden yani.çok pişmanım çokkk

Oglunun yaptıgını kendınden ayrı gormuyor anlasılan

Eşin duymuyor mu bunları. Valla tebrik ettim gülüp geçmene. Eşimin annesi de nişanlıyken annemleri gördüğünde ocağı ne zaman alcaksınız bulaşık makinası daha alınmadı diye söyleniyordu, tatsızlık çıkmasın diye ses çıkarmadık. Tabi kendileri çöp almadılar, şuanda evimde onların bir kürdanı bile yok. neyse evlendik vs, ailesi yüzünden kavga ettik eşimle başka bir sebepten. Artık o kadar dolmuşum ki, ailen çöp almadı annemi ne zaman görse onu almadınız bunu almadınız diye kafasının etini yedi diye çemkirdim eşim dondu kaldı. Keşke o zaman bana söyleseydiniz ben böyle olduğunu bilmiyordum dedi. Seninkide çok gereksizo lmuş, bebeğin olacak daha yatakodası kıza ait oğlana ait. Valla iyi laf etmemişsim, erkek tarafınında yapması gerekenler vardı ama siz hiç oralı olmadınız dememişsin :d

Cahillik ten başka bisey değil canım benm evini esyami kvdegl aldı ama beşiği annen bile değil bak anan alcak ben kizlarinkini aldm felan diyo zaten annem alcak benim bizdde adet öyle sen niye karsysn hamile kaldm kız olursa kunyesini ben alirim erkk olursa annen kunyesini alcak ben öyle yaptm şöyle yaptm takacagi şeyi bile söylüyor sanane sana mi takcak bana takcak yanı takılan altınlarla sana bi künye yaparz demeler ben ne istersem onu yaparm sonra ben yaptm diye hava atcak millte adım gibi eminim

Hani sen diyosun ya beni sevdiklerini hissediyorum diye seni sevseler bu dediklerini yapmazlardı
Cnm valla yapmacıkmı yapıyolar bilmiyorum ama özellikle kb öyle bir içten sarılır ki cidden hissettiriyor
Saçlarımı okşar minikim diye sever beni tüm sülalenin en güzel gelini bizim gelin der boyumu yüzümü kalbimi her toplulukta överde över
Aile içindede öyle rahat ettirmek için dört dönüyor
Kaynanamda mesela iş güç beklemez hiç
Tüm misafirlerin akrabaların toplu kalabalık olduğu zamanlar yer kalmayınca kendi yere oturup beni koltuğa oturtuyo dizimede kolunu dayıyo dizimin dibinde oturuyo

Komiklikleri de şöyle neşeli bi aile hep gülüyorlar hep espiri gırla insan mutlu oluyo yani
Bilmiyorum böyle iyilikleride ben silemiyorum nefrete dönüştüremiyorum..

Belki ne yapsalar hep iyilik görüyolar ondandır bu iyi tavırlarıda

her fırsatta sende ona görevlerini hatırlat canım. elinden geleni ardına koyma, biz senin arkandayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…