- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Aynen katılıyorum canım eşten kaynaklıAy ne kadar yüzsüzmüş hakikaten benim kaynana gibi yüzsüzz
Siz mutfakta çek o elini sana lazım olur falan dediğin halde bende oğluna takıyım diyo anlamsızca hareketler ay nolur bende senin gibi olsam...
Eşim destek olsa bende de çok laf var da işte iş eşte bitiyo maalesef
Ben 9 yıllık evliyim halen o denge bozulmadı vallayazmadan edemecegm.evliliğin ilk 5 yılı ben de böyleydim.sustum.söylemem gerekenleri söylemedim.en buyuk hatam bu oldu.oysa bu trden insanların anladıgı dilden konusmak gerekiyor.sonraki 7-8 yılda ise ne kadar salak oldugumu dusunuyorum ve çok pişmanım.sizde aynı şeyleri hissedeceksiniz.
Ben 9 yıllık evliyim halen o denge bozulmadı valla
Hala takmıyorum nefret hissetmiyorum
Ama susmamasına ve bunca yüzsüzlüğünede anlam veremiyorum
İnsan bıkar ya biyerden sonra
Benim kV anneme x hanım kilim kaymış düzelt istersen, sehpa tozlu kalmış sil istersen falan der, tuvalet kağıdını değiştirin demişliği vardı
Eşin duymuyor mu bunları. Valla tebrik ettim gülüp geçmene. Eşimin annesi de nişanlıyken annemleri gördüğünde ocağı ne zaman alcaksınız bulaşık makinası daha alınmadı diye söyleniyordu, tatsızlık çıkmasın diye ses çıkarmadık. Tabi kendileri çöp almadılar, şuanda evimde onların bir kürdanı bile yok. neyse evlendik vs, ailesi yüzünden kavga ettik eşimle başka bir sebepten. Artık o kadar dolmuşum ki, ailen çöp almadı annemi ne zaman görse onu almadınız bunu almadınız diye kafasının etini yedi diye çemkirdim eşim dondu kaldı. Keşke o zaman bana söyleseydiniz ben böyle olduğunu bilmiyordum dedi. Seninkide çok gereksizo lmuş, bebeğin olacak daha yatakodası kıza ait oğlana ait. Valla iyi laf etmemişsim, erkek tarafınında yapması gerekenler vardı ama siz hiç oralı olmadınız dememişsin :d
En Başta yazdım zaten cnm sorun olmayan bir konu olduğunueee sorun ne o zaman? bir 9 yıl daha çek ne diyelim
Yani huyu böyleyse istediğin kadar lafını ver anlamıyolar kiBenim kV anneme x hanım kilim kaymış düzelt istersen, sehpa tozlu kalmış sil istersen falan der, tuvalet kağıdını değiştirin demişliği vardı
kalk kendin yap dememek inan ki riyakarlık.benim fikrim bu.
Başkalarının yanında kendilerini iyi gösteriyolarki yani biz çok iyyiz mesajı veriyolar canım. Seven insan gelininin üzüleceği yada gıcık olacağı şeyleri yapmazCnm valla yapmacıkmı yapıyolar bilmiyorum ama özellikle kb öyle bir içten sarılır ki cidden hissettiriyor
Saçlarımı okşar minikim diye sever beni tüm sülalenin en güzel gelini bizim gelin der boyumu yüzümü kalbimi her toplulukta överde över
Aile içindede öyle rahat ettirmek için dört dönüyor
Kaynanamda mesela iş güç beklemez hiç
Tüm misafirlerin akrabaların toplu kalabalık olduğu zamanlar yer kalmayınca kendi yere oturup beni koltuğa oturtuyo dizimede kolunu dayıyo dizimin dibinde oturuyo
Komiklikleri de şöyle neşeli bi aile hep gülüyorlar hep espiri gırla insan mutlu oluyo yani
Bilmiyorum böyle iyilikleride ben silemiyorum nefrete dönüştüremiyorum..
Belki ne yapsalar hep iyilik görüyolar ondandır bu iyi tavırlarıda
Cnm eşim duyuyor ve bana sonsuz yetki veriyor yani canını sıkarlarsa susma sende cvap ver diyor
Hiç olmadı kendi susturuyor, ya he anne sen karışma diyor çook üstüme gelir ve susmak bilmezlersede elimden tutup valizleri alıp hiç kimseyi dinlemeden arabaya alıp tatile götürüyor.. Çünkü ben hiç kötü düşünmüyorum onlar için oda bunun farkında
Bide cnm o yatak odası muhabbeti yeni değil taa evlenirkendi 9 yıl evvel
Yani hep bi görev hatırlatma içinde kv
Kendi hiç bişi yapmadığı halde yüzü tutuyor ya hala
Hee ama saflığınada yapmıyo yani fenaa
Msjının sonundaki o lafıda aynen dicem de işte ne zaman olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?