Kaynanamın annemlere görev hatırlatmaları :)

Aynen katılıyorum canım eşten kaynaklı
Benim diğer eltim ses edemezdi hiç
Eşi hiç destekçi olmadı

Ben hem seviyorum hem lafımı esirgemiyorum
Sivri dilliyim onlara karşı
Bana çok karışamıyolar
Bazen diğer eltilerin diyemediklerinide ben diyorum onlarda rahatlıyo
En ufak bi canımı sıksalar ve ben bunu sorun etsem eşim hemen silip atıyo onları valizleri toplayıp elimden tutup götürüyo
Ondan korkuyolar bişey demeye
Tüm bunlardan dolayı bende relaxım sallıyorum dert etmiyorum
Çok iyi geçiniyoruz bunun için
Belki eşim destekçi olmasa beni anlamasa belki bende içten içe kötülük biriktirirdim onlara karşı

Ben 9 yıllık evliyim halen o denge bozulmadı valla
Hala takmıyorum nefret hissetmiyorum
Ama susmamasına ve bunca yüzsüzlüğünede anlam veremiyorum
İnsan bıkar ya biyerden sonra

Benim kV anneme x hanım kilim kaymış düzelt istersen, sehpa tozlu kalmış sil istersen falan der, tuvalet kağıdını değiştirin demişliği vardı

Ben 9 yıllık evliyim halen o denge bozulmadı valla
Hala takmıyorum nefret hissetmiyorum
Ama susmamasına ve bunca yüzsüzlüğünede anlam veremiyorum
İnsan bıkar ya biyerden sonra

eee sorun ne o zaman? bir 9 yıl daha çek ne diyelim

Cnm eşim duyuyor ve bana sonsuz yetki veriyor yani canını sıkarlarsa susma sende cvap ver diyor
Hiç olmadı kendi susturuyor, ya he anne sen karışma diyor çook üstüme gelir ve susmak bilmezlersede elimden tutup valizleri alıp hiç kimseyi dinlemeden arabaya alıp tatile götürüyor.. Çünkü ben hiç kötü düşünmüyorum onlar için oda bunun farkında

Bide cnm o yatak odası muhabbeti yeni değil taa evlenirkendi 9 yıl evvel
Yani hep bi görev hatırlatma içinde kv
Kendi hiç bişi yapmadığı halde yüzü tutuyor ya hala
Hee ama saflığınada yapmıyo yani fenaa

Msjının sonundaki o lafıda aynen dicem de işte ne zaman olur bilmiyorum

eee sorun ne o zaman? bir 9 yıl daha çek ne diyelim
En Başta yazdım zaten cnm sorun olmayan bir konu olduğunu
Sadece anlatmak istedim yüzsüzlüğü bırakamayışını

Kii ben söylemem gerekenleri zaten söylüyorum

Çokk güldüm söylediklerine kadına ya Bastım kahkahayı alemsin sen verirsin onlara cevabını keyfine baaaakkk

Başkalarının yanında kendilerini iyi gösteriyolarki yani biz çok iyyiz mesajı veriyolar canım. Seven insan gelininin üzüleceği yada gıcık olacağı şeyleri yapmaz

Eşin gerçekleri görüyorsa çok şanslısın. Boşver o zaman, zaten laftan anlayan birisi olsa sen karışma dendiği halde daha konuşmaz. Fenalığından yapıyordur zaten, biz olsak utanırız onu alın bunu alın bu sizin göreviniz demeye. Mesajın sonunu dersen iyi şeyler olmaz benden demesi :) Ben dedim çünkü kötü gelin oldum :) Gerçi kötü gelin olduğumda iyi oldu artık eşimi vs bunaltamıyorlar. Allah sabır versin ne diyim :)

Bende kv deme anne ben pahali bi bessik istemiyorum 120tl ye tasinabilir bessikler var ondan al onun uzerine n iyi bi bebek arabasi al takimli dedim onuda anangil alsin dedi cikti bana uzerine bide bizde adet bebek arabasini kizin annesi alir dedi icimden hay sizin adetinize bi bitmedi su adetleriniz demek gecti ama napacaksin iste sadece isten geciyor sizinkide o hesap olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…