kızlar çok sıkıntıdayım nolur akıl verin yoksa biticek bu evlilik biz 1 yıllık evliyiz eşimin ailesi elinden gelse bizden hiç çıkmayacaklar her geldiklerinde yatıyolar evi altüst edip üstüme atıp gidiyolar kaynanam çok görgüsüz bi kadın gerçi eşim hariç hepsi öyle sanki kendi evleriymiş gibi davranıyolar kumanda hep onlarda bilgisayarım onlarda birde üstüne üstlük kaynanam bize gelince kardeşlerini kardeşlerinin karısını bacısını hep bize davet ediyo tabi hiç bana sormadan sürekli bana laf vurmalar artık dayanamıyorum 3 gün önce yine bize geldiler zaten meyilliler dilin ucundan eşime bizi eve bırak dedi kaynanam saat gecenin 12 si olmuş eşimde burda yatın yarın gidersiniz dedi bende kapıyı hızla çarpıp odama gittim tabi elime bişey geçse eşimin katili olucam eşimde hemen arkamdan geldi neden öyle yaptın diye bitti artık senden boşanmak istiyorum dedim sarılmaya kalktı güya gönlümü alıcak öyle bi tokat attımki sesi onlarada gitti içeri girmiş ortalığı yatıştıracak aklınca gelininiz beni hep böyle dövüyo diye suratım 5 karış yataklarını hazırladım yatak odama geldim kanepeye kendime yatak hazırladım karyolayıda eşime açtım odaya geldi buda ne ayrımı yatıcaz dedi evet dedim artık kocam değilsin beraber yatmayı düşünmüyosun umarım dedim eşim kolumdan tutup çekti deli deli konuşma ne boşanması boşanma felan yok dedi bende görürsün varmı yokmu dedim ozaman kendimi öldürürüm dedi isabet olur dedim o pislik ailenle bütün bağım kopmuş olur dedim biliyorum çok ağır konuştum ama sinir krizi geçirdim beni yumuşatmak için noldu canım sana ters bişey mi söylediler dedi işte patladığım an kapıyı açtımki sesim daha net gitsin diye bağırmaya başladım evleri yokmu defolup evlerine gitsinler bıraksınlar bizi yetr artık dayanamıyorum ne yapışkan insanlarmış görgüsüz yüzsüzler diye bi defa kal bile demedim şimdiye kadar hangi yüzle kalıyolar diye eşim beni sakinleştirmeye çalıştı onuda ittim banyoya girip bi duş aldım sonra eşimin iknasıyla beraber yattık sabah uyandım kahvaltılarını yapmış çekip gitmişler eşim neden öyle yaptın dedi sen benim ne kadar sinir olduğumu bile bile neden onlara kal dedin dedim tamam bidaha olmuycak dedi yemin ettirdim izin vermeyeceksin kendileri kalsa bile dedim peki dedi belki çok sert bi tepki verdim ama beni bu hale onlar getirdiler ben öyle sakin bi insandımki şimdi sinir hastası oldum geçen gün bulaşık yıkarken tabak tam temizlenmemiş diye bütün takımlarını dolaptan indirip hepsini paramparça ettim psikolojim allak bullak buraya yazdıklarım binde biri daha neler neler şimdi kızlar ne yapmamı öneriyorsunuz bu evlilik devam ederse birgün canıma kıyıcam gitsem eşim vazgeçmiyo almanyada abim ablam var hiç bişey söylemeden oraya kaçıp gitmek geçiyo aklımdan nolur bana akıl verin aslında eşimide çok seviyorum ama beni boşanmaya itiyolar
okudum, okudum, okudum, okudukça ağzım açık kaldı..konuyu açan arkadaş ile dalga geçmeler, hakaret etmeler..yazık diyorum sadece..
Allah aşkına hanginiz evlendiği gecenin sabahına kahvaltıya gelen ve o gece sizde kalan kayın valideye tahammül edebilirsiniz?? Hanginiz daha 1 seneyi bile doldurmamış evliliğiniz süresince haftanın 5 günü sizde kalan ve kendi geldiği yetmezmiş gibi diğer akrabalarıda evinize yatıya toplayan bir erkek tarafına 1 yıl boyunca tahammül edebilirsiniz???
Bunlar haricinde bir sürü hakaret de cabası..
Kız diyor ki; anahtarları var istedikleri gibi girip çıkıyorlar, kaç kere eşimle uygunsuz vaziyette yakalandık ama umurlarında değil diye..
Hanginiz bunca eziyete karşı sessiz kalabilir ki?
Tamam çok fevri davranmış ama bu tarz insanlar başka dilden anlamaz..insan gibi söylese ne olacaktı? Eminim ki bir de üzerine dayak yerdi..
ya benim anlamadığım birşey var..sabret sabret deniyor da kardeşim neden kahır çekecek mişim ki??
çok garip ya..
Neymiş eşimin hatrına, eşimi çok seviyorum..
Allah aşkına o beni benim onu sevdiğim kadar sevse bana böyle eziyet edilmesine müsade eder mi ?
Allah bana bu canı bir kere vermiş, geri dönüşümü yok..neden ben hayatımı başkalarının kahrını çekerek harcayayım ki?
Kimsenin beni üzmeye hakkı yok, buna müsade edipte kendimi değersizleştiremem ben..
Oyüzden neymiş evlenince en az 3 sene herkesin huyunu suyunu alana kadar, birşeylerden, birilerinden emin olana kadar çocuk yapmak yokmuş..
Hatalısın 1 senelik evlisin 5 aylık hamilesin..
herkese sonsuz teşekkür ediyorum ama ben hatamı biliyorum eşim o anı unutalım seni bu hale biz koyduk utanması gereken kişi benim nolur affet diye kendisi söyledi demem o ki neler çektiğimi allah biliyo birgün sorulacak hesapları fazla vaktim yok bi özet geçicem ama sonra detaylıca anlatıcam benim annemi 16 yaşımdayken kaybettik ardından babam evlendi ve o kadın beni istemedi birsürü eziyet hep benden çok büyüklere vermek istedi sonunda onu zulmüne dayanamadım evlendim evlilik meraklısı değildim kesinlikle ve evlenince hepsi bitecek sandım daha beteri beni bekliyomuş bilemedim çok dayandım annemin toprağına sarılıp saatlerce ağladığımı bir ben bilirim eşime bi tokat attığımı kınamışsınız kafamı kalorifer peteğine vurduğu için ona laf yok çünkü ben bi tokat attım çok ayıp kadınlara yakışmıyo değilmi kadınlara sadece dayak yakışır kaynanam kaynanasını sokağa atmış şuan huzur evinde ona ayıp değil ben 18 yaşında evlendim bir çok şeye aklım yetmiyodu sıkıntı sıkıntı bu hale getirdi beni ben asla böyle olmak istemezdim benim sizden isteğim bana doğru yolu gösterip bir nebze akıl verenim yardım edenim olsun diye kimsem yok derdimi döküceğim ama beni kınayanlar kadar çok güzel yönlendirici insanların yazılarınıda okudum rabbim razı olsun sizlerden yanımda olduğunuz bi nebze içimi rahatlattığınız için
herkese sonsuz teşekkür ediyorum ama ben hatamı biliyorum eşim o anı unutalım seni bu hale biz koyduk utanması gereken kişi benim nolur affet diye kendisi söyledi demem o ki neler çektiğimi allah biliyo birgün sorulacak hesapları fazla vaktim yok bi özet geçicem ama sonra detaylıca anlatıcam benim annemi 16 yaşımdayken kaybettik ardından babam evlendi ve o kadın beni istemedi birsürü eziyet hep benden çok büyüklere vermek istedi sonunda onu zulmüne dayanamadım evlendim evlilik meraklısı değildim kesinlikle ve evlenince hepsi bitecek sandım daha beteri beni bekliyomuş bilemedim çok dayandım annemin toprağına sarılıp saatlerce ağladığımı bir ben bilirim eşime bi tokat attığımı kınamışsınız kafamı kalorifer peteğine vurduğu için ona laf yok çünkü ben bi tokat attım çok ayıp kadınlara yakışmıyo değilmi kadınlara sadece dayak yakışır kaynanam kaynanasını sokağa atmış şuan huzur evinde ona ayıp değil ben 18 yaşında evlendim bir çok şeye aklım yetmiyodu sıkıntı sıkıntı bu hale getirdi beni ben asla böyle olmak istemezdim benim sizden isteğim bana doğru yolu gösterip bir nebze akıl verenim yardım edenim olsun diye kimsem yok derdimi döküceğim ama beni kınayanlar kadar çok güzel yönlendirici insanların yazılarınıda okudum rabbim razı olsun sizlerden yanımda olduğunuz bi nebze içimi rahatlattığınız için
eşin kafanı kalorifer peteğine vuran karakterde biri ama senin ona tokat attıp ailesine hakaret etmeni kabul ediyo aynı zamanda. Eşinin bu iki hareketi çok çelişkili geldi bana. Seninde kafanı kalorifer peteğine vuran birine tokat atman çok cesurca
Birde insanların yorumlarına kızmışsın insanlar sana hakaret etmeden kendi düşüncelerini kendi yaşadıklarını yazmış sen daha beteri sizin başınıza gelmiş demişsin. Burası pışpışlanma yeri değil sen bir konu açıyorsan herkes seni haklı bulmak zorunda da değil.Bende okuyunca kaldım valla. Ben kendimi düşünüyorum eşime hakaret etsem bile kapıyı açıp eşimin ailesinin duyacağı şekilde defolup gitsinler diyemzdim herhalde. Şimdi sen bana daha betri senin başına gelsin dersin ama :) kusura bakma bunlar benim düşüncem gelirse de gelsin :) ne yapayım
Allah sana sabır ve dayanma gücü eşinin ailesine de merhamet duygusu versin... Yaşamayan bilemez, şimdi seni eleştiren çok kişi oluyo ama sana tavsiyem bence kimseyi takma,sen sana moral olacak yorumları seç içinden kendine...senin desteğe ihtiyacın var çünkü yıpratma sinirlerini hiç gereksiz yere... Oturduğumuz yerden konuşmak çok kolay neler yaşadığını kimse bilemez takma sen kimseyi artık insanlar çok acımasız..herkese sonsuz teşekkür ediyorum ama ben hatamı biliyorum eşim o anı unutalım seni bu hale biz koyduk utanması gereken kişi benim nolur affet diye kendisi söyledi demem o ki neler çektiğimi allah biliyo birgün sorulacak hesapları fazla vaktim yok bi özet geçicem ama sonra detaylıca anlatıcam benim annemi 16 yaşımdayken kaybettik ardından babam evlendi ve o kadın beni istemedi birsürü eziyet hep benden çok büyüklere vermek istedi sonunda onu zulmüne dayanamadım evlendim evlilik meraklısı değildim kesinlikle ve evlenince hepsi bitecek sandım daha beteri beni bekliyomuş bilemedim çok dayandım annemin toprağına sarılıp saatlerce ağladığımı bir ben bilirim eşime bi tokat attığımı kınamışsınız kafamı kalorifer peteğine vurduğu için ona laf yok çünkü ben bi tokat attım çok ayıp kadınlara yakışmıyo değilmi kadınlara sadece dayak yakışır kaynanam kaynanasını sokağa atmış şuan huzur evinde ona ayıp değil ben 18 yaşında evlendim bir çok şeye aklım yetmiyodu sıkıntı sıkıntı bu hale getirdi beni ben asla böyle olmak istemezdim benim sizden isteğim bana doğru yolu gösterip bir nebze akıl verenim yardım edenim olsun diye kimsem yok derdimi döküceğim ama beni kınayanlar kadar çok güzel yönlendirici insanların yazılarınıda okudum rabbim razı olsun sizlerden yanımda olduğunuz bi nebze içimi rahatlattığınız için
Ay ne edepsizsin sen ya. bir de suçsuz gibi gerine gerine buraya yazıyorsun.Sana da o sümsük kocana da yazıklar olsun.İntihar edecekmiş peh! Aman dünyayı varlığından mahrum etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?