kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

o zaman boşan gitsin ne kendini ne eşini daha fazla yıpratma.

benim esim ben bunlarin birini yapsamm kolumdan tuttugu gibi kapinin onune koyarr
haklida tokat ne demek yahuuu aklim almiyo haallaaaaaaaa

şiddet gören kadın değil ya bu sefer o yüzden üzerinde durulmuyor. ama konu sahibi tokat yeseydi, ailesi kovulsaydı işte o zaman nasıl yorumlar olurdu burda çok merak ediyorum.

rahat etmesine kim karışıyo tabiki rahat etsin ben rahatlığını düşünmeseydim ameliyat olduğunda bakmazdım evimde hastahanede altını temizlemezdim hastanedeki odadaki insanlar bile hatyret etti beni tebrik ettiler ama o rahat ederken beni neden rahatsız ediyo bana neden sıkıntı çektiriyo

Maddiyatınızın çok iyi olması mı size bu hakkı veren. sizi bu kadar küstah yapan.
Eşiniz de bu maddiyatınızdan dolayı mı attığınız tokat için bile birşey diyemiyor size?

yaptigin iyilikleri soyleme zira yapmamis gibi olursun o ayri
ama ilk mesajinda coook rencide etmissin
kocana cok uzuldum cokkkk

O kadar laftan sonra o gece kalıp sabahta kahvaltı yapıp gittiklerine göre gerçekten yüzsüz insanlarmış.Burada herkes seni suçlayabilir ama insan yaşamayınca bilemez.Tepkin seni haksız duruma düşürmüş olsada iyi yapmışsın bence böyle arsız insanlar ancak o dilden anlarlar.

Maddiyatınızın çok iyi olması mı size bu hakkı veren. sizi bu kadar küstah yapan.
Eşiniz de bu maddiyatınızdan dolayı mı attığınız tokat için bile birşey diyemiyor size?

küstah nasıl olur merak ediysan dönde bi kendine bak eşimin maddiyatıda benden iyi merak etme onun gözünde paranın değeri yok tabi benimde öyle olmasa sürekli vakıflara bağış yapmayız arkamıza doldururuz

bencede....
valla tekrar tebrik ederim.....

bizi gidi sefiller biziiii

Valla cnm kızsan da kabul etmesende sen haksızsın...Herşeyin bi yolu yordamı vardır.Hepimizin kendince sorunları var.K.validenler gittikten sonra eşini alırdın karşına üzmeden kırmadan güzelce durumunu anlatırdın.Oda bi orta yol bulurdu elbet.Ama sen gerçekten ayıp etmişsin.Eşin bence mübarek insan sen bunları yaparken seni kapı önüne koymamış...Anlaşılan sende öfke kontrolü denen şey yok.Sakın yanlış anlama ama sana tek tavsiyem bi psikiyatriste görün..Gerçekten bu durum ilerde başını ağrıtabilir.

tabiki bende öyle davranmak istemezdim ama ben kibar oldukça onlar üstüme üstüme geldi hasta olsam naz yapmış olurum bişeyi geciktirsem beceriksiz olurum arkadaşlarım bana gelir pencereden kafalarına bulaşık suyu dökülür bidaha gelmesinler diye ama bunların karşısında öfkemi kontrol edmeyip onlarla aynı dili konuşursam saygısız ben olurum

bu ballandıra ballandıra anlattığınız alt temizleme işi kaç ay ya da kaç yıl sürdü çok merak ediyorum. yaptığınız iyilikleri hep böyle söyleyip dururmusunuz?

burda kimse sizin rahatsız olmanızdan, sinir olmanızdan dolayı haksızsınız demedi ki çok normal, hemen hemen herkes sürekli yatıya gelen misafirlerden rahatsız olur. verdiğiniz tepkilerde haksızsınız denildi, hadi kayınvalideniz dediğiniz gibi kötü bi insan konuşmaktan anlamıyor, eşinizle oturup ciddi ciddi konuşsaydınız, rahatsızlığınızı dile getirseydiniz işte o zaman durum çok farklı olurdu.

eşiniz size yapılan haksızlıkları görüyor, sizin yanınızda, arkanızda, psikoloğa gitmenize izin vermiyor, ailesini sizden uzak tutacağına dair söz veriyor ama geldiklerinde de kal demekten çekinmiyor, bu da çok garip.

yaaa şimdi davranış çok çirkin evet. kayınvalide de rezil birisi sanırım, arkadaşında psikolojik durumundan ötürü hiçbirşeyden utanması yok. kayınvalidenin yaptıkları tahammül sınırlarını aşıyor ama yine de arkadaş eşinin hatırına bu rezilliği çıkarmamalıydı. ben en çok bu durumda eşine üzüldüm annesini kovamaz eşinide annesinden dolayı tolore etmek zorunda. bunun yüzünden bütün hakaretlere kendisi göğüs geriyor.
bak mihriban tamam sende çok yıpranmışsın ama eşini düşün bu kadar dert Allah korusun insanda kötü hastalığa sebep olur sonra vicdan azabı çekersin. senin bu durumunda bile kocan seni bırakmıyor.. benim, benim için canını vereceğini söyleyen eşim bile bu kadar fedakarlık yapmaz benden vazgeçerdi. eşinin kıymetini bil.

Sizin konuşma ve cevap tarzınız bu demek ki..
Ama benimki bu şekil değil. O yüzden alınmadım..
Allah size olduğu kadar etrafınızdakilere de sabırlar versin.

afedersiniz ama ohaaa diyeceğim dayanamadım arkadaşlarının üstünden bulaşık suyu mu döküyor?? hala daha hakaret etmek de haksızsın diyorum. o ayrı ama kadın nasıl bir kadın ya. kaynanatör

ayy mihribann yaa yaptigin iyiliklerii soyleyip durmaa anladik cok hayirseversin amaa neden soyleme geregi duyuyosun
bizde bi soz vardir
sag elin verdigini sol el gormeyecek diyee

ayyy bunaldim yahuuu

siz kayınvalidenizli aynı binadamısınız _?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…