Kaynanamın pala bıyıkları

ablacım 1 tel var kolay epilasyon sanırım 1 lira ondan hediye edin kendisi hemen alır çok basit

üzgünüm kızlar bende ondan arkadaşıma aldım ama beceremedik
canım bende arkadaşımın bıyıklarını iple almaktan bıktım midem bulanıyor ama kıramıyorum geçenlerde bende onda bu epilasyon aletinden aldım ama kullanmayı beceremedik bende tıpış tıpış yine bıyıklarını yoldum

Konu sahibi arkadaş kusura bakmasında konu ismine çok güldüm
gül kuzum gül sakıncası yok

abovvv siz beceremediyseniz kaynnaam hiç beceremez boşuna almayım bensonra o aletle almak için yine beni çağırır ya da iple yolmaya tıpış tıpış devam

arkadaşlar kocam birden gelebilir. aman bu konuya şahit olmasın çıkabilirim kusura bakmayın

ıple aldıkca cogaldıgını soyle ıpten vazgecsın yanı kuafore gıdebılır belkı yada komsusuna arkadasına fılan yaptırma sansı var,ahaha yazık valla cok guldum buna

kaynananın gözleri azmı görüyor:26:mudoda 5x aynalar var o aynadan alsın bide veet ağda tamamdır operasyon

Ben onu bunu bilmem, marifetlerinden bahsetmeyeceksin öyle milletin yanında; zor biliyorum, insan herkes bilsin istiyor ne becerikli olduğunu ama saklayacaksın.:)))))))))

Bilmem, anlamam çok bela savar der anneannem; çok doğru.

Bu çok basit bir mesele gibi gözüküyor; komik de aslında ama bak kaynananın bıyık ihalesi kalıvermiş üstüne.

Arkadasim iyisin insallah; kocam gelir gorur falan dedin gittin gidis o gidis.

Anamin biyiklarini cumle aleme reklam ettin diye hir cikarmamis olsun bu adam insallah.

"İple almak batık yapıyor" de. Ki yapıyor da.
Ağdayla al. Sir ağdalar var ya hani.
Alması zaten maximum 1dakika ya sürer ya sürmez.
Hem Allah başka dert vermesin inşallah

Ya gece gece cok guldum.allah iyiligini versin.parmaklarimi cok kutletmisim bi hissizlik var a bak alamiyorum gordun mu diye biyiklari alamadigini gosterirsin ,)))

aynen kuzum çok hak veriyorum sana.

bundan sonra amuda kalkma marifetimi bile kimseye göstermem

neme lazımo da başıma kalır felan

kaynananın gözleri azmı görüyor:26:mudoda 5x aynalar var o aynadan alsın bide veet ağda tamamdır operasyon
yoo gözleri gayet iyi
Arkadasim iyisin insallah; kocam gelir gorur falan dedin gittin gidis o gidis.

Anamin biyiklarini cumle aleme reklam ettin diye hir cikarmamis olsun bu adam insallah.

yok tatlım bu konuyu açalı aylar oldu. eşim kk şifremi bilmesine rağmen çok şükür konuma şahit olmadı

eğer olursa kötü olur

Alıver n,e olacak be arkadasım,kac dakıkanı alıyorkı, cogu zaman mutlaka bırbırınıze ıhtıyacınız oluyor olacak ta,
cnm sende haklısın dabende hep söylüyorum en fazla 10 dk mı alıyor ne olacak seve seve alırım, fakat sorun kaynanamın isteyiş şeklinde
aminnnnnnn

Ahahahahahahah batık bıyık hayatımda görmedim.

Yer mi ki kaynanası bunu?

Gecenin bir yarısı bıyıklarımı al diye gelip sizi mi uyandırıyor

Tek bıyıkla ilgili bunu yapmıyordur o zaman , canı istediğinde sizin odanıza gelip uyandırabildiğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…