ablacım 1 tel var kolay epilasyon sanırım 1 lira ondan hediye edin kendisi hemen alır çok basit
sorma hayatımama çözüm buldum şimdilik onu haber vermeye gelmiştişmmmm
sorma hayatımBaşakk...
Konun Yine Gündem de Tatlım..
yok allah var şimdi hiç bahane sunmuyor
hemen takıyor takma dişlerii alıyor ipi eline yoluyor beni sağolsun :86::86::86:
gül kuzum gül sakıncası yokKonu sahibi arkadaş kusura bakmasında konu ismine çok güldüm
üzgünüm kızlar bende ondan arkadaşıma aldım ama beceremedik
canım bende arkadaşımın bıyıklarını iple almaktan bıktım midem bulanıyor ama kıramıyorum geçenlerde bende onda bu epilasyon aletinden aldım ama kullanmayı beceremedik bende tıpış tıpış yine bıyıklarını yoldum
Ben onu bunu bilmem, marifetlerinden bahsetmeyeceksin öyle milletin yanında; zor biliyorum, insan herkes bilsin istiyor ne becerikli olduğunu ama saklayacaksın.:)))))))))
Bilmem, anlamam çok bela savar der anneannem; çok doğru.
Bu çok basit bir mesele gibi gözüküyor; komik de aslında ama bak kaynananın bıyık ihalesi kalıvermiş üstüne.
yoo gözleri gayet iyikaynananın gözleri azmı görüyor:26:mudoda 5x aynalar var o aynadan alsın bide veet ağda tamamdır operasyon
Arkadasim iyisin insallah; kocam gelir gorur falan dedin gittin gidis o gidis.
Anamin biyiklarini cumle aleme reklam ettin diye hir cikarmamis olsun bu adam insallah.
cnm sende haklısın dabende hep söylüyorum en fazla 10 dk mı alıyor ne olacak seve seve alırım, fakat sorun kaynanamın isteyiş şeklindeAlıver n,e olacak be arkadasım,kac dakıkanı alıyorkı, cogu zaman mutlaka bırbırınıze ıhtıyacınız oluyor olacak ta,
aminnnnnnn"İple almak batık yapıyor" de. Ki yapıyor da.
Ağdayla al. Sir ağdalar var ya hani.
Alması zaten maximum 1dakika ya sürer ya sürmez.
Hem Allah başka dert vermesin inşallah
"İple almak batık yapıyor" de. Ki yapıyor da.
Ağdayla al. Sir ağdalar var ya hani.
Alması zaten maximum 1dakika ya sürer ya sürmez.
Hem Allah başka dert vermesin inşallah
Kaşa yapıyor da, bıyıkta ben de görmedim.Ahahahahahahah batık bıyık hayatımda görmedim.
Yer mi ki kaynanası bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?