Kaynanamın pala bıyıkları

Gecenin bir yarısı bıyıklarımı al diye gelip sizi mi uyandırıyor

Tek bıyıkla ilgili bunu yapmıyordur o zaman , canı istediğinde sizin odanıza gelip uyandırabildiğine göre
:128::128:aynen tatlımmmmm çok zekisinnn. kocamla yatıyorum odamıza dalıyor

ne için olduğunu değişken bi konu. yeter ki işi görülsün

Kaşa yapıyor da, bıyıkta ben de görmedim.
Ama yer heralde.

yer o yer

vah vaaaaahhhh. Çok üzüldüm bu konu nedeniyle ağladım okurken:)

bi kaç kere iple etini kaptır bidaha aldırmaz :))) çokmu kötüyüm ne :26:

2. side veet ağda bantları varya soğuk ağda bacaklar için ben ondan kullanıyorum bıyığa yetecek kadar kesip iki hamlede alıyorum. içinde bisürü var tavsiye ederim zamanla kendide alır zaten

Son düzenleme:
ay bu konuya çok güldüm :)))
ne diyeyim arkadaşlar birsürü yöntem önermiş ağda gibi inşallah kabul eder kayınvalide :)
ya da forumca para toplasak da seninkine lazer mi hediye etsek kesin çözüm.

sende her seferinde emeğimin karşılığı, ücret 5 lira de...
bi daha gelmez zaten

çok komiksiniz ya allah başka dert vermesin.eşimin babaanesinin bıyıkları neredeyse malkoçoğlu gibi hiç almamış .senelerdir kv plan yapıyoruz şu kadını nasıl bastırsakta alsak şunları diye ama nafile.sürahi hanım gibi çok sert ve otariter bir kadın.ödümüz patlıyor benim de kv de.cesaret bile edemeyiz yanımızda gezdiriyoruz öyle.kadının yüzüne bakan önce malkoç bıyıklarını görüyor ,sonra gözlerine bakıp sohpet etmeye çalışıyor.

bıyıkları alırken ortadan başla,kenardan başlayınca az acıyor ortadan başlayınca felaket acı...bi de dudak diplerini al orası da çok acır kendi vezgeçecektir aldırmaktan:)

ayyyyy yorumlara çok güldüm çok yaşayın kızlar:)) seninde bileğine sağlık canım:)))

mesela kendi annen aldırsaydı böyle...bu kadar tepki gösterirmiydin...sadece kaynana olduğu için istemiyorsun...eşinle mutluysan yap bence...bence bu dert değil...ne olacak sanki..benim büyük kızımda bizimkileri alıyor...hemde zevkle..hatta sürekli kontrol ediyor...bıyığı çıkan varsa hazırım diye....bence bunu problem yapma....sırf bu yüzden aranız açılmasın....sonu gelmez yoksa...ne olacak...1-2 dakikalık işlem...

bu konu başlığına bayılıyorum. Çok orjinal.

her defasında gülesim geliyor.

Allahım size başka dert vermesin.

Tek derdiniz kayınvalidenizin bıyıkları olsun.

Allah sağlık, huzur versin

bu konu başlığına bayılıyorum. Çok orjinal.

her defasında gülesim geliyor.

Allahım size başka dert vermesin.

Tek derdiniz kayınvalidenizin bıyıkları olsun.

Allah sağlık, huzur versin

sağol tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

orjinal bulmana sevindim

çünkü derdimde orjinallll

Son düzenleme:
yok yok kötü değilsin saygılarrrrrr
ay bu konuya çok güldüm :)))
ne diyeyim arkadaşlar birsürü yöntem önermiş ağda gibi inşallah kabul eder kayınvalide :)
ya da forumca para toplasak da seninkine lazer mi hediye etsek kesin çözüm.
ayyy çok incesinnn süper olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:106:
offff garibim yaaaaaaaaaa
amin Allah sanada başka dert vermesin
bıyıkları alırken ortadan başla,kenardan başlayınca az acıyor ortadan başlayınca felaket acı...bi de dudak diplerini al orası da çok acır kendi vezgeçecektir aldırmaktan:)
vaaooovv bilgi çok güzelllll
hayır ablacım olay o kadar basit değilki
benim kayınvalidem düşüncesizlik edip beni yataktan kaldırıyordu gecenin bi saati
sadece kendini düşünen birisi başkası rahatsız olurmu diye hiç düşünmüyor
kocamla yatarken patt diye odaya dalan birisi olunca karşıdaki insan haliyle kurtulmak istiyor bu durumdan

ama hamileliğimde "hamileliğin verdiiğin zorluklardan ötürü" bıyıklarını almayı reddetmiştim
böylece kaynanamı sonunda püskürtmüş oldum
aman şeytan kulağına kurşun

konu sahibi çok tatlı yazmışsın yaaaa
bence ne yap biliyomusun, bu bıyık alma aletleri var ya heh bundan. de ki anne ben artık iple almıyorum gözenekleri açtı sivilce yaptı falan artık bununla alcam sana da aldım bi tane de

hahaha etini dudağını sıkıştır ipe daha aldırmaz
ayy onu denedim hayatım sıkıştıramadım

sağol aşkım sende çok tatlı gözüküyosun

sanırım gerek kalmadı canım şeytan kulağına kurşun doğum yaptığmdan beri bıyık aldırmaya gelmiyor
bebekle uğraşmaktan fırsat bulamıyorum zaten

ay ne güldümm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…