:128::128:aynen tatlımmmmm çok zekisinnn. kocamla yatıyorum odamıza dalıyorGecenin bir yarısı bıyıklarımı al diye gelip sizi mi uyandırıyor
Tek bıyıkla ilgili bunu yapmıyordur o zaman , canı istediğinde sizin odanıza gelip uyandırabildiğine göre
Kaşa yapıyor da, bıyıkta ben de görmedim.
Ama yer heralde.
nasıl bişey nerde satılır
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
bu konu başlığına bayılıyorum. Çok orjinal.
her defasında gülesim geliyor.
Allahım size başka dert vermesin.
Tek derdiniz kayınvalidenizin bıyıkları olsun.
Allah sağlık, huzur versin
Bence kaynanana 3 bıçaklı traş seti ve köpüğünü hediye et.
yok yok kötü değilsin saygılarrrrrrbi kaç kere iple etini kaptır bidaha aldırmaz :))) çokmu kötüyüm ne :26:
2. side veet ağda bantları varya soğuk ağda bacaklar için ben ondan kullanıyorum bıyığa yetecek kadar kesip iki hamlede alıyorum. içinde bisürü var tavsiye ederim zamanla kendide alır zaten
ayyy çok incesinnn süper olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:106:ay bu konuya çok güldüm :)))
ne diyeyim arkadaşlar birsürü yöntem önermiş ağda gibi inşallah kabul eder kayınvalide :)
ya da forumca para toplasak da seninkine lazer mi hediye etsek kesin çözüm.
offff garibim yaaaaaaaaaaçok komiksiniz ya allah başka dert vermesin.eşimin babaanesinin bıyıkları neredeyse malkoçoğlu gibi hiç almamış .senelerdir kv plan yapıyoruz şu kadını nasıl bastırsakta alsak şunları diye ama nafile.sürahi hanım gibi çok sert ve otariter bir kadın.ödümüz patlıyor benim de kv de.cesaret bile edemeyiz yanımızda gezdiriyoruz öyle.kadının yüzüne bakan önce malkoç bıyıklarını görüyor ,sonra gözlerine bakıp sohpet etmeye çalışıyor.
vaaooovv bilgi çok güzelllllbıyıkları alırken ortadan başla,kenardan başlayınca az acıyor ortadan başlayınca felaket acı...bi de dudak diplerini al orası da çok acır kendi vezgeçecektir aldırmaktan:)
hayır ablacım olay o kadar basit değilkimesela kendi annen aldırsaydı böyle...bu kadar tepki gösterirmiydin...sadece kaynana olduğu için istemiyorsun...eşinle mutluysan yap bence...bence bu dert değil...ne olacak sanki..benim büyük kızımda bizimkileri alıyor...hemde zevkle..hatta sürekli kontrol ediyor...bıyığı çıkan varsa hazırım diye....bence bunu problem yapma....sırf bu yüzden aranız açılmasın....sonu gelmez yoksa...ne olacak...1-2 dakikalık işlem...
ayy onu denedim hayatım sıkıştıramadımhahaha etini dudağını sıkıştır ipe daha aldırmaz
konu sahibi çok tatlı yazmışsın yaaaa
bence ne yap biliyomusun, bu bıyık alma aletleri var ya Eki Görüntüle 715431 heh bundan. de ki anne ben artık iple almıyorum gözenekleri açtı sivilce yaptı falan artık bununla alcam sana da aldım bi tane de
ilahi yaaa:)) aynı evde aynı apartmanda yaşamayı dert etmiyosunda bıyıklarını mı sorun ediyosun hayret walla bu kadın habire kıllanıyo hormonu bozuk değil ya onbeş günde ayda bi alırsın bence çokta büyük bi sorun değil bu derim ben kaynanamın bacaklarını bile aldım dua et bıyık azıcık yer:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?