- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
:101::101::101::101::101::101::101::101:Hahahaa koptumpala diyor bide :)) : P
ay ne güldümm :)))
gül gülSesli güldüm ilahi :)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alsanız ne olacak ki? Çok mu zor? Alt tarafı 5 dakika filan.Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
sağol hayatım çok tatlısn tşk ederimBak watson da yüz için ağda bantları var ben de iple alabilmek rağmen onlar daha Kolayıma geldiğinden onu kullanıyorum. Bir kere gosterirsin nasıl yapilcak. Alışır zaten hem daha acısız içinden mendili de çıkıyor ağda yağı içeren mendili var temizlemek icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:128::128::128::128::128::128::128::128::128:aramızda para toplayıp ücretsiz lazer kazandınız gbi süpriz yapalm kaynanaya kurtaralm arkadaşi:)
amin cnm sağolkonu başlıgı süper olmuş:) allah başka dert vermesin arkadasım..umarım çözüm bulursun:))
alırım kız nolcak 10dklık işbenimkileri de alıversene kız
hadi be seninki daha zormuş arkadaşım yaa kıyamambıyık nedir ki , benim ki gençliğinde komşu kadının gazına gelerek jilet vurduğu sakallarını aldırıyordu iple.
hay allahım derdimize bak. kendi kılımızı tüyümüzü hallettikde bir de bunlarınkini almakla uğraşıyoruz.
yoooooooo:101:Dert mi ariyorsunuz?
sağol hayatım çok tatlısn tşk ederim
:128::128::128::128::128::128::128::128::128:
süper fikir
işte gerçek bi kk kadını:130:
amin cnm sağol
çözümlendi gibi gözüküyo
alırım kız nolcak 10dklık iş
ama alışıpta gece yatarken odama girip 'şu kaşlarımı alıver' dersen bozuşuruz
sorun cozuldu mu?
Kız bencede ağda bandıyla al :) 2 çekmede kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?