Kaynanamın pala bıyıkları

Sesli güldüm ilahi :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak watson da yüz için ağda bantları var ben de iple alabilmek rağmen onlar daha Kolayıma geldiğinden onu kullanıyorum. Bir kere gosterirsin nasıl yapilcak. Alışır zaten hem daha acısız içinden mendili de çıkıyor ağda yağı içeren mendili var temizlemek icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aramızda para toplayıp ücretsiz lazer kazandınız gbi süpriz yapalm kaynanaya kurtaralm arkadaşi:)

konu başlıgı süper olmuş:) allah başka dert vermesin arkadasım..umarım çözüm bulursun:))

bıyık nedir ki , benim ki gençliğinde komşu kadının gazına gelerek jilet vurduğu sakallarını aldırıyordu iple.
hay allahım derdimize bak. kendi kılımızı tüyümüzü hallettikde bir de bunlarınkini almakla uğraşıyoruz.

Alsanız ne olacak ki? Çok mu zor? Alt tarafı 5 dakika filan.

sağol hayatım çok tatlısn tşk ederim
aramızda para toplayıp ücretsiz lazer kazandınız gbi süpriz yapalm kaynanaya kurtaralm arkadaşi:)
:128::128::128::128::128::128::128::128::128:
süper fikir
işte gerçek bi kk kadını:130:
konu başlıgı süper olmuş:) allah başka dert vermesin arkadasım..umarım çözüm bulursun:))
amin cnm sağol
çözümlendi gibi gözüküyo
benimkileri de alıversene kız
alırım kız nolcak 10dklık iş

ama alışıpta gece yatarken odama girip 'şu kaşlarımı alıver' dersen bozuşuruz

hadi be seninki daha zormuş arkadaşım yaa kıyamam
hemde iple hemde sakal hemde jilet vurulmuş
adamın alana kadar g.tü ççıkar valla

Dert mi ariyorsunuz?
yoooooooo:101:

sorun cozuldu mu?

Kız bencede ağda bandıyla al :) 2 çekmede kurtulursun

sağol cnm gerek kalmadı artık bi çözüme ama yine de şunu belirtmk istiyorum

sorun uzun sürmesi uğraştırması falan değildi

sorun kaynanamın düşüncesizce ısrarla istemesiydi

kocamın yanından yataktan kaldırıp bıyığını almamı istemesi oldukça sinir bozucu

yoksa 10dklık bişey alırsın biter

keşke anlayışlı bir şekilde ve kibarca istese heyyyyyyyyyy heyyyy

Ay ben bu konuyu hatırlıyorum, ne gülmüştüm ilk duyduğumda. Tey tey üzerinden kaç zaman geçmiş, konu sahibinin çocuğu olmuşta 2 yaşına girecek nerdeyse, nostaljik oldum şimdi okuyunca

Allah iyiliğini versin nasıl saçmalamışsın öyle güldürdün beni sabah sabah tek derdin bu olsun inşallah
Bıyıkla ip almakta ne var üç dk nı anca alır al gitsin pala pala dolaşmasın kaynanacığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…