- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.627
- 83
- 35
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Akıllardaki soruSadece çeyrek mi taktı kayınvalideniz onu merak ettim
canları sağ olsun olacaktıbir çeyrek, bir altın künye, birde altın isimli kolye. Ama canları şap olsun, her şey maddiyat değil insanlar milyarder değil sonuçta
Ya neden bu kadar abartıp kendinizi strese sokuyorsunuz ki.. Tamam yani altın bu ama alt tarafı size de bir çeyrek takmışlar.. Ve o çeyrek sizin.. Hesabını kimse soramaz ister saklarsınız ister bozdurup bir ihtiyacınızı karşılarsınız..ama herşey bir kenara o çeyreği nasıl kaybettinizBen nişanlanalı 2 buçuk ay oldu, nişanımda takılan çeyreği kaybettim. Ve bunu nişanlıma söyleyemedim utandığımdan. İnsanlar ona o karar para verdiler ve ben sahip çıkamadığım için kaybettim maalesef.. sizce çok ayıp oldu mu? Nişanlıma söylemedim ve söylemeyi düşünmüyorum..
aileniz veya siz yerine koyun bence ,sonuçta altın artık çok pahalı bir tane altın deyip geçmeyin kına yakarken konulmayan bir küçük altına ne kavgalar çıkıyor.Ben nişanlanalı 2 buçuk ay oldu, nişanımda takılan çeyreği kaybettim. Ve bunu nişanlıma söyleyemedim utandığımdan. İnsanlar ona o karar para verdiler ve ben sahip çıkamadığım için kaybettim maalesef.. sizce çok ayıp oldu mu? Nişanlıma söylemedim ve söylemeyi düşünmüyorum..
Çeyrek, künye bileklik altından, ve isimli altın kolye. Ama canları sağ olsun insanlar ellerinden geleni yaptı sonuçta ekonominin durumu belli bu devirde altın almak kolay değilKaynananız sadece çeyrek mi taktı? Ben orada kalakaldım da
Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.
Üzdü............Konu sahibi Ucuza gitmiş hemşire
Ben de anlamadım neden bu kadar çekindiğini. Herkes sormuş, cevap vermemiş. Nereden bilecek kaybolduğunu, yerine yenisini alır koyar. Prensesinden taktığı altınları hemen geri isteyecek hali yok ya.Yanlis hatirlamiyorsam bu kayinvalide her dk.elini tutup open, sarilan, prensesim diyen kv.de bide.:) kv.den bu kadar korkup cekinmek de nebileyim. Kaybettiysen yenisini alirsin olur biter. Ceyregi geri alip dugunde de takacaklar herhalde :) Evlenince takilari geri almasalar bari :) konu sahibinin annesi hakli cikacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?