Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ya neden bu kadar abartıp kendinizi strese sokuyorsunuz ki.. Tamam yani altın bu ama alt tarafı size de bir çeyrek takmışlar.. Ve o çeyrek sizin.. Hesabını kimse soramaz ister saklarsınız ister bozdurup bir ihtiyacınızı karşılarsınız..ama herşey bir kenara o çeyreği nasıl kaybettiniz

aileniz veya siz yerine koyun bence ,sonuçta altın artık çok pahalı bir tane altın deyip geçmeyin kına yakarken konulmayan bir küçük altına ne kavgalar çıkıyor.

Evde bir yere koyduysan nasıl kayboldu eve gelen biri çalmış olmasın?

Bir adet tam altın, bir adet altın künye, bir adet altın kolye, bir tane daha ince altın kolye kaybettim. Arada bir iki çeyrek de kaybetmişliğim var. Kimin taktığını bile hatırlamıyordum bunu mu dert edeyim güzelim altınlar heba olmuşken ajsjsj. Adı üstünde hediye yahu. Takıldığı anda size aittir. İster bozdurur yersin, ister kaybedersin. Emanet olarak vermediler ya, neyin stresi bu.

Bir de çeyrek yani. Özel tasarım değil. Çeyrek. Bozdurup harcadım ihtiyacım vardı ya da kaybettim dersin. Ayrıca insan evleneceği adama nasıl rahatça söyleyemez böyle şeyleri ben anlamıyorum ki. Kaybettiğim an söylerim ben, koynuna gireceğim adamdan mı saklayacağım. Bu ne mesafe yahu.

Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.

Yanlis hatirlamiyorsam bu kayinvalide her dk.elini tutup open, sarilan, prensesim diyen kv.de bide.:) kv.den bu kadar korkup cekinmek de nebileyim. Kaybettiysen yenisini alirsin olur biter. Ceyregi geri alip dugunde de takacaklar herhalde :) Evlenince takilari geri almasalar bari :) konu sahibinin annesi hakli cikacak gibi.

Bi ceyrege bu kadar uzulmeyin ki fazlasi cikmasin.

Alyansimi bir kac kez kaybettim ve yeniledim.

Bir ara tum takilarimin bulundugu cantayi caldirdim, allahtan cok takim yoktu

Ev esyalarimin basina gelenleri saymayayim.

O kadar cok param boyle ic oldu ki o yuzden ceyrek dedigin nedir ki diyorum.

Ben de anlamadım neden bu kadar çekindiğini. Herkes sormuş, cevap vermemiş. Nereden bilecek kaybolduğunu, yerine yenisini alır koyar. Prensesinden taktığı altınları hemen geri isteyecek hali yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…