Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ben de anlamadım neden bu kadar çekindiğini. Herkes sormuş, cevap vermemiş. Nereden bilecek kaybolduğunu, yerine yenisini alır koyar. Prensesinden taktığı altınları hemen geri isteyecek hali yok ya.

Ceyrek bu ya :) hatira kalacak bir seydir, aile yadigaridir ok.de ceyrek yani :) nisanliyi da anlamadim ki. Nisanli neden ceyregi boynuna takmadin mi diyecek? Bu kadar basit bir konuda bile konusamayip nisanlanmak da ayri bir mevzu tabi.

Helal olsun sana. Kendimi kaybederim altınımı kaybetmem

Kız buraya konu acsa kaynanam bunu taktı kıymetsiz miyim diye, amanın hurra saldıracak sen mal mısın paragöz müsün diyecek kadınlar, elinde kısır tabagı güne gelmis gibi; ucuza mı gittin,sadece ceyrek mi taktılar diyor aynen. ucuz. mal cünkü.
Konu sahibi sattım dersin nolcak abartma sende.

Ben altın kolyemi kaybettim ya evde bır yere koydum bulamıyorum.yada dışarıda boynumdan düştü yada cüzdanıma koymuştum cüzdanımdan düşürdüm sürekli düşünüyorum yok bulamıyorum. Bır kaç ayda olmuştu takmayalı yok yanı bulunmuyor. Sizde söylemeyin nısanlınıza

Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.
Benim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye

Bazı kişiler çeyrek işaretli miydi yenisini alırsın vs demişler fakat belki arkadaşın yenisini almaya gücü yoktur. Bunu da düşünmek lazım.

Ellerinden geleni yapmışlarsa eğer sizin için hiç kafanıza takmayın acaba az mı yaptılar ya da kaybettim ne olacak diye. Bence uygun bir zamanda da nişanlınıza söyleyebilirsiniz kaybettim diye. Kendinizi de üzmeyin

Estağfirullah demeyin öyle ahsjajsks adamlar kendin beğen, istediğini al olayını biraz yanlış anlamışlar herhalde

ben bu tarz seylerın kaybedılmesıne hıc ınanmıyorum ben hep bu tarz bırsey duydugumda ılk aklıma gelen bırseye ıhtıyacı vardı sattı sonra da soyleyemeyıp kaybettı dıyor seklınde gelıyor hele su zamanda elınıze altın gecmısken kaybetmenız ımkansız ınsan nasıl altınını koydugu yerı unutur ? ya calınmıstır ya satılmıstır baska bırsey gelmez sahsen aklıma

bırde o altın zaten sıze takıldı sızın . lazımsa kullanmanız cok normal eger dedıgım gıbıyse durust olun lutfen ve kımseye acıklama yapmak zorunda da degılsınız sonucta o sıze takıldı tutupda gerdanlıgı harcamadınız netıcede eger dedıgım gıbıyse

Konu sahibinin ailesinin beklentileri büyüktü, beğenmiyorlardı damadın ailesini. Maddi durumları iyi gibi geliyor bana. Yoksa ne diye tepeden baksınlar ki, bilemedim.

Söylemek zorundamisin ben Nisanda takılan bilezikler sen birini kullandım
Kimsede bilmez halen

Zaten altınlar benim hesabıma yattı evlenince de
Kime neyin hesabını hangi sebepten veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…