- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ben de anlamadım neden bu kadar çekindiğini. Herkes sormuş, cevap vermemiş. Nereden bilecek kaybolduğunu, yerine yenisini alır koyar. Prensesinden taktığı altınları hemen geri isteyecek hali yok ya.
Helal olsun sana. Kendimi kaybederim altınımı kaybetmemBen nişanlanalı 2 buçuk ay oldu, nişanımda takılan çeyreği kaybettim. Ve bunu nişanlıma söyleyemedim utandığımdan. İnsanlar ona o karar para verdiler ve ben sahip çıkamadığım için kaybettim maalesef.. sizce çok ayıp oldu mu? Nişanlıma söylemedim ve söylemeyi düşünmüyorum..
Arabanın kaybolması da ne biliyimHadi araba vs olsa kaybettiğiniz anlaşılır da, çeyreğin kaybolduğu nasıl anlaşılır?
İroni yaptım yani büyük olduğu içinArabanın kaybolması da ne biliyim
Benim de şöyle bir anım var:Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.
Estağfirullah demeyin öyle ahsjajsks adamlar kendin beğen, istediğini al olayını biraz yanlış anlamışlar herhaldeBenim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
Olabilir. Şimdi de "senin malım benim malim yok" diyerek mulkume göz diktiler ya... İlginç leş bir kafa ve vicdan yapısıEstağfirullah demeyin öyle ahsjajsks adamlar kendin beğen, istediğini al olayını biraz yanlış anlamışlar herhalde
Konu sahibinin ailesinin beklentileri büyüktü, beğenmiyorlardı damadın ailesini. Maddi durumları iyi gibi geliyor bana. Yoksa ne diye tepeden baksınlar ki, bilemedim.Bazı kişiler çeyrek işaretli miydi yenisini alırsın vs demişler fakat belki arkadaşın yenisini almaya gücü yoktur. Bunu da düşünmek lazım.
Ellerinden geleni yapmışlarsa eğer sizin için hiç kafanıza takmayın acaba az mı yaptılar ya da kaybettim ne olacak diye. Bence uygun bir zamanda da nişanlınıza söyleyebilirsiniz kaybettim diye. Kendinizi de üzmeyin
Olabilir. Şimdi de "senin malım benim malim yok" diyerek mulkume göz diktiler ya... İlginç leş bir kafa ve vicdan yapısı
Bazı eş aileleri kangrenli kol gibi, kesip atılmalı.Olabilir. Şimdi de "senin malım benim malim yok" diyerek mulkume göz diktiler ya... İlginç leş bir kafa ve vicdan yapısı
Çok haklısınızBazı eş aileleri kangrenli kol gibi, kesip atılmalı.
Bir şey olduğu yok, olduğu gibi duruyor aynı şekilde.Ay sahi o konu ne oldu? Bunlar yuzsuzun onde gideniymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?