Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ben bir kere tek taşını iki kere alyansini kaybetmiş biri olarak öleyim o zaman

Ve sende odedin

Ha o an rezil olmamak icin bende senin yaptigini yapabilirdim belki ama aksam nisani atar diger gun gidip aaldiklarimi iade ederdim

Ve sende odedin

Ha o an rezil olmamak icin bende senin yaptigini yapabilirdim belki ama aksam nisani atar diger gun gidip aaldiklarimi iade ederdim
Ben de öyle yapmayi düşündüm. Fevri olmamak adına çok yakın birkaç kişiye danıştım. Hepsi olur mu öyle şey deyince herhalde ben sorunlu, abartan biriyim diye sustum. Tecrübesizlik iste

Ben de öyle yapmayi düşündüm. Fevri olmamak adına çok yakın birkaç kişiye danıştım. Hepsi olur mu öyle şey deyince herhalde ben sorunlu, abartan biriyim diye sustum. Tecrübesizlik iste
Bu sordugun kişilerin sozune bir daha inanmada baska birsey istemem senden resmen ykmislar seni

Bu sordugun kişilerin sozune bir daha inanmada baska birsey istemem senden resmen ykmislar seni
İşte onlar öyle görmüş onu doğru sanmislar, hala da öyle düşünüyorlar. Dersimi aldim. Ha onlar destek olsaydı da ben cesaret eder mıydım gerçekten? Muallak

İşte onlar öyle görmüş onu doğru sanmislar, hala da öyle düşünüyorlar. Dersimi aldim. Ha onlar destek olsaydı da ben cesaret eder mıydım gerçekten? Muallak
At gozlugu takmis onlar

Aman ha aman baskasinin akli ile hareket etme kendin dusun tasin son karar senin
Ay tuylerim tiken tikeen oldu

Ah askitotomsu, çok mesaj verilmiş sana aslında ama gençlik,toyluk, etrafında seni uyaracak kimsenin olmaması mı her neyse evlenmişsin eşin olacak adamla.

Düğünde yarimlik mi taktı :))
5 bilezik takacaktı. Sonra 4 tane taktı.

Diğer bileziği de küçük oğluna verdi. Al abine almışsın gibi yap da tak dedi.

Bilezikleri kuyumcudan benim almış olmam dışında bir sorun yok tabi

Çeyrek ne kadar oldu?800 mü

Konusahibi nerde kaybettin soyle kk altın günü yapalim "altın arama günü" kskgddh bulanindir

Altın evde nasıl kaybolacak anlamadım. Ama bu kadar zor mu nişanlınıza "ben altını kaybettim" demek? Bu kadar zorsa neden evleniyorsunuz bu adamla?

O çeyrek de size hediye ayrıca. Hediyenin akıbetinden onlara ne onu da anlamadım.
Takılacak bir bileklik, kolye olsa neyse de çeyrek yani. Bozdur harca bir şey zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…