- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Bir şey olduğu yok, olduğu gibi duruyor aynı şekilde.
Nasıl mesela? Allah'tan ümidimi kesmiyorum tabii ki. Ama bunlar on yıldan fazladır boyleler. Ne zaman yaptıkları başlarına geçecek bekliyorumBence bu yaptiklari illa ki bir sekilde cikacaktir.
Nasıl mesela? Allah'tan ümidimi kesmiyorum tabii ki. Ama bunlar on yıldan fazladır boyleler. Ne zaman yaptıkları başlarına geçecek bekliyorum
Belki gücü ancak ona yetti nereden bilelim??Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.
İşte İlahi adaleti bekliyorum. Başka türlüsü bunları kesmezNasilini bilmiyorum ama ilahi adalet denen bir sey var cok inanirim.
Ve sende odedinBenim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
Ben de öyle yapmayi düşündüm. Fevri olmamak adına çok yakın birkaç kişiye danıştım. Hepsi olur mu öyle şey deyince herhalde ben sorunlu, abartan biriyim diye sustum. Tecrübesizlik isteVe sende odedin
Ha o an rezil olmamak icin bende senin yaptigini yapabilirdim belki ama aksam nisani atar diger gun gidip aaldiklarimi iade ederdim
Bu sordugun kişilerin sozune bir daha inanmada baska birsey istemem senden resmen ykmislar seniBen de öyle yapmayi düşündüm. Fevri olmamak adına çok yakın birkaç kişiye danıştım. Hepsi olur mu öyle şey deyince herhalde ben sorunlu, abartan biriyim diye sustum. Tecrübesizlik iste
İşte onlar öyle görmüş onu doğru sanmislar, hala da öyle düşünüyorlar. Dersimi aldim. Ha onlar destek olsaydı da ben cesaret eder mıydım gerçekten? MuallakBu sordugun kişilerin sozune bir daha inanmada baska birsey istemem senden resmen ykmislar seni
At gozlugu takmis onlarİşte onlar öyle görmüş onu doğru sanmislar, hala da öyle düşünüyorlar. Dersimi aldim. Ha onlar destek olsaydı da ben cesaret eder mıydım gerçekten? Muallak
Kayinvalidem nişanda bana çeyrek takamasin diye nişan yapmadim.Kaynananızın nişanda çeyrek takması da ne bileyim... Neyse linç yemeden uzaklaşayım ahsjahjs.
Düğünde yarimlik mi taktı :))Kayinvalidem nişanda bana çeyrek takamasin diye nişan yapmadim.Direkt düğün kısmına atladım
Asla pişman degilim
Nasipsiz lokma yenmezayy ne cok altın kaybeden varmıs
şaşkınlıkla okuyorum
altın ya bu kızlar sınıfta silgi kaybeder gıbı altın kaybedıyorsunuz
Ah askitotomsu, çok mesaj verilmiş sana aslında ama gençlik,toyluk, etrafında seni uyaracak kimsenin olmaması mı her neyse evlenmişsin eşin olacak adamla.Benim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
5 bilezik takacaktı. Sonra 4 tane taktı.Düğünde yarimlik mi taktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?