Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ne kaba bir laf. Siz başlık paranızı yüklü aldınız pahalıya gittiniz herhalde
Yani bir entrye verilen komik bir cevabı nerelere taşıdınız. İsteyen istediğini taksın efenim ne sözümüz ne gözümüz yok. Konu içeriği komik olunca behis görmedim espri yapmaya.

Yani bir entrye verilen komik bir cevabı nerelere taşıdınız. İsteyen istediğini taksın efenim ne sözümüz ne gözümüz yok. Konu içeriği komik olunca behis görmedim espri yapmaya.
Kusura bakmayın ama çirkin bir laftan fazlası değildi. Espri hiç değildi. Kadının değeri düğünde nikahta takılan altınla değil gördüğü hürmet ve sevgiyle gösterilir. (Bunu yaptığınız diğer yorumlara nazaran söyledim "Kadınız değerliyiz yaksınlar vs")
Kayınvalide anne, kayınpeder baba olabiliyorsa koskoca insanlar size saygı gösteriyorsa budur önemli olan.

Konu sahibi alt tarafı bir çeyrek her zaman yerine konulabilir bir şey için canını sıkma. Boşver

Benim espri anlayışımı eleştirmek sizin işiniz değil. Beğenmiyorsanız göz ardı et butonuna basın.

Düşüncelerimiz paralel değil. Sizin düşüncenizi de beğenmek ve onaylamak zorunda değilim. Sizde kendi düşüncenizi uygun yorumlara cevap yazın olsun bitsin

Burası sosyal platform istediğimiz eleştiride bulunuruz.

Haha yok artık . Bana takacagi altınlara para verecek kadar delirmedim elhamdulillah .

Parayı bana verdi git al diye. Ilkin tuhaf geldi. Çünkü cok tuhaf. Sonra önemsememe kararı verdim

Bizim evde de kızımın 2 kitabı 2 defteri 1 kalemtraşı kayıp ..her yeri talan ettim bulamıyorum...nerede bunlar ya..çok kafayı taktım

Haha yok artık . Bana takacagi altınlara para verecek kadar delirmedim elhamdulillah .

Parayı bana verdi git al diye. Ilkin tuhaf geldi. Çünkü cok tuhaf. Sonra önemsememe kararı verdim
Belki birinin parasını oğlu için vermiştir
Öyle demeyin bakın yukarıda bir arkadaş, bilezik alıp kaynanaya vermiş bana takin diye.

Belki birinin parasını oğlu için vermiştir
Öyle demeyin bakın yukarıda bir arkadaş, bilezik alıp kaynanaya vermiş bana takin diye.
Küçük oğlu uzaktaydi. Gelmeyecekti düğüne. Sonra düğünden 1 gün önce eşimi aradı.

Abi yol paramı vereceksen geleyim demiş.

Eşim sonralari söylemişti bana.

Hala sömürmeye devam ediyor mu kardesi
Hayır.

Eşim kardeşlerinin içinde en son evlenen. Bu erkek kardeşi yaşça hepsinden küçük ama abisinden önce evlenmiş.

Hanımı da kendisinden biraz büyük. Yani abisinin yaşına yakin.

Hanımını abisinden kıskanıyormuş o sebeple görüşmek istemiyormuş. Açıkca söyledi.

Belki yaşça birbirlerine yakın olmalarini mi sorun etti. Bilemiyorum

Eşim de şok geçirdi ama görüşmeyi kestiler.

Eltimle evlenmeden önce 1 kere görüştüm. O akli selim iyi bir kızdı. Sorunsuz birine benziyordu. Ama kocası manyak

Eşimin ailesinde 1 tane bile normal yok.

Abisi de kız kaçırmış . Ama kızın rızası yok. Yani adam kaçırmaktan ve zorla alikoymaktan hüküm giymiş.

Görümcelerim sorunsuz ama. Özellikle büyük olani severim. Cok cok iyidir.

İyi bari gorumceden yana yüzünüz gülmüş. Ne hayatlar okuyoruz forumda

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin, nişanda takılan takıları Allah göstermesin nişanın bozulması durumu hariç kimse soramaz, o yüzden dert etmeyin fakat bu durum sizi üzdüyse bir şekilde çeyreğin yerine yenisini alın, nihayetinde kayınvalideniz çeyreğin üzerine adını yazdırmamıştır.

Eger evdeeyse çıkar ama benım gıbı degıl en azından ben nerede oldugunu bıle hatırlamıyorum keşke benimkide evde olsa
İnşallah çıkar da eşime diyorum lavaboya mı düşürdün farketmeden acaba gitti diyorum görürüm öyle olsa sesini duyardım diyor bilemedim valla keşke çıksa çok mutlu olurum

İnşallah çıkar da eşime diyorum lavaboya mı düşürdün farketmeden acaba gitti diyorum görürüm öyle olsa sesini duyardım diyor bilemedim valla keşke çıksa çok mutlu olurum
İnşallah bulursun benım umudum yok ama sen bulursun umarım. Da esine neden sordun lavabo falan derken odamı kullanıyordu diycem komık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…