- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
sorma.eşimle tekrar konusup net cevabımı vericemAy çok sinir bozucu durum.
durdukca sinirleniyorum.Aman konusmazsa konusmasin.
Hatta bir sure hic konusmasin bence de rahat edin
r
sorma.eşimle tekrar konusup net cevabımı vericem
eşim geldi sarıldi.senin mutlu olman önemli benim icin ama kızmadm degil bu konuyu kapatalm ded!.ama tekrar acılır bu konu.yatmadan tamamiyle kesip atmak istiyorum.ne diyeyim ?
Tabiki arada bir olur ama sürekli yasayacaksa ortak karar alınması lazimkızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?