- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Aynı evde değil ama mücadele ediyor yerleşmeyi düşünüyorlar.Kardeşim kesinlikle istemediği halde eşi psikolojik baskı uyguluyorŞimdi durumu ne peki kızkardeşinizin? Hala ayni evde mi kv ile?
6 aylık evliyim, kocamla kendi evimde pijamamla dolaşamayacaksam, istediğim saatte yatıp kalkamayacaksam, istediğim zaman kocamı öpemeyeceksem evlenmenin ne anlamı varyeni evliyiz bee.
Sakince kocana bu sebeplerden bahset ve o'nu can alıcı noktasından vur
kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
Evde biri varken eşinizle birlikte olamayacağınızı yatak odası hayatınızın sona ereceğini ciddiciddi söyleyin erkeklerin en büyük zaafı bu belki cayareşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
gelsin kalsin bilmem KAC GUN ama herkesin yeri yurdu var esinin sana sormasi lazimdikızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
aynen öyle.planlar yapilmışAdama bak resmen evlenmeyi beklemiş annesini yanina almak icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?