- 28 Kasım 2010
- 42.486
- 141.128
- 798
- Konu Sahibi Ikimelekannesi42
-
Var mi para? Ne ile gideceksiniz farkli eve? Calisiyorsaniz okey tutun bir ev gidin yerlesin,esinize resti cekin,geliyorsan gel,gelmiyorsan da aciyorum davayi deyin. İzleyin bakin gelecek mi diyeBlöf değil niyetim farklı bi ev
Kapıdaki anahtarı kaldırmana müsaade etmeyen adam, ayrı eve çıkar mı sence?Kapıdan anahtarı çekmeyiz kendisi açar kocam müsade etmiyor ben biyere giderken falan kitleyince bile o kapıyı laf ettiler
Kapıdan anahtarı çekmeyiz kendisi açar kocam müsade etmiyor ben biyere giderken falan kitleyince bile o kapıyı laf ettiler inanın evi biz yaptık diyorlar ve ayrıca eşiminde beni sevdiğine eminim mutlaka gelicek galiba biraz sakinleşmemi falan bekliyor
Ya buradaki kadınların da alttan alta ayrılık çığırtganlığı nedir anlamıyorum, sanki kendi evliliklerinde mükemmel pirimsesler kocalar da beyaz atlı pirems
Her evlilikte kavga olur evi terkedip gideceğiniz kadar ciddi bir durum değil bu siz kvye laf söylemişsiniz o da söyleme demiş blöf yapmışsınız defol demiş burada herşey karşılıklı yani öyle çok da mağduru oynamayın gerek yok.
Her kavgada evi bırakıp giderseniz olan çocuklara olacak, adam eve gelince bak böyle böyle oldu ben geçinemiyorum annenle onun da geçinmeye gönlü yok ben artık görüşmem diyeceksiniz mesafe koyacaksınız.
Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
kalman garip olurdu dediğime göre gittiğini anlamışım demekKadınannesine gitmis zaten guzelim sen anlamamissin herhalde
Evet 17 yaşında evlendim birazda ailemin sevgisizliğinden onlardan kurtulmak için evlendim belkide sığıncak bi liman arıyordum evlendim severekte evlenmedim ama sonradan bütün huyuna suyuna rağmen çok sevdim dayakmı yemedim küfür mü yemedim neleri yuttum kimseye bişey anlatmadım içime attım çocuklarımıda sırf yanlizligım gitsin diye yaptım belki hata diyeceksiniz şimdi ama gelin benim yerime koyun kendinizi iki çocuk anasısız elinizde mesleğiniz yok zamanında geri zekalılık etmişsiniz okumamışsınız ve bi koca alıp iki çocuk yapmişsınız kaynanayı görümceleri beş sene boyunca ne yaptılarsa yutmuşsunuz ve artık sabır taşmiş tamda o anda defol git diyen bi koca var ergen kavgasımı çok basitmi geldi alın size soru napardinizErgen kavgası gibi geldi bana.. Haliyle siz şu an geç ergenliktesiniz..
Eşiniz kaç yaşında?
Yaş doğru mu?
17 yaşında mı evlendiniz???
Bisey yapma giderim demissin gitmissin donerse senindir donmezse bosanmak istiyodrMerhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
Çeker giderim dediyseniz olduğunuz yerde kalın sorununuzu kökten çözene kadar yoksa bir daha gitseniz de kaale almazMerhaba yeni üye oldum
Yaw Allahina kaybol baslatma uslubuna yoksa ben baslarim sana nolmus yani ne demisim bennn siz kadinlar hemcinslerinize hep boylw davraniyorsunuz ben yanlis anlamisim iste bu knusma ne boylekalman garip olurdu dediğime göre gittiğini anlamışım demek
bu üslupla da rica ediyorum konuşmayın benimle. Güzelim falan nedir Yani? Sanırsın her gün çekirdek citliyoruz beraber. İlk defa karşılaşıyorum oysa sizle
Sorunlu bir evlilikte çocuğu olmayan yok ama.Burada ki üyelere neden çocuk yaptınız demeyin de ne derseniz deyin.
Aşırı kıl kapıyorlar bu sorudan
kavga,sinir modundayken bu lafı kime söylesen cevap o olur canım. eşin sana söylese git derdin gururdan sınırden , kendı haklı gördüğünden. Tabiki oda yanlış ama sende doğru sayılmazsın.. bazen sinir insana herşeyi yaptırıyobende en son çocukları alır çeker giderim dedim
Eşiyle mutlu olamayanlar maalesef mutluluğu çocukta arıyorlar.Sorunlu bir evlilikte çocuğu olmayan yok ama.
Her şeyi geçtim çocuğa haksızlık . Mutsuz bir anne benim gözümde iyi annelik yapamaz.
Çocuk hissediyor bunu ,zor işler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?