Sevmiyor annesini"Kendi memesini açıp gösterdi." kısmında bam güm gittim,böyle bir şey olamaz ya.Eşinizin annesiyle ve ailesiyle arası nasıldır genel olarak?
ya vallahi tek başına da bu süreci atlatırsın alın bileti gitsin annen de biraz daha kalsın gitsin.Gurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun
O zaman işiniz daha kolay.Mesafe koyun.Olabildiğince gidip gelmeyin.Çocukla ilgili meselelere de karıştırmayın.Ben doğduğumda benim ailemde de benzer şeyler olmuş.Babaannem memleketten annemin yanına gelmiş.Kırk banyomda anneannem de yardıma gelince babaannem kendince triplere girmiş,hemen bilet alıp kendini otobüse bindirtmiş.Annem babaannemi hep mesafeyle idare etti.Siz de öyle yapın bence.Sevmiyor annesini
Ayy tam dayaklık kaynanan meme açmak nedir ya salak karı alsaydınız biletini kesin menepoza girdi ondan bu kendini yerden yere atmalar hiç çekilmez Allah sabır versinGurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun
Mesafeni koy , ciddiye alma . Ciddiye alıncak bir insan değil belliki. O sadece eşinin annesi bitti.Gurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun
Aradığımız KV veya anne modeli Firdevs yoreoglu demek kiKayinvalidenin tek bildiği bu olabilir .Fakat bu toplumun yarasi bir yerde .Kadın sadece anne olmuş başka bir hayatı yok o alandada bildigini göstermek istemiş birçok kişi gibi gibi kendince yaptığı en mükemmel proje çocuk .Başka da birşey yokki.O alanada çocuk kendinin olmadığı için müdahale edilmesine izin verilmeyince yerlere yatip sinir krizi geçirmiş.Hayatinin başka alanları daha dolu ve aktif olsa hiç karışmaz izlerdi zaten .3 gün kalır dönerdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?