Kaynanamla lohusalık cinnet geçirdim

14 gun özel şoförünüz vardı sanki götürüp getirecek. Laflara bak. İyi etmis kadin size. Hem işinizi görecek hem arkasından laf ettirecekti allah kurtarmış.

o sizin yaşadığınız durum duygular herkes farklı ben her zorlukda yuvamı dagitayim mi diye düşünmüyorum nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum
Çözümün herkesten özür dilemekse işin var. Her neyse. Kolay gelsin bol çözümler.

14 gun özel şoförünüz vardı sanki götürüp getirecek. Laflara bak. İyi etmis kadin size. Hem işinizi görecek hem arkasından laf ettirecekti allah kurtarmış.
Ben illa götürsün demedimki ztn kimse mecbur değil sadece o an yapılan veya yapılmayan her ne ise unutulmuyor üzülüyorsun çünkü ..ve bunu kendi yaparım dedi ben asla böyle bir talepde bulunmam kimseye çünkü yapmak zorunda değil ama yapmisken de bir hayır en azından kalp kırmadan yapmak önemlidir yoksa ztn hiç yapılmaması daha iyi

Kaynana doğumunun nasıl geçtiğini anlatayım deme bi yerlerini gösterip ben de doğurdum bak çok kolaydı falan der ne bileyim
Gitsin evine ya öyle insan olacağına tek başına bak bebeğine belki yorulursun ama en azından stresin sıkıntın olmaz. Mutsuz yorgun değil de mutlu yorgun olursun

Valla Firdevs Yöreoğlu gibi bir konumda düzeyde yada malî güçte olan kayınvalide bulmak gelini olmak başka mesele malesef idare edilmeli kavgalı dövüşlü moideller var gündemde.Peyker de zaten bir eli yağda bir eli bakicida yalıda yaşadığı için hiç dert etmemiştir .Benim demek istediğim model işi gücü hobisi arkadaşları ve kendini seven kocası olan modeldi .Tabi mali durumu iyiyse oda olur.Yoksa gelin kaynanaya kaynaya geline kim kime yeterse artık klasik .

Kesin biletini çektirip gitsin aptal kadın ya. Nefretlik gerçekten de.

Benim kv senin kv nin yaptıklarının 5 katını yaptı lohusayken.Şimdi burada anlatmayayım.En sonunda eşim kibarca evden gönderdi.Aynı binadayız 15 gün sonra ancak gönderebildik.16.gün olsaydı ben sağlam sinir krizine girecektim.Nasıl o kadar dayandım hala şaşırıyorum.Kv nizi esiniz evine göndersin.2.bebegimde kimseyi istemedim evimde.4 yaş cocuguma da bebeğime de gül gibi stressiz baktım.Sezeryanliydim.Her seyimi kendim yaptım.Üstelik esim de gündüzleri hep çalışıyordu yanımda hiç kalamadı.Lohusayken moral iyiyse her sey harika geçiyor.

Ruh hastasi ya al eski kafani da defol ya sıcacik suyla cocugu banyo yaptirmaya calismak neyin kafasi bu ? Kıskaniyo hakimiyet kurmaya calisiyo bir yaris var ben anlamiyorum ne bu durumlar bu insanlarda. Görüsmeyin cizin sınirinizi . Çocugunuzu korumasi gerekirken yaptigina bakin sinir krizi gecirmekte cok haklisiniz

Tam dayaklık bunlar aslında...

Kayinvalidenin gitme zamanı gelmiş belli ki faydası olmayacak bilmişlik yapmaya gelmiş. kendi zamanlarindan kalma saçma bilgileri kendilerine saklasa şu kayınvalideler herşey daha iyi olur ayrıca meme ucu Bebek emdikçe belirginleşir benim de meme ucum küçüktü emzirdikçe şekil aldı ve tam 38 ay emzirdim ileride gelinime söyleyip ona sinir krizi geçirtirim artık

Lohusa kaynana nerde görsem tanırım. Biletimi al dediyse alın benim gibi geri vites yapıp biraz daha kalmasına müsade etmeyin sütüm çekildi bu yüzden benim. Olan yine sonra bana ve çocuklarıma oldu ve çok pişmanım hemen göndermediğime. Bırakın gitsin oğlunun düşkün olmaması da büyük artı sizin için ya benimki gibi anacı olsaydı ve iki damla gözyaşına üstünüze gelseydi ne yapacaktınız.
Gönderin hemen hiç vakit kaybedip canınızı sıkmasına müsade etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…