14 gun özel şoförünüz vardı sanki götürüp getirecek. Laflara bak. İyi etmis kadin size. Hem işinizi görecek hem arkasından laf ettirecekti allah kurtarmış.Terbiyesiz bu nasıl bir üslup sanami soracaktik arabası olmayan doğuramazmi biz herseylerine kosuyorduk tek bir doğum anında ailemde destek verip kosmuyorsa kim koşacak.. az yiyip araba aldık evet ama sizin gibiler zihniyetler bu memlekette az gelirli insanların ne zorlukla birşeyler yapabildiğini bilemiyor demekki yazık
Çözümün herkesten özür dilemekse işin var. Her neyse. Kolay gelsin bol çözümler.o sizin yaşadığınız durum duygular herkes farklı ben her zorlukda yuvamı dagitayim mi diye düşünmüyorum nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum
Ben illa götürsün demedimki ztn kimse mecbur değil sadece o an yapılan veya yapılmayan her ne ise unutulmuyor üzülüyorsun çünkü ..ve bunu kendi yaparım dedi ben asla böyle bir talepde bulunmam kimseye çünkü yapmak zorunda değil ama yapmisken de bir hayır en azından kalp kırmadan yapmak önemlidir yoksa ztn hiç yapılmaması daha iyi14 gun özel şoförünüz vardı sanki götürüp getirecek. Laflara bak. İyi etmis kadin size. Hem işinizi görecek hem arkasından laf ettirecekti allah kurtarmış.
Boş yapma göndermedi zaten kaynanamı eşimNiye ? Taksi tutmadı mi eşiniz ? Görümcenizin arabasına güvenip mi doğurmuştunuz ?
Size yazmamış onuBoş yapma göndermedi zaten kaynanamı eşim
Canım ben engelledim o kişiyi normal değil yorumları insanları mutsuz etmeye çalışan bir kaç kişi baktım herkese negatif yorumlarda bulunmuş sorunlu insanlar var yorum yapmak için terslemek için yer ariyorlarBoş yapma göndermedi zaten kaynanamı eşim
Kız sana dememiş ki onuBoş yapma göndermedi zaten kaynanamı eşim
He evey pardonKız sana dememiş ki onu
aynen bok var geldin deseydin. Allah sabır versin eşinin yanında olması iyi, umarım defolup gitmiştir?kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs
Yırtındığınızla mı kaldınız demek zorundayım. Öyle cevaba böyle yorum malesefBoş yapma göndermedi zaten kaynanamı eşim
Kesin biletini çektirip gitsin aptal kadın ya. Nefretlik gerçekten de.Gurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun
Tam dayaklık bunlar aslında...Ruh hastasi ya al eski kafani da defol ya sıcacik suyla cocugu banyo yaptirmaya calismak neyin kafasi bu ? Kıskaniyo hakimiyet kurmaya calisiyo bir yaris var ben anlamiyorum ne bu durumlar bu insanlarda. Görüsmeyin cizin sınirinizi . Çocugunuzu korumasi gerekirken yaptigina bakin sinir krizi gecirmekte cok haklisiniz
Bu sefer de aramıyor sormuyor yardım etmiyor gelmiyor evine gidiyoruz yemek yapmıyor diye dertleniyor kk kadınları
Ahahahaha evet ya o da doğru, katyayi bile bırakmamıştı peykere yardım etsin diye ,Bu sefer de aramıyor sormuyor yardım etmiyor gelmiyor evine gidiyoruz yemek yapmıyor diye dertleniyor kk kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?