Aradığımız KV veya anne modeli Firdevs yoreoglu demek kikadın diğer alanlarda o kadar aktifti ki peykere torun konusunda hayirli olsun deyip uzaklaştı akdhfkgl
Eminim olmuştur. Benim manyak kaynana da çocuğu emzirmeye çalışmıştı sonra da kızın mememi tutmadı diye söylemişti.. 12 yıl geçti düşümdükçe deliriyorum. Kaynanalar gelinleri doğurunca saçmasapan hallere giriyorlar"Kendi memesini açıp gösterdi." kısmında bam güm gittim,böyle bir şey olamaz ya.Eşinizin annesiyle ve ailesiyle arası nasıldır genel olarak?
Memesini göstermesi dışında sizi çok saygısız buldum. Böyle her fırsatta eşinizin annesine saldıracak mısınız?Gurbette yaşıyorum annem biraz çekingen bi kadın oyüzden tek başına gelemiyor bize annemle kaynanam lohusalıkta yardıma geldiler çocuk doğmadan neyse kaynanam daha gelir gelmez herşeye burnunu sokmaya benim sölediklerimi asla doğru bulmamaya başldı ben diyom çocuk göbeği düşmeden yıkamıcam ben yıkarım diyo öle şeymi olurmuş diyo ben çpcuğu emziriyorum gelmiş annemle benim yanımda memesini açıp benim meme ucum çok çıkık çocuklrım kolaylıkla emdi diye memesini gösteriyo bende dedim kapatırmısın göğsünü dedim kadın kadına olsakda gösteremessin dedim neyse en sonunda çocuğu yıkıcaz ilk banypsu kendisi suyu ayarlamış ama su kapkaynar okdr sıcak çay demlenir ben diyom bu sıcak o diyo iyi iyi hadi dök suyu çocuğa diyo suyu ılıştırmaya gidiyorum tasla iki kere mutfağa gittim geldim soğuk au taşıdım arlamdan barıyokız döksene su ılık diye barıyo en sonunda sinir krizigeçirdim tası yere fırlattım ağlamaya başladım yeter diye bardım kapıyı çarptım eşim koşa koşa geldi kaynanam arkamdan bağırdı bizde lohusa olduk be diye eşim geldi ona bağırdı biraz anlayışlı ol bu su çok sıcak kız lohusa diye eşim beni savundu sağolsun eşim gelince kaynanam kendini yerlere atmaya başladı ben keşle gelmeseydim hemen biletimi alın geri dönücem vs iyice soğudum kaynanmdan nefret ettim asla unutmucam lohusa dönemimi sayesinde sağolsun
Niye ? Taksi tutmadı mi eşiniz ? Görümcenizin arabasına güvenip mi doğurmuştunuz ?Benimde görümcem beni deli etmişti en son bağırdım beni annemi kocamı hastane de birakdi gitti arabamız yoktu bizim o getirip götürüyordu benimde bebeğim kuveze aldılar bide yarım anastesi olmuştum belden uyusmali oda boynumda birikmiş boynum tutmuyor ceviremiyorum acılar içinde acilde ağrı kesici serum alıyorum bunlarda annemle başımda su iç içmedim su bundan oldu su icseydin olmazdı az su iciyon en son susuuuunnn diye bağırdım kadın bizi orda bıraktı çekip gitti anneme demiş o deliyse ben ondan deliyim çekemem senin kızını diye ben dikişli halimle dolmuslarla 14 gün gittim geldim eşim bana zorla özür diletti iki ay sonra ne kadar üzüldüm anlatamam cahildim şu an olsa asla özür dilemesdim
Az yiyin de araba alınBenimde görümcem beni deli etmişti en son bağırdım beni annemi kocamı hastane de birakdi gitti arabamız yoktu bizim o getirip götürüyordu benimde bebeğim kuveze aldılar bide yarım anastesi olmuştum belden uyusmali oda boynumda birikmiş boynum tutmuyor ceviremiyorum acılar içinde acilde ağrı kesici serum alıyorum bunlarda annemle başımda su iç içmedim su bundan oldu su icseydin olmazdı az su iciyon en son susuuuunnn diye bağırdım kadın bizi orda bıraktı çekip gitti anneme demiş o deliyse ben ondan deliyim çekemem senin kızını diye ben dikişli halimle dolmuslarla 14 gün gittim geldim eşim bana zorla özür diletti iki ay sonra ne kadar üzüldüm anlatamam cahildim şu an olsa asla özür dilemesdim
Olamaz derken tepki anlamında söyledim,yoksa tabii ki böyle şeyler ve hatta daha kötüleri oluyor.Ülkemizde kayınvalide-gelin ilişkileri çok zor.Allah konu sahibinin yardımcısı olsun.Eminim olmuştur. Benim manyak kaynana da çocuğu emzirmeye çalışmıştı sonra da kızın mememi tutmadı diye söylemişti.. 12 yıl geçti düşümdükçe deliriyorum. Kaynanalar gelinleri doğurunca saçmasapan hallere giriyorlar
Tuttu ama 14 gün boyunca hergun taksi nasıl tutalım o kadar durumumuz yoktu o zamanlar kızım kuvezdeydi hergun süt götürdüm o sorun değil sadece biz bir aile istek ve ben herseylerine kosturuyorsam yardımcı okuyorsam eşim ki herseylerine o koşardi onun da bizim tek bir zor anınızda destek olması gerekirdiNiye ? Taksi tutmadı mi eşiniz ? Görümcenizin arabasına güvenip mi doğurmuştunuz ?
Eşin özür dilettigine göre kimseye kosmana gerek yokmuş aslında, eşini sepetlesen daha iyi olurmuş.Tuttu ama 14 gün boyunca hergun taksi nasıl tutalım o kadar durumumuz yoktu o zamanlar kızım kuvezdeydi hergun süt götürdüm o sorun değil sadece biz bir aile istek ve ben herseylerine kosturuyorsam yardımcı okuyorsam eşim ki herseylerine o koşardi onun da bizim tek bir zor anınızda destek olması gerekirdi
Terbiyesiz bu nasıl bir üslup sanami soracaktik arabası olmayan doğuramazmi biz herseylerine kosuyorduk tek bir doğum anında ailemde destek verip kosmuyorsa kim koşacak.. az yiyip araba aldık evet ama sizin gibiler zihniyetler bu memlekette az gelirli insanların ne zorlukla birşeyler yapabildiğini bilemiyor demekki yazıkAz yiyin de araba alın
Evet eşim ailesine çok düşkün du daha yeni evliydik o zamanlar sonradan değişti tabiki beni çocuğumuzu ön planda tutmaya başladı ztn degismeseydi yurutemezdik bir yerde patlak verirdi ama lohusa yeni doğum yapmış çocuğu kuvezde yatam biri kocasını boşamak düşünemiyor o vakitteEşin özür dilettigine göre kimseye kosmana gerek yokmuş aslında, eşini sepetlesen daha iyi olurmuş.
Ay ben on kere gebelik öncesi sonrasi düşündüm herşeyi gözüme battı da şükür bı süre sonra hormonlar dinginlestikce unuttum neden bosayacagimi, asıl o zaman aklına geliyor insaninEvet eşim ailesine çok düşkün du daha yeni evliydik o zamanlar sonradan değişti tabiki beni çocuğumuzu ön planda tutmaya başladı ztn degismeseydi yurutemezdik bir yerde patlak verirdi ama lohusa yeni doğum yapmış çocuğu kuvezde yatam biri kocasını boşamak düşünemiyor o vakitte
Umarım o zamandan sonra hiç bir seye kosmamissinizdirTuttu ama 14 gün boyunca hergun taksi nasıl tutalım o kadar durumumuz yoktu o zamanlar kızım kuvezdeydi hergun süt götürdüm o sorun değil sadece biz bir aile istek ve ben herseylerine kosturuyorsam yardımcı okuyorsam eşim ki herseylerine o koşardi onun da bizim tek bir zor anınızda destek olması gerekirdi
o sizin yaşadığınız durum duygular herkes farklı ben her zorlukda yuvamı dagitayim mi diye düşünmüyorum nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorumAy ben on kere gebelik öncesi sonrasi düşündüm herşeyi gözüme battı da şükür bı süre sonra hormonlar dinginlestikce unuttum neden bosayacagimi, asıl o zaman aklına geliyor insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?