Kaynanamla lohusalık cinnet geçirdim

Benimde görümcem beni deli etmişti en son bağırdım beni annemi kocamı hastane de birakdi gitti arabamız yoktu bizim o getirip götürüyordu benimde bebeğim kuveze aldılar bide yarım anastesi olmuştum belden uyusmali oda boynumda birikmiş boynum tutmuyor ceviremiyorum acılar içinde acilde ağrı kesici serum alıyorum bunlarda annemle başımda su iç içmedim su bundan oldu su icseydin olmazdı az su iciyon en son susuuuunnn diye bağırdım kadın bizi orda bıraktı çekip gitti anneme demiş o deliyse ben ondan deliyim çekemem senin kızını diye ben dikişli halimle dolmuslarla 14 gün gittim geldim eşim bana zorla özür diletti iki ay sonra ne kadar üzüldüm anlatamam cahildim şu an olsa asla özür dilemesdim

Aradığımız KV veya anne modeli Firdevs yoreoglu demek ki kadın diğer alanlarda o kadar aktifti ki peykere torun konusunda hayirli olsun deyip uzaklaştı akdhfkgl

Bu sefer de aramıyor sormuyor yardım etmiyor gelmiyor evine gidiyoruz yemek yapmıyor diye dertleniyor kk kadınları

Her kadının büyük küçük memesi var neyi kime kanıtlama çabası??? Hele bebeği inatla sıcak su da yıkama inadı akıllara zarar. Alın biletini yollayın.Sizin kimseye ihtiyacınız yok, kendi başınıza eşinizle halledersiniz....

"Kendi memesini açıp gösterdi." kısmında bam güm gittim,böyle bir şey olamaz ya.Eşinizin annesiyle ve ailesiyle arası nasıldır genel olarak?
Eminim olmuştur. Benim manyak kaynana da çocuğu emzirmeye çalışmıştı sonra da kızın mememi tutmadı diye söylemişti.. 12 yıl geçti düşümdükçe deliriyorum. Kaynanalar gelinleri doğurunca saçmasapan hallere giriyorlar

Memesini göstermesi dışında sizi çok saygısız buldum. Böyle her fırsatta eşinizin annesine saldıracak mısınız?

Tamam lohusasınız bununda reklamını yapmaya gerek yok.

Her doğuran lohusa oluyor zaten.

Çok tahammülsüz ve sert davranışlarınızla elinize hiçbir şey geçmez sadece kalp kırarsınız.

Niye ? Taksi tutmadı mi eşiniz ? Görümcenizin arabasına güvenip mi doğurmuştunuz ?

Az yiyin de araba alın

Daha fazlasını yapmaması için biletimi alın dediğinde biletini alıp uğurlasaydınız. Hem kendi istemiş sonradan size kulpta bulamazdı

Diğer şeyler neyse de sıcak su olayı fenaymış. Boşluğunuza gelse bakmasanız çocuk haşlanırmış. Acaba eli sıcağı anlamıyor mu? Bana da çok sıcak su normal gelir. Bu yüzden en iyi test dirsek ya da derece. Gerçi lohusa kadının sabrı da bu kadar. Ben sizi fevri bulmadım. Çünkü hormonlar yapar o etkiyi, ki sanılanın aksine o hormonlar bebeği korumak için öyledir tüm canlılarda. Olması gereken olmuş, gitsin size lazım değil.

Olamaz derken tepki anlamında söyledim,yoksa tabii ki böyle şeyler ve hatta daha kötüleri oluyor.Ülkemizde kayınvalide-gelin ilişkileri çok zor.Allah konu sahibinin yardımcısı olsun.

Eşinizle birlikte çok da güzel bakarsınız bebeğinize. Gitmek istiyorsa hiç üstelemeyin, biletini alıp gönderin. Faydadan çok zararı olacak belli ki.

Niye ? Taksi tutmadı mi eşiniz ? Görümcenizin arabasına güvenip mi doğurmuştunuz ?
Tuttu ama 14 gün boyunca hergun taksi nasıl tutalım o kadar durumumuz yoktu o zamanlar kızım kuvezdeydi hergun süt götürdüm o sorun değil sadece biz bir aile istek ve ben herseylerine kosturuyorsam yardımcı okuyorsam eşim ki herseylerine o koşardi onun da bizim tek bir zor anınızda destek olması gerekirdi

Eşin özür dilettigine göre kimseye kosmana gerek yokmuş aslında, eşini sepetlesen daha iyi olurmuş.

Az yiyin de araba alın
Terbiyesiz bu nasıl bir üslup sanami soracaktik arabası olmayan doğuramazmi biz herseylerine kosuyorduk tek bir doğum anında ailemde destek verip kosmuyorsa kim koşacak.. az yiyip araba aldık evet ama sizin gibiler zihniyetler bu memlekette az gelirli insanların ne zorlukla birşeyler yapabildiğini bilemiyor demekki yazık

Eşin özür dilettigine göre kimseye kosmana gerek yokmuş aslında, eşini sepetlesen daha iyi olurmuş.
Evet eşim ailesine çok düşkün du daha yeni evliydik o zamanlar sonradan değişti tabiki beni çocuğumuzu ön planda tutmaya başladı ztn degismeseydi yurutemezdik bir yerde patlak verirdi ama lohusa yeni doğum yapmış çocuğu kuvezde yatam biri kocasını boşamak düşünemiyor o vakitte

Ay ben on kere gebelik öncesi sonrasi düşündüm herşeyi gözüme battı da şükür bı süre sonra hormonlar dinginlestikce unuttum neden bosayacagimi, asıl o zaman aklına geliyor insanin

Umarım o zamandan sonra hiç bir seye kosmamissinizdir

Ay ben on kere gebelik öncesi sonrasi düşündüm herşeyi gözüme battı da şükür bı süre sonra hormonlar dinginlestikce unuttum neden bosayacagimi, asıl o zaman aklına geliyor insanin
o sizin yaşadığınız durum duygular herkes farklı ben her zorlukda yuvamı dagitayim mi diye düşünmüyorum nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…