Kaynanamla lohusalık cinnet geçirdim

Bu mememle emzirdim demiş bırakmış, bu kukumla da doğurdum deyip açıp gösterebilirdi ncncn

Alemin en bileceni benim kaynanam aslında eltim dogursa eltimmisin diye sorardim

boş verin zaten gurbetteymişsiniz nadiren görürsünüz birbirinizi. gittikten sonra çocuğunzla misler gibi ilgilenirsiniz

Güzel anne eşin ne güzel sahip çıkmış sana hiç düşünüp dert etme bebişine adapte ol. Kv bizde geldiği gibi gitsin sonrasında da sakın adım atmayın eşiniz için bile olsa. Lohusa olmasanız bile bu şekilde gelip kimse kimsenin çocuğuna ka-rı-şa-maz! Güzel sağlıklı ömrü olsun miniğinizin

Kendi memesini açmasına kahkaha attım özür dilerim sjjajaj ya yollayın gitsinler allah aşkına, 2 güne öğrenirsiniz her şeyi kendiniz halletmeyi. Değmez bu stresi çekmeye.

Manyak mı ne kız anaa çok heves ettiysn git bitane daha yap emzir deseydin terbiyesiz cahil şey ne dicemi şaşırdım.

Kız zaten şu emzirirken herkesin başına toplanması yokmu bence anne ve bebeğin bağını güclendiren en özel bağ alanı anı.. yani o odaya kimse girmemesi lazım kapı kilitli olcak yani..

Sıcak su konusuna dicek bişeyim yok ufacık bebek tabi ki ilik su olcak saçma sapan şeyler...

Bidaha çağırmayın eş konusunda çok şanslısın allahtan anneci değilmiş , ama annen keşke önceden bi şekilde gelip meydanı ona bırakmasaymış çok hatalı o konuda.

Ben böyle bir kadını ister kocamın anası olsun ister kim olursa olsun çoktan kovardım evimden. Cinnet geçirmeniz çok normal. Çok üzüldüm sizin için. Kov gitsin.

Lütfen bu söylediğim tüm oğlan annelerinin kulağına küpe olsun.Hamilelikte ve lohusalikta lütfen gelinin evine misafir gibi gidip ,yapacagınız yardımları yapıp hemen dönün.Bi iki çeşit yemek yapıp varsa çamaşırları asıp gidin,gerisini zaten eşler halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…