kaynanamla sorunlarım, ve eşim.

filmin sonu belli ne yazık ki.Zamanla daha da kinleneceksin iz . Eşinizin ailesine yani eşine ve çocuguna sahip çıkması gerek . Diger evlatlarında da kalmalı.

valla bakıma muhtaç ve hasta diyorsan ve bunu Allah için yapıyorsan diğer çocuklarında da kalsın dediğinde eşin kapıyı gösteriyorsa sende bişey diyemiyorsan yapacak hiç birşey yok. bu mesele seni Allah bilir ya cennetlik yapar belkide gerçekten yaşadığın çok tahammül dışı bişey bu meseleye tahammul değil sabır göstermek lazım. Allah kolaylık versin bu senin imtihanın.

hasta ve yaslı bırıymıs
annesı veya annem hıc fark etmez ben olsam bır sure evımde agırlar sonra karsılıklı veya altlı ustlu daıreler tutar veya bı dublex ev bulur evı ona gore ayarlardım
farzetkı delı farzetkı sızofren farzet kı bakıma muhtac
sokaga atmayacaktın degıl mı . allah rızası ıcın bakılıyor zaten ...

yaslıların bı muddet sonra kafası gıdıyor zaten gorme duyma ıdare edıver

benım burda gordugum tek sorun esın. cok saygısız ve nankor bır davranıs ıcınde. bı haddını bılsın once o .
sız esınızle bu sorunu nasıl halledersınız gercekden bılemıyorum . sıze yardımcı olması gerek arada dıger kardeslerınde annelerını agırlaması gerek ve sıze kapıyı gosterme terbıyesızlıgınde bulunmaması gerek . burda olsa ıkı cıft lafım olurdu ona.

Ne yaparsanız yapın asla mutlu edemezsiniz bu tip insanları :işsiz: eşinizle aranızıda asla bozmayın bence babasını daha yeni kaybetmiş onun üzüntüsünü atlatamamıştır allah yardımcınız olsun :dua:

herkese merhaba. ben 4 yıllık evliyim ve kayinbabam vefat etti. kaynanam evde tek kaldığı için yanımıza aldik. gerçi benim fikrim alınmadan eşim getirdi. ve bizimle yaşıyor. bende tek diye birsey demedim. kabul ettim elbette. hepimizin basında sonucta dimi. buraya kadar herşey normal. kaynanam acayip baskın bir karakter 65 yaşında bu arada. herşeye karışırıyor. el sürmüyor asla ama diliyle müdahale ediyor. eve biru gelse habire evi kotuluyor. 2 yaşında kızım var. ve hep onun evi pislettigini vurguluyor. Bir gün görümcem geldi bana dondu ve dedi ki masallah gelinim evin pırıl pırıl. kaynanam da dondu ona dedi ki temizlesek ne ki 2 güne bombok oluyor.. . ve ben çok sinirlendm ve bunu hep yapıyor. başkalarının yanında karışıyor olur olmadık şeyi laf ediyor. ve akşama kadar hep asik süratli. herşeye müdahale ediyor. öyle doluyum ki arkadaşlar. o kadar şey yasıyorum ki. Bir iki kere eşime. sadece bizde değil. diğer çocuklarında da 1 haftalık falan kaçmasını citlattim kulağına bana direk kapıyı gösterdi. bende birdaha ses etmedim çok temiz biriyim evime gelen heves kalıyor. sus eşyası alsam sürat asıyor. hatta bir kere camdan baktı hangi kargo getirmiş diye . ya nasıl anlatayım arkadaşlar çok değişim birşey yok. bana hep başkalarını ovuyor ve bunu hep yapıyor .bozmak istemiyorum. Bir eltim var atamızda yaş farkı çok. 1 hafta onda kaldı sonra bana geldi habire gözleriyle evi süzüyor inanın gümüşlgün içini açıp bakti. ve daha niceleri... nasil bir yol izleyeyim evimi kötüledgnn de kalbini kırmadan nasıl tepki vermeliyim. neden yanına aldınız demeyin lütfen benim de bir evlâdım var. gerçekten bakıma muhtaç ve hasta . allah sormaz mi bana . öyle değil mi. bana yol gösterin lütfen.
çok zor 8 yıl rahmetli k.valdemle yaşadım anlıyorum sizi.eşinizde iş yok kapıyı göstermek ne demek oluyor.yaşlı bakıma muhtaçsa kapaın çenesini dua etsin ama etmezler.eşinizle ciddi ciddi konuşun tüm sorumluluğu siz almak zorunda değilsiniz allah her şeyi görür duyar niye rabbim hesap sorsun size.

Hiç yok mu sizi savunabilecek vicdan merhamet sahibi biri hem eşinize hem annesine karşı çok üzülüyorum gerçekten kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok gerçekten çok kızıyorum insanların böyle umursamaz olmasına.
herkese merhaba. ben 4 yıllık evliyim ve kayinbabam vefat etti. kaynanam evde tek kaldığı için yanımıza aldik. gerçi benim fikrim alınmadan eşim getirdi. ve bizimle yaşıyor. bende tek diye birsey demedim. kabul ettim elbette. hepimizin basında sonucta dimi. buraya kadar herşey normal. kaynanam acayip baskın bir karakter 65 yaşında bu arada. herşeye karışırıyor. el sürmüyor asla ama diliyle müdahale ediyor. eve biru gelse habire evi kotuluyor. 2 yaşında kızım var. ve hep onun evi pislettigini vurguluyor. Bir gün görümcem geldi bana dondu ve dedi ki masallah gelinim evin pırıl pırıl. kaynanam da dondu ona dedi ki temizlesek ne ki 2 güne bombok oluyor.. . ve ben çok sinirlendm ve bunu hep yapıyor. başkalarının yanında karışıyor olur olmadık şeyi laf ediyor. ve akşama kadar hep asik süratli. herşeye müdahale ediyor. öyle doluyum ki arkadaşlar. o kadar şey yasıyorum ki. Bir iki kere eşime. sadece bizde değil. diğer çocuklarında da 1 haftalık falan kaçmasını citlattim kulağına bana direk kapıyı gösterdi. bende birdaha ses etmedim çok temiz biriyim evime gelen heves kalıyor. sus eşyası alsam sürat asıyor. hatta bir kere camdan baktı hangi kargo getirmiş diye . ya nasıl anlatayım arkadaşlar çok değişim birşey yok. bana hep başkalarını ovuyor ve bunu hep yapıyor .bozmak istemiyorum. Bir eltim var atamızda yaş farkı çok. 1 hafta onda kaldı sonra bana geldi habire gözleriyle evi süzüyor inanın gümüşlgün içini açıp bakti. ve daha niceleri... nasil bir yol izleyeyim evimi kötüledgnn de kalbini kırmadan nasıl tepki vermeliyim. neden yanına aldınız demeyin lütfen benim de bir evlâdım var. gerçekten bakıma muhtaç ve hasta . allah sormaz mi bana . öyle değil mi. bana yol gösterin lütfen.

Allah rahmet eylesin ve sizlere hayırlı omurler versin.

Takdir ettim sizi evet her şey bizim basimiza da gelebilir.

Kayinvalideniz memnuniyetsiz ve sizi de yumuşak buldu. Iyi niyetle icinize atiyorsunuz ve size dert oldu doğal olarak.

Evinize kamera koyun kaynananizi çeksin ( ömürlük, belki yapmaz ama ileride olurda sahsiniza iftira atarsa bi ispatiniz olur )

Uçuk öneri ama ben riskleri hesaplarim ilk.

Eşiniz size kapıyı göstermekle büyük hata yapmış. Ölümü gösterip sitmaya razi gelin diye. Annesini biliyordur tabi. ( teşbihte olduysa Özür dilerim )

Eşinize mektup yazın dinlemek işine gelmiyor bu durumda.

Güzelce anlatın kalbim kırılıyor ve ben de bu kadarina dayanacak sabır yok. Ortasını bulmakla ikimize de iyilik yapabilecek tek kişi sensin deyin.

Eşiniz gerçekten iki tarafı da dengeleyecek çözüm bulmak zorunda.

Yaşınızı bilmiyorum ama küçük bebeğiniz var daha gencsinizdir muhtemelen.

Benim sülalemde çocuklar sırayla dönem dönem bakar tek kişiye sorumluluk verilmez. Doğrusu da budur. Altli üstlü oturulsa hadi neyse de sürekli sizde kalması yorucu.

Anne hepsinin annesi sonuçta. Eşinize bunu anlatın bu istememek değil ve belki degisiklik annene de iyi gelir deyin.

Ortak bi paydada buluşursunuz inşallah.

Sineye çekmeyin bu durumu evet anne ama sizi de üzmeye hakkı yok bu derece.

Esin bir nebze senin arkanda dirsaydi soylecek cok seyim olurdu size. Ama su durumda siz naparsaniz yapin esiniz annesi tarafini tutacaktir. Ister surat asin ister atar yapın esinizle araniz bozulacaktir. Evlerden irak olsun boyle kaynanalar. Tam kaynana sizinki

Kadının maaşı falan var mı? Onu da katın 2 odalı bir yer bulsanız yemeğini fln götürürsünüz misafiri gelince hidersiniz, günde 1 saat uğrarsınız. Yaşlanırsam Bnm tercihim böyle olacak

Esin kapiyi gosterdiyse sana dusen kapiyi carpip cikmaktir. Kalsin anasiyla 10 gun. Kalsin anasina is yuku gorsun gununu.

Ya benim anlamadığım diğer çocukları neden düşünmüyor demiyor anne gel biraz da bizde kal diye. Onların sizin yükünüzü hafifletmesi lazım. Bulmuşlar kullanacak birini kullanıyorlar gibi geldi bana. Benim engelli kardeşim var babannemin babamdan başka 6 çocuğu daha var ona rağmen babannem hastalandığında anneme baktırmışlardı. Amcam getirip bize bırakmıştı kendileri de tatile gitmişti. Dememişlerdi ki bu kadının iki küçük çocuğu var biri engelli yeni ameliyat olmuş çocuk filan diye. Ben küçüktüm ama hatırlıyorum bir de halalarım kendi küçük çocuklarıyla gelir akşama kadar onlara da annem hizmet ederdi. Şimdi kızıyorum anneme niye sesini çıkarmadın diye. Gerçi şimdi söylüyor artık yoksa yine babanneme bi şey olsa anneme gönderirler kendileri bakmazlar ama lafta annecim annecim derler. Kendi evlerinde bir gün bakmazlar.
biraz vicdan iste. birine yik tüm yuku, kendi evlerinde nasıl rahatlar cok ilginç...

Mesleğin var mı acaba? Çalışıyor musun?

Sana yol gösteren eşine sen neden yol göstermedin zamanında?

Bakıma muhtaçtır, bakılır, aynı evde yaşanır. Yaptığınız güzel bir şey ancak tüm yükün sizde olmaması için de bir şeyler yapılmalı. Ama eşiniz biraz yontulmamış gibi... Bu durumda ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Allah kolaylık versin.
çalışmıyorum malesef. evet evlatları çağırıyor ama gitmiyor. burası benim evim gelinim genç torunum küçük onlara bakıyorum diyor.

kaç kere
bence kendinizi beğendirmeye çalışmaktan vazgeçin.

ya eviniz pis mi diyor, şunu diyemiyor musunuz.
evet benim evim pis, buyur git temiz gelinlerinin kızlarının evinde kal beğenmiyorsan.
dedim elbette. neden eve pis diyor sun. gelenler evime heves kalıyor diyorum. bu sefer ven öyle denek istemedm diyor daha da sinirleniyorm

malesef kalmıyor hepsi desi ama gitmiyor. günü birlik gidiyor bir jac saat sonra geliyor. 3 gorumcem 1 eltim var. gorumcelerm yan konsum eltim uzak
filmin sonu belli ne yazık ki.Zamanla daha da kinleneceksin iz . Eşinizin ailesine yani eşine ve çocuguna sahip çıkması gerek . Diger evlatlarında da kalmalı.

eşim yaşlı diyor nolur idare et diyor falan filan ana yeri geldi mi kızıyor elbette annesine
Allah rahmet eylesin ve sizlere hayırlı omurler versin.

Takdir ettim sizi evet her şey bizim basimiza da gelebilir.

Kayinvalideniz memnuniyetsiz ve sizi de yumuşak buldu. Iyi niyetle icinize atiyorsunuz ve size dert oldu doğal olarak.

Evinize kamera koyun kaynananizi çeksin ( ömürlük, belki yapmaz ama ileride olurda sahsiniza iftira atarsa bi ispatiniz olur )

Uçuk öneri ama ben riskleri hesaplarim ilk.

Eşiniz size kapıyı göstermekle büyük hata yapmış. Ölümü gösterip sitmaya razi gelin diye. Annesini biliyordur tabi. ( teşbihte olduysa Özür dilerim )

Eşinize mektup yazın dinlemek işine gelmiyor bu durumda.

Güzelce anlatın kalbim kırılıyor ve ben de bu kadarina dayanacak sabır yok. Ortasını bulmakla ikimize de iyilik yapabilecek tek kişi sensin deyin.

Eşiniz gerçekten iki tarafı da dengeleyecek çözüm bulmak zorunda.

Yaşınızı bilmiyorum ama küçük bebeğiniz var daha gencsinizdir muhtemelen.

Benim sülalemde çocuklar sırayla dönem dönem bakar tek kişiye sorumluluk verilmez. Doğrusu da budur. Altli üstlü oturulsa hadi neyse de sürekli sizde kalması yorucu.

Anne hepsinin annesi sonuçta. Eşinize bunu anlatın bu istememek değil ve belki degisiklik annene de iyi gelir deyin.

Ortak bi paydada buluşursunuz inşallah.

Sineye çekmeyin bu durumu evet anne ama sizi de üzmeye hakkı yok bu derece.

Kadının maaşı falan var mı? Onu da katın 2 odalı bir yer bulsanız yemeğini fln götürürsünüz misafiri gelince hidersiniz, günde 1 saat uğrarsınız. Yaşlanırsam Bnm tercihim böyle olacak
evet maaşı var oda kocasının kredilerini ödüyor biraz borcumuz var ona yardım ediyor. zaten bahanesi de bu oluyor maalesef. parasını atıyor ortaya ve bu beni daha çok uzuyor.

oda görüyor eminim :(
Yani eşiniz baktığınız için allah razı olsun diyeceğine kapıyı gösteriyor allah vicdan merhamet versin
Yani herkeste az da olsa kalması en mantıklı olan
Bir daha sizi kötülerse gerekeni söyleyin hem elimden yiyip hemde laf söylemen doğru mu diye
Aranızın i olduğu görünce varsa ona söyleyin bakın anneniz böyle söylüyor yeter artık doldum diye

Eşin sana hiç sormadan kadını eve getirebildiyse ve sen buna ses çıkartamadıysan sana kapıyı göstermesi gayet normal . Ben de bakarım muhtaç kalırlarsa ama kimse ben yaptım oldu diyemez. Onu o dakika anasıyla koyarım kapıya . Vermeyin şu adamlara bu kadar yüz.
:(

Back
X