- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
sendemi beraber oturuyon..Canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ya sen nerde oturuyon ist de mi
annem aradı napıyon dedi odadayım dedim nie böle yapıon falan dio babam ordan beri bağrıo sıkıntıdan yemek yiyemiyom diye..çok üzgünüm ...git konuş kaynananla böle yapma diolar..bide bana sorsunlar yüzünü görmek istiyomuyum kimse anlamıyo beni
mesafemi korumak için napmalıyım canım aynı evde mesela ..burada anlatmak istediğim şey; bazen insanlara haddini bildirmek gerek, üzülen sen olduktan sonra
haklı olmanın da bir anlamı kalmıyor.
ama, suskunluğunla hadlerini bıldırmelısın, bu kaçıncı? ilk değildi, son da olmadı...
eşinle yemeğini ye, çağırdıgı zaman işim var, de.
dışarı cıkabılıyorsan çık ve kendıne bişiler al.
ama suskunluğunu da koru. göreceksın ki, sana saygı duymayı öğrenecekler.
bir yere gıdeceklerı zaman eşine değil, sana soracaklar.
neysekı kendı evınıze çıkacaksınız ileride, o zamana kadar mesafenı koru
yoksa eşin, ''sanırım her şey düzeldi, bir müddet daha kalabılırız'' diye düşünebilir :)
kimsenin kimseyi bu denli üzmeye hakkı yok, sende insansın ve yenı evlısın
hayatının baharına gelmeden, sonbaharına gelmişin
tükenmişsin artık, ileride migrenın olur bu gidişle
bunlara izin verme
kendıne şunu söyle'' kimse benden daha önemli değil!''
sonuçta haksız yere yapmıyorsun bunları, insanın kendı hakkını savunmaması da, günahtır
kendıne ezıyettır.
mesafemi korumak için napmalıyım canım aynı evde mesela ..
malesef odadan çıkmadığımı görmek istemediğimi söledim benide alayın dedim biliyorum çok üzülüyorlar ama o dediğini bile demek istiemiyorum öyle gözleştimki o kadınlaailene yemek yiyemediğini falan söyleme.
''konuşacagız, düzeltecegız durumları'' falan de, annene.
ailene söyleme bunları, onları da merakte bırakma.
anladım canım ama ben normade de serindim hatta bi şikayet daha yemiştim serin duruyorum diye.tek yapacağın şey; eskisi gibi davranmamak.
sendemi beraber oturuyon..
Ben ist değil isim vermek istemiorum korkuyorm herşeyden
malesef odadan çıkmadığımı görmek istemediğimi söledim benide alayın dedim biliyorum çok üzülüyorlar ama o dediğini bile demek istiemiyorum öyle gözleştimki o kadınla
kendi evinizmi canımben alt katındayım canımama farksız değilim yani beraber yiyip içmiyoruz diye yapmadığını bırakmıyo 3 haftadır konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorum bide hiç bişey olmamış gibises veriyo sinir krizi geçirecek gibi oluyrum
ama aileni üzme, böyle yaparsan her gün annen sana kızar.
aileni karıstırma artık. bu şekilde senınle bırlıkte huzursuz olmalarını mı istiyorsun?
aiei karıştırmasam bu karı gidip şikayet ediyor beni ailemi dolduryor ..bu sefer ailem yine doldu bana kızıyorlar hep
kendi evinizmi canım
ne anlarlar beraber yemekten anlamıyorum ya
canım kaynanam kapıya geldi yine yalvardı resmen çık odadan niye böle yapıyosun yemek yiyelim gel dedi çok üzülüyorm dedi..bende şikayet edersin sonra dedim imalı imalı...yemem yemek falan dedim sen ye dedim...şimdi napayım hemen fikir lazım cnm
hmm, bu sözleri söylemesi iyi
yemek yemeye git bence.ama kesinlikle muhatap olma ve sakın yumuşama :)
yıne de sen bılırsın.
Güzel muhabbet ediyorsunuz bölmüş oluyorum :) ama ben olsam gitmezdim yaaa
Yani sonra bir daha gelirse giderdim, hatta bir kaç gün yemez içmezdim
hmm, bu sözleri söylemesi iyi
yemek yemeye git bence.ama kesinlikle muhatap olma ve sakın yumuşama :)
yıne de sen bılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?