- 3 Ekim 2010
- 11.525
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
malesef çok büyük bir cahillik ettim
ailemle başbaşa kalmak çok güzel ama bu bana artık lüks oldu peşime takılacaklar die ödüm kopuyor aslında hep onlarla gitmiyoruz çağırmıyorum ben ama sonra peşimizden laf ettiklerinide biliyorum alındıklarını falan...öle olunca zaten rahat edemiyorum
ne eşini tanıyoruz ne k.valideni ama şu anlattıkların sonucunda onlara gerçekten sinir oluyorum ben..bi kaşık suda boğasım geliyor ikisini de..
ama başka birşey demek istiyorum sana..daha önce başka bir topik de denk gelmiştim çocuk sahibi olmak istiyorsun sanırım..lütfen şu anda bunu düşünme..bu sana iki kat sorun olarak geri dönecek..k.validen herşeyine karışacak o zaman..çocuğu şöyle tutma,böyle emzirme,öyle yapma vb..çıldırma noktasına getirecek seni..eşine hiç güvenme çünkü ne kadar pasif bir adam olduğunu zaten görüyorsun..ayrıca çocuk + masraf demek..e siz zaten maddiyat nedeniyle ayrı eve çıkamıyorsunuz..bu sefer iyice bağımlı olacaksın onlara..
aklını başına topla,daha çok gençsin lütfen mantığınla hareket et..
senin tek kurtuluşun ayrı ev...
çocuk için lütfen bekle...
sevmek aşık olmak tamamda huzur olmayınca herşey boş...
affedersınde
o kadar yakın odalar
ses fılan olmuyormu yanı?
beraber gezme mevzusu cok sacma kayınvalıdene desene
basbasa kalalım anne bıraz
Benim amcamın oğlu evlendi ve eşini aynı eve getirdi.
1 buçuk yıl sustum diyor gelin, sonra bir kaç olay olmuş ve eşine 'ya ayrı eve çıkarız, yada ben annemin evine gidiyorum' demiş.. ama daha önce hiç lafını etmemiş, sizde uygun zamanı bekleyin ve atak yapın bence..
Sonra benim kuzen hemen bir ev bulmuş, şimdi güzelce ayrı evlerinde geçinip gidiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?