- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
aayrı eve ha diyince çıkılmıyor ki.bana kalırsa tamam da eşim işte...
hatırladım canım bilmiorum ayrı ev için cinsel yasak nekadar doğru...denemekte yarar var...ama hiç sanmıyorum cinseellik yaşayamıyoum die ayrılcanı..ama sen sakin ol yaa. böyle kendini koyuverirsen, nasıl bu işin üstesinden geleceksin? öyle ya da böyle sen kazanacaksın, bunu aklına koy. eşin de evliliği sürdürmek istiyorsa, senin izinden gelecek. böyle düşün, kendini buna inandır.
hatırlar mısın bilmem, ben sana daha önce de yazdım. doğru değil belki ama senin durumunda mecburi, cinsel yönden de eşinin hemen isteklerine cevap verme, rahat olamıyorum bu evde de. belki bundan anlar. biraz hasret kalsın sana bakalım, nasılmış aynı evde olmak.
güçlü ol, tavrını net koy, geri adım atma. madem bu gece böyle bir olay patladı, arkasında dur dediklerinin.
bide bana sen çok tehlikeli bir insansın dedi....şaka gibi
ddoğru diyonda napim peki cnm kiraya asla çıkmam diyor seneye kadar sabret diyor napim bıraakıpta gidilmiyor ailemi düşünüyorum perişan oluyorlarEşinin keyfini beklersen ooo.. Eşin çok mutlu bence ailesiyle aynı evde olduğu için.. Senin düşüncen de olsaydı her yere onlarla gitmezdi, seninle başbaşa gezmelere çıkardı.. Hergün ayrı ev hesabı yapardı.. 6 ay az bir süre değil. Sen şuan da kira da olsa ayrı ev istiyorsun ama eşin hiç oralı değil. Çünkü böylesi kolayına geliyor.. Yıpratma kendini yazık..
belkide...hiç bu cümleyi kurmazddı....canim ben neden oyle dedigini tahmin ediyorum
buyuk bi ihtimal senin gezmek istediginden degil sirf kv ve kp'e kafa tutmak için gezelim dedigini dusundu
yani ona gore sen surekli anne ve babasinin isteklerinin tersini yapmak istiyorsun, onlara savas açiyorsun ve esini kandirarak alet ediyorsun..
Bu boyle olmaz esin tam bir ana kuzusu ve hatta belki sen boyle yaptikça o sana inat boyle davraniyor.. aksini kendine yakistirmiyor kilibik gibi gorunmekten korkuyor ailesine karsi...
Esinin bu yaptiginin "erkeklik" degil ama ana kuzulugu oldugunu anlamasi lazim.. bence bu durum onun hosuna gitmez çunku bu da onun erkeklik gururunu incitir sonuçta..
hatırladım canım bilmiorum ayrı ev için cinsel yasak nekadar doğru...denemekte yarar var...ama hiç sanmıyorum cinseellik yaşayamıyoum die ayrılcanı..
dedim buakşam senden ne ev ne ocak nede baba olur dedim...anacı babacı adam sevmem ben senden soğudum dedim....arkasında durucam busefer...hep barıştım hep ikna oldum bundan sonra napsam bilmiorum
ddoğru diyonda napim peki cnm kiraya asla çıkmam diyor seneye kadar sabret diyor napim bıraakıpta gidilmiyor ailemi düşünüyorum perişan oluyorlar
demekki demiyorlar kafaları basmıyorya sorun orada zaten. sonrasında ikna oluyorsan o adam böyle çok devam eder. nasılsa seni yine ikna edecek. adamın keyfi yerinde..
valla anne babasına da ayıp yani, demiyorlar mı genç bunlar, azıcık yalnız gezsinler diye.
ayrı evi unut diyen kaynatam....Seneye garanti mi peki? Bir yorumunda yazmıştın ayrı evi unut demişlerdi.. Garanti olursa ne ala sıkarsın dişini ama belirsizlik çok kötü..
belkide...hiç bu cümleyi kurmazddı....
ana kuzususun deyince sende düşkünsün ailene diyor saçma sapan cevaplar işe
VALLA HEPSİ AYNI MODEL GALİBA BU KAYNANALARINcanım sen işini kocanla göreceksin. hiç kavga falan etme eşinle sakın. bi yolunu bulup annesiyle babasını bi yere yolladığınızda ona hayatında hiç unutamayacağı bı gece yaşat. bu işler oyle ben gelmıycem başım ağrıyorla olmaz. geceyı yasattınmı kocana tammaaaaaaaammmm... yazık garibim annesi babası her defasında bı yere gıttığinde evde yalnız kaldığınızda aynı şeyleri yaşamanın hevesiyle ne teyzesini sallar ne halasını valla harbi güzel bı gece yaşatırsan ayrı eve bile çıkar
doktorasını kürt bi kaynananın yanıda yapmış batıdan gelmiş kendini pat diye aile hiyerarşisinde bulmuş tezini 100 tam puanla bitirmiş bi gelin olarak konuşuyorum. kocanla aranı iyi tut yaptıramayacagın şey olamaz. kavga gürültüyle triple onlara daha cok yaklaştırırsın kocanı. bide sakın annen şöyler baban böyle deme sakın. mesajı alttan alttan vereceksin. mutlaka senın dedıkodunu ediyodur annesi oğluna mutlaka. sen onun hakkında konusmadıkca oğlunun gözünde sen melek annesi şeytan olur. annesi oğluna amanda gelin şöyle amanda bugun boyle yaptı dedikçe sende iyi ınsanlar sağolsun annen, sağolsun baban dedikçe senın kocan dolmaya baslar. sonunda bi patlar sen bıle şaşrırsın hehehehehehsonunda adam senın lafından cıkmaz olur ve zafer senin bak bunu uygula ben bi senede ana kuzusu kocamı karı delisi yaptım akıllı ol.
VALLA HEPSİ AYNI MODEL GALİBA BU KAYNANALARINcanım sen işini kocanla göreceksin. hiç kavga falan etme eşinle sakın. bi yolunu bulup annesiyle babasını bi yere yolladığınızda ona hayatında hiç unutamayacağı bı gece yaşat. bu işler oyle ben gelmıycem başım ağrıyorla olmaz. geceyı yasattınmı kocana tammaaaaaaaammmm... yazık garibim annesi babası her defasında bı yere gıttığinde evde yalnız kaldığınızda aynı şeyleri yaşamanın hevesiyle ne teyzesini sallar ne halasını valla harbi güzel bı gece yaşatırsan ayrı eve bile çıkar
doktorasını kürt bi kaynananın yanıda yapmış batıdan gelmiş kendini pat diye aile hiyerarşisinde bulmuş tezini 100 tam puanla bitirmiş bi gelin olarak konuşuyorum. kocanla aranı iyi tut yaptıramayacagın şey olamaz. kavga gürültüyle triple onlara daha cok yaklaştırırsın kocanı. bide sakın annen şöyler baban böyle deme sakın. mesajı alttan alttan vereceksin. mutlaka senın dedıkodunu ediyodur annesi oğluna mutlaka. sen onun hakkında konusmadıkca oğlunun gözünde sen melek annesi şeytan olur. annesi oğluna amanda gelin şöyle amanda bugun boyle yaptı dedikçe sende iyi ınsanlar sağolsun annen, sağolsun baban dedikçe senın kocan dolmaya baslar. sonunda bi patlar sen bıle şaşrırsın hehehehehehsonunda adam senın lafından cıkmaz olur ve zafer senin bak bunu uygula ben bi senede ana kuzusu kocamı karı delisi yaptım akıllı ol.
onunki duskunlukten ziyade resmen bagimlilik.. sen ailenle yasiyor musun? sen gezmeye gitmeden annenin tepkisinden korktugun için geri adim atiyor musun?
- Anne bağımlısı kişiler evliliklerinde de neden aynı alışkanlıklarını sürdürürler, annelerinden kopamazlar?
Çünkü başka türlü bir hayatı bilemezler. Anne, hayatlarında hep birinci sıradaki yerini korumuştur ve annelerinin yerini bir başkasına bırakabileceği söz konusu olamaz. Anneleri adeta kişiliklerinin bir parçasıdır. ANNENIN ONAYI OLMADAN kendi başlarına karar vermeleri neredeyse imkansızdır. Verseler bile ANNEDEN GELECEK TEPKI KORKUTUCUDUR.
Yazının Tamamını Okumak İçin Tıklayın: Ana Kuzusu Erkekler
Yarın ne yapacaksın peki annenlere gidecek misin veya gidecek misiniz?
Eşin hakikaten evliliğin olgunluğuna erişememiş canım ne desek boş. Seneye ayrı eve çıkarız diyor da bunun için ne yapıyor mesela?? Ek iş mi yapıyor, sana iş mi buldu, aileler mi yardım edecek vs.. Bu durumların hiçbiri yoksa boş konuşuyor demektir.
Bir tek o akıllı herhalde çocuk gibi kandırmaya çalışıyor seni.
ya sey yapmayi dene, mesela arabada gezelim dedin ya, onu soyle yapsan :almulalal aslında taktiklerin güzel kocaya şikayet etmemek falan ama bunlar hiç benim hareketlerim değil hiç sinsi olamıyorum malesef neyse onu sölüyorum aslında öle yapmak lazım da çok sinirli biyapıya sahip olduğum için yapamam heralde bunları ben herşeyi kavga gürültü evden kaçma gibi şeylerle halledeceğimi sanaıyom şuanki psikolojim hep bunlar çünkü
canım ben onla anlaştım yarın sen işe giderken bende senle çıkayım annemlere gidyeim kahvaltı yaparım hem dedm
akrabalarına gitmemiz karşılığında kabul etmişti
geri dönüşte yaşadığımız bu olaydan sonra yarın hiç bieyer gidemessin evde duracaksın dedi bende çok beklersin dedim..ama gidicem isterse olay çıksın
para biriktirioda fazla değil seneye kadar ne biriktirissek kar diyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?