kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

aayrı eve ha diyince çıkılmıyor ki.bana kalırsa tamam da eşim işte...

Eşinin keyfini beklersen ooo.. Eşin çok mutlu bence ailesiyle aynı evde olduğu için.. Senin düşüncen de olsaydı her yere onlarla gitmezdi, seninle başbaşa gezmelere çıkardı.. Hergün ayrı ev hesabı yapardı.. 6 ay az bir süre değil. Sen şuan da kira da olsa ayrı ev istiyorsun ama eşin hiç oralı değil. Çünkü böylesi kolayına geliyor.. Yıpratma kendini yazık..

hatırladım canım bilmiorum ayrı ev için cinsel yasak nekadar doğru...denemekte yarar var...ama hiç sanmıyorum cinseellik yaşayamıyoum die ayrılcanı..
dedim buakşam senden ne ev ne ocak nede baba olur dedim...anacı babacı adam sevmem ben senden soğudum dedim....arkasında durucam busefer...hep barıştım hep ikna oldum bundan sonra napsam bilmiorum

bide bana sen çok tehlikeli bir insansın dedi....şaka gibi

canim ben neden oyle dedigini tahmin ediyorum
buyuk bi ihtimal senin gezmek istediginden degil sirf kv ve kp'e kafa tutmak için gezelim dedigini dusundu
yani ona gore sen surekli anne ve babasinin isteklerinin tersini yapmak istiyorsun, onlara savas açiyorsun ve esini kandirarak alet ediyorsun..

Bu boyle olmaz esin tam bir ana kuzusu ve hatta belki sen boyle yaptikça o sana inat boyle davraniyor.. aksini kendine yakistirmiyor kilibik gibi gorunmekten korkuyor ailesine karsi...

Esinin bu yaptiginin "erkeklik" degil ama ana kuzulugu oldugunu anlamasi lazim.. bence bu durum onun hosuna gitmez çunku bu da onun erkeklik gururunu incitir sonuçta..

ddoğru diyonda napim peki cnm kiraya asla çıkmam diyor seneye kadar sabret diyor napim bıraakıpta gidilmiyor ailemi düşünüyorum perişan oluyorlar

belkide...hiç bu cümleyi kurmazddı....
ana kuzususun deyince sende düşkünsün ailene diyor saçma sapan cevaplar işe

ya sorun orada zaten. sonrasında ikna oluyorsan o adam böyle çok devam eder. nasılsa seni yine ikna edecek. adamın keyfi yerinde..
valla anne babasına da ayıp yani, demiyorlar mı genç bunlar, azıcık yalnız gezsinler diye.

ddoğru diyonda napim peki cnm kiraya asla çıkmam diyor seneye kadar sabret diyor napim bıraakıpta gidilmiyor ailemi düşünüyorum perişan oluyorlar

Seneye garanti mi peki? Bir yorumunda yazmıştın ayrı evi unut demişlerdi.. Garanti olursa ne ala sıkarsın dişini ama belirsizlik çok kötü..

demekki demiyorlar kafaları basmıyor
ama kendi kızlarına çok itinayla yaklaşıyorlar mesela kaynanam kızına
""aa yeni evlisiniz bukadar misafir çağırmayın azıcık başbaşa kalın kızım" diyor bana gelince düşün işte ...eşimde saf ki görmüyor bunları

VALLA HEPSİ AYNI MODEL GALİBA BU KAYNANALARIN canım sen işini kocanla göreceksin. hiç kavga falan etme eşinle sakın. bi yolunu bulup annesiyle babasını bi yere yolladığınızda ona hayatında hiç unutamayacağı bı gece yaşat. bu işler oyle ben gelmıycem başım ağrıyorla olmaz. geceyı yasattınmı kocana tammaaaaaaaammmm... yazık garibim annesi babası her defasında bı yere gıttığinde evde yalnız kaldığınızda aynı şeyleri yaşamanın hevesiyle ne teyzesini sallar ne halasını valla harbi güzel bı gece yaşatırsan ayrı eve bile çıkar
doktorasını kürt bi kaynananın yanıda yapmış batıdan gelmiş kendini pat diye aile hiyerarşisinde bulmuş tezini 100 tam puanla bitirmiş bi gelin olarak konuşuyorum. kocanla aranı iyi tut yaptıramayacagın şey olamaz. kavga gürültüyle triple onlara daha cok yaklaştırırsın kocanı. bide sakın annen şöyler baban böyle deme sakın. mesajı alttan alttan vereceksin. mutlaka senın dedıkodunu ediyodur annesi oğluna mutlaka. sen onun hakkında konusmadıkca oğlunun gözünde sen melek annesi şeytan olur. annesi oğluna amanda gelin şöyle amanda bugun boyle yaptı dedikçe sende iyi ınsanlar sağolsun annen, sağolsun baban dedikçe senın kocan dolmaya baslar. sonunda bi patlar sen bıle şaşrırsın heheheheheh sonunda adam senın lafından cıkmaz olur ve zafer senin bak bunu uygula ben bi senede ana kuzusu kocamı karı delisi yaptım akıllı ol.

belkide...hiç bu cümleyi kurmazddı....
ana kuzususun deyince sende düşkünsün ailene diyor saçma sapan cevaplar işe

onunki duskunlukten ziyade resmen bagimlilik.. sen ailenle yasiyor musun? sen gezmeye gitmeden annenin tepkisinden korktugun için geri adim atiyor musun?

- Anne bağımlısı kişiler evliliklerinde de neden aynı alışkanlıklarını sürdürürler, annelerinden kopamazlar?
Çünkü başka türlü bir hayatı bilemezler. Anne, hayatlarında hep birinci sıradaki yerini korumuştur ve annelerinin yerini bir başkasına bırakabileceği söz konusu olamaz. Anneleri adeta kişiliklerinin bir parçasıdır. ANNENIN ONAYI OLMADAN kendi başlarına karar vermeleri neredeyse imkansızdır. Verseler bile ANNEDEN GELECEK TEPKI KORKUTUCUDUR.

Sadece esin bagimli degil kv'n de bagimli ve sorun çok derinlerde..
Allah yardimcin olsun isin çok zor

Yazının Tamamını Okumak İçin Tıklayın: Ana Kuzusu Erkekler

Son düzenleme:

keşke bende yapabilsem örneklerle anlatırmısın nasıl başardığını...
eşime en ufak şeyde sinirleniyoorum güzel güzel konuşamıyorm onnla hep hırçın davranışlarım var ben böle oldukça o daha beter oluyor aslında...eve yalnızken güzel şeyler yaşatmaya çalışıyorum ama etkisi hemen geçio yada çok etkili ne yaşatabilirmki..

Bayıldımmmmm yorumuna süper
Vallahi o kadar doğru söylüyorsun ki.. Aslında bunu yapmakta bir beceri.. ha diyince olmuyor be
Yavaş yavaş bu yola gir bence kaderiminoyunu gerisi gelir heralde :)

bende düşkünüm ama senin gibi her saat beraber değilim ayda yılda bir görüyorum dedim yazıyı okuyucam canım saol

almulalal aslında taktiklerin güzel kocaya şikayet etmemek falan ama bunlar hiç benim hareketlerim değil hiç sinsi olamıyorum malesef neyse onu sölüyorum aslında öle yapmak lazım da çok sinirli biyapıya sahip olduğum için yapamam heralde bunları ben herşeyi kavga gürültü evden kaçma gibi şeylerle halledeceğimi sanaıyom şuanki psikolojim hep bunlar çünkü

Yarın ne yapacaksın peki annenlere gidecek misin veya gidecek misiniz?

Eşin hakikaten evliliğin olgunluğuna erişememiş canım ne desek boş. Seneye ayrı eve çıkarız diyor da bunun için ne yapıyor mesela?? Ek iş mi yapıyor, sana iş mi buldu, aileler mi yardım edecek vs.. Bu durumların hiçbiri yoksa boş konuşuyor demektir.
Bir tek o akıllı herhalde çocuk gibi kandırmaya çalışıyor seni.

canım ben onla anlaştım yarın sen işe giderken bende senle çıkayım annemlere gidyeim kahvaltı yaparım hem dedm
akrabalarına gitmemiz karşılığında kabul etmişti
geri dönüşte yaşadığımız bu olaydan sonra yarın hiç bieyer gidemessin evde duracaksın dedi bende çok beklersin dedim..ama gidicem isterse olay çıksın
para biriktirioda fazla değil seneye kadar ne biriktirissek kar diyor galiba

ya sey yapmayi dene, mesela arabada gezelim dedin ya, onu soyle yapsan :
çok hevesleniyormussun gibi planlar yapsan, nasil red edebilir ki?
mesela bi arkadasin ya da kuzenin falan sizi yemege çagirsa
sen de o isteyken msj at, "iste su bizi yemege çagirdi gidelim askim falan çok daraldim evde, bana da degisiklik olur" gibi
sonra o geldiginde giyinmis hazirlanmis ol hevesini kiramasin annesine uyar kirarsada kotu hissetsin kendini..
yemege gidince çok mutlu guler yuzlu olsan
donerken bi ara mutsuz gorunsen "evleri çok guzeldi, ben de hep soyle bir mutfak hayal etmistim" falan sonra aglamakli olsan ya da aglasan, numaraya gerek yok yani ben senin durumunda olsam canim isteyince açarim muslugu
sonra neyse onemli olan seninle olmak desen.. arabada sarilsan falan gece için biseyler ima etsen (bu gece sana masaj yapayimmi? gibi), gece ciciler giyisen masaj yapsan "annenler uyumamis galiba" desen moralin bozulmus gibi.. onun da hevesi kursaginda kalsa
Aksamlari ayni evde bile mesajlar atsan ona, seni çok ozledim odaya gel falan, bi iki opsen ama bi turlu beraberlik olmasa
adam desin ki o ooo biz ayri eve çiksak ben yasadim, kesin çok mutlu olurum, birde biricik karim o kadar heveslenmis bekarken hayal kurmus..
hem sana kiyamasin, hem ayri ev fikri heyecan versin hayal ettikçe..
ben senin durumunda olsam bu yazdiklarim %100 esimde ise yarardi ama tabi senin esini ne kadar etkiler bilemem, dene derim ben..

bak bitanem önce sakin olacaksın sakinlik şart. sakin olmzsan adam seni hep kötü görür.. güzel şeyler yaşattığındada dolayısıyla etkisi gecer. bak bi erkeğe annesinden cok eşi yakındır çünku aynı yatakta yatan sensin. önce dır dırı kesiyoruz. sonra kaynananı sinir edip gidip kocana anlatması için dolduruyoruz. bak ben ne yapardım biliyomusun kocanın söylediği güzel şeyleri kaynanana anlat. bugün cok mutluyum anne de sağolsun oğlun hep benım için calısıyomuş allah razı olsun nasıl güzel bı evlat yetiştirmişsin karısının bı dediğini iki ettirmeyen bi evlat. bu lafı soyledikten sonra eşin mutlaaka arıyodur seni gündüzleri telefonu kaynnanın duyabılecegı sekılde canımmmm diye aç. sonra gec odana kocana onu ne kadar özlediğini soyle. güzelce konuş. kaynanan o arada delirmiş olacak. ama sana belli etmez. hırsını işten gelinceoğlundan alır. ya oğluna trip atar yada seni çekiştirir. ikiside işimize gelir bizim o gece öyle ana oğul soğuk gecer araları. kocan anlayamaz bile ne oldu. çünkü seni gelinden kıskandım şunu demişsin diyemez. gece olunca güzelde bı gece gecirirsınız ooooo kebap. sürekli değil haftada 1 yap bunu.

Senin ailene gitmemen için bahane uydurmuş resmen. Tartışmayı fırsat bilmiş. Akrabalarına gitme karşılığı aile ziyareti... pes yani...

Çok aileci hatta akrabacı bir insan değişmesi çok zor. Bence alttan alma, kolay kolay barışma tepkini sürdür. Ama tartışma da kavga da çıkarma soğuk davran ilgisiz ol. Sen hemen alttan alınca adam unutuyor seni üzdüğünü.

Üzülüyorum senin için Allah akıl fikir versin kocana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…