- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kızlar yorumları tek tek okudum hepiniz çok haklısınız..
buakşam annemler geliyor benim yaşadığım şehirde evleri var oraya geliyorlar 2 gün kalacaklar..
bende eşimle onlara gitmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum uzun zamandır beraber annemlere gitmedik annemlerde artık niye gelmiyolar diye sormaya başladılar buakşam yada yarın akşam kesin beraber gidicez annemlere ve ben çok kötü olucam ....kayınpeder oturcak oturcak hadi gidelim dicek sıkılınca..ben yine aileme doyamayacam...eşime sölicem onlar gitsin biz kalalım bu gece burda dicem ama o da kalmaz ki...yok ya bana gezmek zehir oldu hep bu sorun var işte....ayrı evde olsaydım ne onlar bilirdi annemlere gittiğimizi nede bu düşüncelerim huzursuzluklarım olurduçağırsan bi dert çağırmasan bi dert..şimdi ben napayım...
Seni hep üzülerek okuyorum. Dişimi sıksam çocuğum olurdun. El bebek gül bebek büyüteceğim, sonra aşık oldum deyip hayatını mahvedecek. Ben ona kıyamazken, eller kıyacak. Harbi üzülüyorum ben sana.
Güzelim eşini sevsende, bu çektiklerinle bir süre sonra ona da sinir alacaksın çünkü adam pasif. Pasif koca en kötü koca türüdür, eşini kimselere karşı koruyamaz, ezdirir vs vs.
Ne yazık ki durumun "ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicene" gelmiş.
konuşucam canım ama kesin göndermicek birsürü kavga çıkcak zaten bunla ilgilide daha önce konu açmışım ...canım önce eşinle konuşup bu akşam yada yarın akşam annemlere gidip kalmak istiyorum diyemezmisin? bu senin en doğal hakkın. o zaman kvler gelemezler sizinle oraya olmazmı öyle...
konuşucam canım ama kesin göndermicek birsürü kavga çıkcak zaten bunla ilgilide daha önce konu açmışım ...
gelseler bile onlar kalkıp gider bende o kayınpederin peşine düşüp eve gitme iğrençliğinden kurtulurum
busefer gelecekler galiba çünkü annemlerde istiyolar gelmelerini
ya kızlarr yine bişey oldu yine bi akraba gezmesi için eşimi bekliyorlar görümcemler ordaymış resmen eşimi bekliorlar işten gelince hadi demek için..bana bişe soran yok...ben annemlere gitmek istiyorum şuanda çıldırıcam sinirden..eşim gelince konuşuruz dedi bana aa kesin gidicek busefer onlarla benide peşlerinde sürükleyecekler
söylediklerinizde son derece haklısınız ama genelleme yapmanıza anlam veremedim. ben de eşimin ailesiyle yaşıyorum ama bu durumlarla hiç karşılaşmadım. gerçi biz birlikte yaşamaya başlayalı çok olmadı ama... ailesiyle birlikte yaşamaya başladım ama hiçbir şeyden de mahrum kalmadım. çünkü anlayışlı, değer veren, saygı duyan insanlar. her şey kişinin kendini bilmesiyle ilgili bir durum. onlarla sadece aynı evi paylaşmayı kabul etmiş konu sahibi. her şeyi onlarla yaşamayı değil. arkadaş sevdiğine kavuşmak istemiştir, kabul etmiştir, karşı tarafın bunu kullanmaması gerekir.
konuşucam canım ama kesin göndermicek birsürü kavga çıkcak zaten bunla ilgilide daha önce konu açmışım ...
gelseler bile onlar kalkıp gider bende o kayınpederin peşine düşüp eve gitme iğrençliğinden kurtulurum
busefer gelecekler galiba çünkü annemlerde istiyolar gelmelerini
ve olan oldu korktuğum başıma geldi yine bir akraba ziyareti....ve şuan eşimle düşmanız.....
babası hadi kalkın gidiyoruz eve dedi misafir olduğumuz yerden saat daha erkendi neyse kalktık arabayla evin önüne geldik eşim siz inin arabayı parketcem dedi indiler ..bende saat daha erken arabayla dolaşalım dedim cevap " indiler şimdi ne dicez ayıp olur" hemde sinirle....çok büyük kavga ettik..gezmekten bile korkuyosun dedim neolucaktı indilerse kafanı uzat baba siz çıkın biz az dolaşacaz demek çokmu zor dedim...vay senmisin gezmek isteyen brsürü afra küfür kavga...senle evlendime pişmanım ddedim en son..git ananın babanın ortasında yat yanıma gelme dedim...
ve olan oldu korktuğum başıma geldi yine bir akraba ziyareti....ve şuan eşimle düşmanız.....
babası hadi kalkın gidiyoruz eve dedi misafir olduğumuz yerden saat daha erkendi neyse kalktık arabayla evin önüne geldik eşim siz inin arabayı parketcem dedi indiler ..bende saat daha erken arabayla dolaşalım dedim cevap " indiler şimdi ne dicez ayıp olur" hemde sinirle....çok büyük kavga ettik..gezmekten bile korkuyosun dedim neolucaktı indilerse kafanı uzat baba siz çıkın biz az dolaşacaz demek çokmu zor dedim...vay senmisin gezmek isteyen brsürü afra küfür kavga...senle evlendime pişmanım ddedim en son..git ananın babanın ortasında yat yanıma gelme dedim...
canım yani bunlar hoş durumlar değil tabi ama eşin de hak ediyor yani. sen baştan kabul etmiş olabilirsin ama şimdi vazgeçtin aynı evde yaşamaktan, olamaz mı yani? ayrıca aynı evde yaşamak, her gezmeye bile cümbür cemaat gitmek demek değil ki. eşinin ailesi işin suyunu çıkarmış. bence tavrın net olsun. iyi yapmışsın.
aayrı eve ha diyince çıkılmıyor ki.bana kalırsa tamam da eşim işte...Off.. Ne pısırık eşin var ya! İnsanın karısıyla gezmesi suç mu? İsterseniz çıkarsınız sabahın 6'sın da gelirsiniz kime ne? Aynı evde yaşıyorsunuz diye bu kadar da olmaz. Eşin evli olduğunun farkında değil daha.. çünkü aynı evde yaşamıyorsunuz ki nerden olsun.. Ayrı eve çıktınız çıktınız yoksa ayrılın bitsin.. Bu nedir böyle ya!
bunlara kalırsa öyle demekki aynı evde mi yaşıyon anca beraber kanca beraber
ben hiç sseevmem bölee şöyleri vıcık vıcık olmayı
aynı evdeyim aama hep mesafemi korudum hatta soğuk davranırom die aailemede şikayet edildim....çok kötüyüm şuan..bu evdden kaçmak istiyorum amaa sonrasını ddüşünüyorum ....kaçsaam şuan birkaldırımda oturup avazım çıktığı kadar bağırırp ağlasam..sadece bunu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?