Evin projesi 2 ailenin yaşayabileceği gibi bile olsa olmaz, kayınvalide kayınpederiniz kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğunuz olunca siz onlar baksın istiyorsunuz, 50 yaşındayım çok şükür sağlık sorunum yok, hareketli pire gibi de kadınım ama tüm gün torun peşinde koşmak istemem, benim evde dubleks torun üst kata çıkmak istese veya üst kattan alt kata inmek istese sürekli başında durmam gerekir, Allah muhafaza düşse hem vicdan azabı hem de kızıma damada açıklama yapmak zorunda kalacağım, ben ayaklarımı uzatıp hiçbir şey yapmak istemeyeceğim torunun yemek saati gelecek onun yiyeceği yemekleri yapmam gerekecek, çocuktur parka götürmek lazım, annesi babası oyun gruplarına yazdıracak oraya getir götür, ben belki eşimle 1 haftalığına şehir dışına çıkmak isteyeceğim torun bakıyorum diye elim kolum bağlanacak, çocuk tutturdu diye belki annesinin yemesini istemediği bir şeyi dayanamayıp alacağım aramızda sorun çıkacak, ben farklı eğitim vereceğim annesi farklı eğitim yine sorun olacak.
Siz anlık düşünüyorsunuz, anlık düşünmeyin her 2 taraf için birlikte yaşamanın getireceği bir sürü zorluk var.