Yanıma nasıl alabılırım soylermısın ? Kıra vermeden kw evınde yasıyoruz altlı uslu ..
Ne dıcem onlara annem eve adam alıyor da bıraz bızde kalsın mı .
Evıme gelen mısafıre bıle karısan bı kw ve aılesı varken ben bunu nasıll yaparım.
Kendı evlılıgım paramparca olur yada arada kocam paralanır .. bı tarafı yaparken bı tarafı mı yıkayım .
Konunun ıcınden cıkamadıgım ıcın burda paylastım zaten. Yoksa boyle bısey yazabılmek kolay degıl emın olabılırsın..
Bahane degıl gerceklerı yazıyorum tum bunları dusundum ve sana benım ıcın olumsuz yonlerı yazdım eger bu senı sınırlendırıyorsa yardımcı olmak zorunda degılsın.
Yıne de sagol hersey ııcın
Kızlar cok kotuyum keske yer yarılsa içine girsem ..
Utancımdan kalbim sıkısıyor atamıyorum ustumden.
Eskı bı konumda aıle yapımdan bahsetmıstım .. Annemın uzun suredır bı sevgılısı var dıye..
Ne evlendı ne ayrıldı adam ki zaten 25 senedır ımam nıkahlı bı karısı var ne evlenıcek ve bunu da herkes bılıyo .. Annem bıle..
Ve en kotusu de bu adam hala eve gırıp cıkıyomus gece yarıları.
Kucuk erkek kardesım uygunsuz sekılde gormus bunları
Ve gecen gun esımle sohbet ederken ıkına sıkına soyledı bana ..
Arkadasım geldı gecengun hayrdır olum kaynanan eve erkek alıyo geceleri dedi ' dedi...
Cok utanmıs .. Ben daha da utandım ıcımden dualar ettım yer yarılda da gırsem dıye..
Gıtmıyorum evıne 15 gundur.. Küsmüş bana cok onemlıyız sankı onun ıcın ya..
Ay ıyıce nefret ettım . Bı anne nasıl bu kadar ozgurlugune duskun olur ya !!
Yalnız kardeşine üzülmekle birlikte şaşkınlığım tavan yaptı şuan.
Evliliğin paramparça olur ya da kocan paralanır? Bu iki seçenekten biri olması kardeşinin maruz kaldığı şeyden daha mı kötü? İnanmıyorum okuduklarıma?
Ayrıca bi arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum ne yazsak bşy söylüyosun. Evet cidden çok zor bi durumdasın kabul ediyoruz, zaten o yüzden ne yaparsan yap illa ki bi taraf eksik kalıcak, o yüzden zor bi durum diyoruz. Hiç bşyi eksiltmeyen bi çözümü olsa zaten ZOR olmaz.
Sen eşinin ailesinin keyfi için susarken, eşin böyle bi durumda bi gencin geleceğini kurtarma bilincine sahip olup SENİN AİLENE de sahip çıkamsı gerektiğini farketmeli. Olur mu öyle şey ya? Zaten bu çocuk bi kaç sene sonra ünv.yi kazanır gider?
Ne olursa olsun en az hasar yaratıcak şeyi bulup harekete geçmelisin artık, lütfen. Ay kardeşim geliyo gözüme içim parçalanıyo ya((
Annemin hatalarinin faturasini bide kendi esimi ve ailesine keseyim bi de laf duymal dedikodularla ugrasmak pahasina ..
Ne kadar guzel.karsidan konusmak .. acaba ne demeliyim kardesimi yanima aldigimda .. o cocuk bunlari duydukca daha da ezilmeyecek mi. Annemle yasamayacak tabiki amma bunun cozumun de de bende kendi yuvami yikmasam iyi olmaz mi sence dee????
O istedi ben göndermedım :26: kıyamadım bı basına cok zor ..
Ortanca kardesım 4 sene kaldı pskolojısı berbat gunlugunu okudum yanlızlık bunalımlarına gırmıs ıntıhara kalkısmıs .
Tacıze ugrayan ınsanlar bılıyorum.
Gercekten cok ıyı degıl yurtlar ...
Su anki butun dualarım annemın aılesının yanına tasınma fıkrı var onu hayata koyması ıcın.
Kızıyosun bize ama sen de şunu görsen olmaz mı? Burda senin durumunu anladık el birliğiyle çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ben bunları şunu farketmen gerektiğini düşündüğüm için yazdım: "Senin durumun cidden zor ve ne yaparsan yap illa ki bşy eksik kalıcak".Bana sorarsan ne yaparsan neyi seçersen seç bi hareket gerekiyor artık, kardeşin için zaman işliyor. Ayrıca eşinin ailesi konusunda detayı bilmiyorum, en azından bundan bahsedebilirdin bana kızmak yerine. Benim merak ettiğim kardeşini 2 sene yanına aldın diye yıkılır mı cidden evliliğin ? Neyse ya, sen seç ne yapacağını. Allah yardımcınız olsun!!!
Yalnız kardeşine üzülmekle birlikte şaşkınlığım tavan yaptı şuan.
Evliliğin paramparça olur ya da kocan paralanır? Bu iki seçenekten biri olması kardeşinin maruz kaldığı şeyden daha mı kötü? İnanmıyorum okuduklarıma?
Ayrıca bi arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum ne yazsak bşy söylüyosun. Evet cidden çok zor bi durumdasın kabul ediyoruz, zaten o yüzden ne yaparsan yap illa ki bi taraf eksik kalıcak, o yüzden zor bi durum diyoruz. Hiç bşyi eksiltmeyen bi çözümü olsa zaten ZOR olmaz.
Sen eşinin ailesinin keyfi için susarken, eşin böyle bi durumda bi gencin geleceğini kurtarma bilincine sahip olup SENİN AİLENE de sahip çıkamsı gerektiğini farketmeli. Olur mu öyle şey ya? Zaten bu çocuk bi kaç sene sonra ünv.yi kazanır gider?
Ne olursa olsun en az hasar yaratıcak şeyi bulup harekete geçmelisin artık, lütfen. Ay kardeşim geliyo gözüme içim parçalanıyo ya((
yurtlarda insan sorun yaşayabilir ama sizin verdiğiniz örnekler çok uç herkes tacize vs uğrayacak diye bi kaide yok ki
sanırım kardeşlerin biraz içine kapanık kendini ezdiren tipler o yüzden kolayca bunalıma giriyolar
sana psikologa götür önce diyoruz o yüzden çünkü bu zaman kadar çok şeyler yaşamışsınız ama yanaşmıyosun yurda da yanaşmazsan üni kazanıp gitmesini beklersin bide kazanamazsa hep annesinin yanında devam eder
böyle olursa hayatı boyunca heryerde ezilirler
bi şekilde kendi başlarının çaresine bakmayı öğrenecekler
bak çocuk kendi de istiyomuş belki herşey yoluna girer giderse
en azından bi süre denesin olmazsa yine eve döner
iyice araştırıp düzgün denetimli bi yere verebilirsiniz
Ona yok buna yok. Her şeye bir bahane bulduğunun farkında mısın. Eldeki çözümler bunlar. Harekete geçmediğin sürece aynı şekilde devam edecek.
Adamı şikayet et, bi süre uzaklaşmış olur ve birinci kadına da yaptıklarını kısmen ödemiş olur
Bu süre zarfında zaman kazanmış olursunuz, kardeşine yatılı okul bulursunuz
Zaten üniversiteye giden kardeşinde zamanla mezun olacak, devamında onun da katkısı olur belki zamanla ayrı evede çıkabilir kardeşlerin
Yanıma nasıl alabılırım soylermısın ? Kıra vermeden kw evınde yasıyoruz altlı uslu ..
Ne dıcem onlara annem eve adam alıyor da bıraz bızde kalsın mı .
Evıme gelen mısafıre bıle karısan bı kw ve aılesı varken ben bunu nasıll yaparım.
Kendı evlılıgım paramparca olur yada arada kocam paralanır .. bı tarafı yaparken bı tarafı mı yıkayım .
Birden çok evlilik, hileli evlenme, dinsel tören
MADDE 230 - (1) Evli olmasına rağmen, başkasıyla evlenme işlemi yaptıran kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Kendisi evli olmamakla birlikte, evli olduğunu bildiği bir kimse ile evlilik işlemi yaptıran kişi de yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
(3) Gerçek kimliğini saklamak suretiyle bir başkasıyla evlenme işlemi yaptıran kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan suçlardan dolayı zamanaşımı, evlenmenin iptali kararının kesinleştiği tarihten itibaren işlemeye başlar.
(5) Aralarında evlenme olmaksızın, evlenmenin dinsel törenini yaptıranlar hakkında iki aydan altı aya kadar hapis cezası verilir. Ancak, medeni nikah yapıldığında kamu davası ve hükmedilen ceza bütün sonuçlarıyla ortadan kalkar.
oldumu
apartmanımın namus bekçisiyim.ahlak zabıtası.allahım yarbbimmm yaaa. subhaneke dinimiz amin
Bu nedir ya gercektn sinirleniyorum bazi yorumlara ! Ablaligi sizden ogrenecek degilim ! Yanima alma imkanim olsa alir size bunu sormazdim zaten !! Yasadigimi ve suanki kosullarimi bilmeyen hic kimse benim ablaligimi yargilayamaz !! Ben bencil bi insan olsam evlenmis gtmisim umursamam !!! Lutfrn kendinize gelin ve boylr hadsiz yorumlar yapacaksaniz hic yapmayin kalsin !!
Annemin hatalarinin faturasini bide kendi esimi ve ailesine keseyim bi de laf duymal dedikodularla ugrasmak pahasina ..
Ne kadar guzel.karsidan konusmak .. acaba ne demeliyim kardesimi yanima aldigimda .. o cocuk bunlari duydukca daha da ezilmeyecek mi. Annemle yasamayacak tabiki amma bunun cozumun de de bende kendi yuvami yikmasam iyi olmaz mi sence dee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?