Kaynanasını seven var mı?

valla uzaktaysa bişeyy yapamazzz da eyer aynı evde ve binada oturursanızz yandınn bak daha ne huyları çıkacakkk tanıyamamıycaksınnn içlerine girmeden bilemezsinn canımm sakın yakın olama benden sana tavsiyeee ben şuan çokkk pişmanımmm sihirli bi değnekk olsa ve herşeyi geri alabilsemm keşkeee herşeyi değiştirebilsemm ama senin şansın var daha sözlüsünn söz sırası sendeee ne dersen yapmak zorundalarr hayatın seninn doğru kararverrrr arkadaşıımm

ya bakın ben 6 yıllık evliyim tamam kaynanam iyidir ama çok cahilll ama bana müstehakk aiileme bana hiç hitap etmiyor köylü bide bi bilmişlik taslarkii sormayınn tamam ben bişey demiyorumm ama cahilliğine herşeyi ben bilirim tavırları yokmu şaşarım altlı üstlü oturuyoruzz bide inanabiliyomusunuzz yemeklerimizde birr bıktım artıkk biraz biraz evimde oturmaya başlafdım ama buseferde sabah kahvaltılarında oğlu bırakmıyor arıyor gelin annne baba kahvaltıyaa oh ne ala yer içer iner aşşağıya hep hasta hep hasta onun yüzünden benimde psikolojim bozuldu arkadaşlar ayrı biyere çıkalım diyorum eşime bırakmıyor burayıı geberip gitcem bunların yüzünden yaa arkadaşlarr herşey kocada bitiyorr ben bu işlerin böyle olacağını bilsem aynı binada oturmayı kabul etmezdimm bitanede kızım varr mecburum eşimi seviyorumm ama bunlarlan nasıl ayrılırız bilemiyorumm bi abisi dha var o ayrı yerde evli eltimm hiç bi iş yapmazz gelir yer içer yatar ay deliricemm bu evlilikk ne zormuşş arkadaşlar evlenmeden öncee çok ii düşününn sakın aynı binada oturmayı kaboll etmeyinn aynı evde hele hiçç allahım 6 yıl önceyi bana geri verse herşeyi değiştirebilseydimm ne ii olurdu bana akıl verin kızlarr ne yapayımmbu durumdan nasıl kut-rtulayım

Canım sen konu açmışmıydın daha önce.Ben bu sahneleri biyerden hatırlar gibiyim.
yada bu durum çok fazla yaşanıyor.
Eşini ikna etmen lazım başka yolu yok.Bu tür meseleler baştan çözülünce daha kolay oluyor maalesef ama üzülme benim kuzenim de çocuk olduktan sonra başka apartmana taşınmıştı.Arada gidip geliyolar ama şimdi çok rahat "yeni evlenmiş gibiyim" diyo valla.Darısı başına

valla bende severim kaynanamı, bana hiç adımla hitap etmez, varsa yoksa kızım, tatlım, bitanem. yemek yapar yollar bana, çamaşırlarımı yıkar asar, evine gittigimde elimi bi işe sokturmaz, birlikte yaşadığımız zamanlarda oldu ama yinede iş yaptırmazdı bana. görümcemide severim sessiz sakin biridir. kayınpederimde öyledir allah eksik etmesin. kendi annem de kaynanasından çok çekmiş ve hep dua etmiş inşallah kızım da çekmez diye, allah dularını kabul etti, kalbi temizmiş anacığımın.

iyide şekerimm ayrı eve çıkmayan zaten eşim abisi ablasıda var ama sanki tek çocuk gibi bi görsenizz herşeyi ben yaparım anama babama ben bakarım havalarındaa olan bana oluyor bu durumda inanırmısınız maddi olarak bi problemim yok ama aptal eşim hala çalışıp paraları babasına veriyor ev alışverişi birr kazanıp hala koca maaşı almadımm 6 yıldırr sinek küçük ama mide bulandırır derlerye benimkisi öylee biz bu apartmandan biraz zor çıkarızz yaa okadar daha çok şeyler varkii arkadaşlar evlenmeden önce ii düşünün öyle karar verin lütfenn sonra benim gibi çıkmazlara girersinizzz

ben cook seviyorum, o kadar anlayisli, o kadar tatli ki.
Kizlarinin üstünde tutar beni, herkesin icinde över, sevgisini gösterir.
Kizlarindan ayrilirken aglamaz, ben gidiyorum diye gözyaslarini tutamaz.

3 Hafta ayni evde yasadik, hic bi tatsizlik olmadi.
O kadar anlayisli davrandilar ki kayinbabamla.
Kizim ben burda misafirim burasi artik senin evin dedi kendi evi icin

sen çok şanslısın

yazmadan geçemedim sorunlarınız olabilir bir arada yaşamak ne kadar iyi olsanızda sorun çıkarabilir mesela benim kayınvalidem bana göre iyidir bana hiç bir zararı yok halimi hatırımı derdimi sorar arar ama büyük eltim kayınvalidemle oturuyo ona sorarsanız kayınvalidemle sorunu var ama ama benim takıldığım nokta sanki biraz küçümsüyosunuz bana hitap etmiyo köylü diyerek ben inanıyorum ki hata tek taraflı değildir insan birazda kendinde aramalı hatayı benim kayınvalidemde köyde yaşıyo ben hiç köy hayatından anlayan bi insan değilim gayet rahat büyüdüm üniversite okudum ama asla kayınvalidemi köylü diye tabir etmem insan çok yüksekten bakmamalı hayata....

Ben de severim kayınvalidemi,ama bu onunla dibdibe olacağım anlmaına gelmez,fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş.:86:

sevgili arkadaşım ben köylü dediğim asla küçümsemek için değil ama herşeyi ben bilirim havalarında ona kızıyorumm ben hiç bi zevkimiz uymuyor unun aldığını ben benimkini o beyenmezz huylarımız apayrı ama ben yinede kızmıyorumm tek sorunumm yakın aşşalı yukarlı yaşamamızz belki ayrıı semtlerde uzak olsakk bunlar batmaz bana herdakka bi insanla beraber olmak mutlaka gün içinde aşşağıya inmek zorunda olmakk beni sıktıı 6 yılllık evliyimm hala yemeğimiz bir anlıyomusun arkadaşımm bizde bir bireyizz 30 yaşında koskoca insanlarızz değilmii benim tek isteğimm ayrılmak başka bişey değill burdan eşim kızm ve bennnnn

inş istediğin olur ayrılırsın inan herşey daha güzel oluyoo herişine karışan birii off çok fenaa benimde kayınvalidem çok dırdır ve elinden gelse eşimle ayırırdı beni eşim dinlese onu şimdi çoktan ayrıydık belki..en güzeli onlardan uzakta olmak insan daha mutlu oluyo ya.seninde allah gönlüne göre versin cnm..

aminnnnn işallah canım ama herşey kozcada bitiyor o ezdirmezse bişey olmazz benimkinin bana çok dırdırı yok ama acayip huyları var kendini hasta yapmalar nazlanmalar dünya kendi etrafında dönsün istiyor banane canım ne karışırım ben hep yanlarında olayım işlerini güçlerini yapayımm ohh ne ala memlekett beni anam size hizmet içinmi doğurdu ahh canım kendim ettim kendimm buldumm bu çile bana mustehakk kocam ancakk anne babası ölünce laf sırası bana geçecekk tamam ben burda ölsünler demiyorum ama kocamın aklı yokkii karım çocuğum var demiyor anne baba yeri başka evlat eş yeri başka ben böyle olduğunu bilsem evlenip kendimi yakarmıydımm

Sizin de şu yazdıklarınıza bakılırsa siz de başka insanlara göre gayet "köylü" sayılırsınız, bu nasıl bir anlatım bozukluğudur? "Aşşağı" denmez "aşağıya" denir, "beyenmez" denmez "beğenmez" denir, "dakka" değil, "dakika" denir. "Hiç bi" denmez, "hiçbir" denir yani bitişik yazılır. Soru eki -mi ayrı yazılır. "Ve dahi" anlamındaki -de ayrı yazılır. Kaç cümleyi iç içe yazmışsınız tek bir noktalama işareti yok, cümle başlangıcı yok. Hayatınızda 30 yaşınıza gelene dek tek bir kitap açıp okumadınız mı? İlkokul çocuğu sizden çok daha düzgün yazar, bu durumda ben de gayet rahatlıkla size "köylü" diyebilirim.
Demek ki neymiş, birileri size nasıl "köylü" geliyorsa siz de başkalarına (benim gibilerine mesela ) "köylü" gelebiliyormuşsunuz. Yani ben de benim kültürümün kıyısına köşesine yaklaşamadığınızı bu feci anlatım bozukluğunuza göre rahatlıkla değerlendirebilirim ve size köylü diyebilirim sanırım. :)
Belki bu size, insanların önünde kayınvalidenizi bu şekilde küçük düşüreceğiniz başka bir zaman için ders olur da bir daha yapmazsınız.

sana noluyor sanamı sorucaktımm demekki sen kesinlikle kaynanasın burda biz imla hataları düzeltmecesi yapmıyoruz sana cevap bile vermeye tenezzül edilecek insan değilsin 2 kişi sohbet ediyoruz biz buda 3. Kişi olarak sana ne düşer çok iyi bilirsin sen kim oluyosunda yazımı eleştiriyosun aptal git başka konulara dahil ol sen bizim ne konuştuğumuzu ne tartıştığımızı idirak bile edememişin konuyu nerelere çekiyosunn zıpırtt hadi defoll

bunlar diğer arkadaşa yazılmış ama..ben hiç uygun bi yorum olarak görmeedim çok ağır şeyler yazmışsınız.ya evli deilsiniz yada kayınvalideniz bir melek..herkesin huyları ayrıdır.bayan çekmişki illallah ediyoo bunuda kimse kısıtlayamaz.bence sizde biriyle nasıl konuşacağını bilmiyosunuz..iş noktayla virgülle olmuyoo samimiyetle oluyoo şekerimm.senin nokta ve virgüllerin mübarek olsun hayatına bol bol nokta ve virgül koyarsın ..gerçekten çok sinir bozucu yorum yapmışsın kusura bakma uyuz oldum yazmak zorunda hissettim kendimi..mutlu günlerr...

boşver arkadaşım büyük konuşanları herzaman gördükk..imla hatalarına takmışsanki burda okuldayızda öğretmenlik yapıyoo herkes kendine göre çok şey biliyoo allah bilirr onunda hayatla ilgili hiç bir bilgisi yoktur..belli zaten yokki o talihsiz yorumu yapmış.sen sıkma canınıı takmıcan böylelerini

arkadaşım sağolasın ben seninle sohbet ederken bu uyuz nerden çıktı bilmiyorum yok imlaymış yok virgülmüşş ne ayak anlamadım bilmiyorum işallahh öyle bi cadı kaynanaya düşsünki bak ozaman görsün imla hataları düzeltmeyi manyakmıdır nedir biz burda derdimizi anlatıyoruz o orda ne konuşuyor sağol arkadaşım bende uyuz oldum bu karıya böyle uyuzların işi ne burda anlamadım arkadaşım konumuza devam edelim bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…