- 15 Haziran 2022
- 895
- 785
- 33
Bende mutfağı hemen toplamam yemek yiyince kendimi atarım koltuğa, kaynanam 1 hafta kalmaya geldi ve yemek yiyip anında toplamaya çalışıyor sen otur anne diyorum oturmayınca mecbur yapmak zorunda kalıyorum o bile yordu beni 1 haftadaBen işten eve geldiğim zaman pijamalarımı giyip o şekilde yemek yemek istiyorum. Sofrayı hemen toplamak istemiyorum. Evimde gecelikle dolaşmak istiyorum. Dağınık kalsın evim.
İşten eve gelir gelmez Şam Şeytanı kayınvalidemi görümcemi niye göreyim? Bu evlilik değil ki.
Bir ömür kv ile yaşamak kadar zor değil açıkçası.Boşancılar sarmış burayı , boşanmak çok kolay sanki
En doğal hakkınızı kullanmak istiyorsunuz diye aldatılmış gibi hiç arkasına bakmadan boşanacak mı bu adam? Neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki?Yorumlari okuyorum herkese tesekkurler. Bazilari bosanmaya gidecek bir konu degil demisler de esimden dolayi bosanmaya gider biliyorum. Ataerkil kafa yapisi var ve aileci biri kendisi.
Kayinvalideyle konussam nasil olur acaba? Evliligimizdeki sorunlarin bir kismini biliyor kendisi , eve ucuncu bir kisi girerse daha kotu olacagimizi ongorebiliyor olmasi lazim. Acik acik mi konussam ustu kapali mi bir seyler desem. Politik mi davranmak lazim yoksa reste rest mi inanin bilmiyorum
6 ay oldu. Genc kendisi 50 yokturKayınvalideniz eşini ne zaman kaybetti? Kaç yaşında ?
Empati yapiyorum. Annem oyle bir durumda benimle yasamak istese ki istemez olmasi gereken bu normalde, buyuk buyukluk yapacak, gelme diyemem esim de demez. Gerci kim gelirse gelsin erkegin hayati kisitlanmiyor zaten kadininki kisitlaniyor. Misafir agirlayacak olan hizmet edecek olan kadin oldugu icin. Esimin her turlu isine gelir.ben ise doner maas alirim bebegimize anneanne ya da babaanne bakar. Evde birkac is yapiyordu zaten artik onlari da yapmaz. Oh ne guzel dunyaEn doğal hakkınızı kullanmak istiyorsunuz diye aldatılmış gibi hiç arkasına bakmadan boşanacak mı bu adam? Neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki?
Yani şöyle düşünün Allah size de ona da uzun ömür versin ama bir 40 yıl kayınvalideniz ile yaşama durumunuz var..bu sürede kendi ailenizin size gelip kalamayacakları ,onların ihtiyacı olduğunda sizin onlara destek olamayacağınız gerçeği de ortada.40 sene kayınvalideniz ile beraber yaşar mısınız kendiniz ölçüp biçin.Bana kalsa olacak iş değil..eşimin ailesi ile yaşayacağıma kendi ailemle yaşarım derim..eşiniz size ültimatom vermiş..yakında bir ev tutalım ben işten gelince uğrayayım hafta sonu birlikte vakit geçirelim opsiyonunun olmaması çok sağlıklı değil.6 ay oldu. Genc kendisi 50 yoktur
Sizinle evliliği bu kadar pamuk ipliğine bağlı olan adama boşa empati yapıyorsunuz. O evlilik onun babasının çiftliği mi istediği gibi at koşturuyor. Üzüldüm sizin içinEmpati yapiyorum. Annem oyle bir durumda benimle yasamak istese ki istemez olmasi gereken bu normalde, buyuk buyukluk yapacak, gelme diyemem esim de demez. Gerci kim gelirse gelsin erkegin hayati kisitlanmiyor zaten kadininki kisitlaniyor. Misafir agirlayacak olan hizmet edecek olan kadin oldugu icin. Esimin her turlu isine gelir.ben ise doner maas alirim bebegimize anneanne ya da babaanne bakar. Evde birkac is yapiyordu zaten artik onlari da yapmaz. Oh ne guzel dunya
Ben direkt söyleyeceğim mesela. Bizim kendi içimizde zaten anlasmazliklarimiz var siz de gelirseniz bu iş farklı yerlere gider sebepte siz olursunuz diyeceğim tabi ki daha yumuşak haliyle. Ha anlarlar mi anlamazlar benim kv kp eski kafa gelin de herseye tamsm diyen bir köle onlars göre ama huzurum kacacagina küssünler daha iyi.Yorumlari okuyorum herkese tesekkurler. Bazilari bosanmaya gidecek bir konu degil demisler de esimden dolayi bosanmaya gider biliyorum. Ataerkil kafa yapisi var ve aileci biri kendisi.
Kayinvalideyle konussam nasil olur acaba? Evliligimizdeki sorunlarin bir kismini biliyor kendisi , eve ucuncu bir kisi girerse daha kotu olacagimizi ongorebiliyor olmasi lazim. Acik acik mi konussam ustu kapali mi bir seyler desem. Politik mi davranmak lazim yoksa reste rest mi inanin bilmiyorum
Güzelim aileni unut..kayınvaliden size yerleştikten sonra ne ailen sana gelebilecek ne annene gidip 3 gün ona bakabileceksin ..kayınvaliden bir gün önce turp gibiyken, senin annenin hasta olduğu haberi gelse.. en hasta ve hatta yoğun bakımlık hasta olan senin kayınvaliden olacakEmpati yapiyorum. Annem oyle bir durumda benimle yasamak istese ki istemez olmasi gereken bu normalde, buyuk buyukluk yapacak, gelme diyemem esim de demez. Gerci kim gelirse gelsin erkegin hayati kisitlanmiyor zaten kadininki kisitlaniyor. Misafir agirlayacak olan hizmet edecek olan kadin oldugu icin. Esimin her turlu isine gelir.ben ise doner maas alirim bebegimize anneanne ya da babaanne bakar. Evde birkac is yapiyordu zaten artik onlari da yapmaz. Oh ne guzel dunya
Hayır niye kvyle kojuşuyorsunuz ki aşın eşinizi karşısına direk istemiyorum diyin olmadı boşanırım diyin bu kadar kolay mı ya ? Sırf eşiniz kabul etmez diye gidip kvyle konuşmak mantıksız kocanızın ciddi oldugunuzu görmesi lazım kesinlikle!! Ve rest çekmektende korkmayın. Benim babannemin eşi 25 sene önce ölmüş ve sırayla oglanlarında kalıyor bize gelicek yine 2 3 ay kalıcak annem şimdiden strese giriyor nasıl dayanıcam diye ömürlük hayatta olmazzYorumlari okuyorum herkese tesekkurler. Bazilari bosanmaya gidecek bir konu degil demisler de esimden dolayi bosanmaya gider biliyorum. Ataerkil kafa yapisi var ve aileci biri kendisi.
Ben kabul etmezdim,ALLAH ömür versin belki 20 yıl kv beraber oturacaksiniz.Arada gelip kalsın gibi bir durum yok.Gözünüz kesiyorsa yaşayın, hastalık vb durumlar hariç zor. Size yakın ev tutulsa akşamları herkes kendi evinde olsa bir nebze kabul edilir ama bu türlü baskı zorlama kabul edilemez.....Esim onumuzdeki seneden itibaren annesinin bizimle yasamasini istiyormussss. Kayinpeder vefat etti. Benim bebegim var ucretsiz izindeyim. Annesi bebegimize de bakarmis yardimci olurmus. Ben de ise baslarmisim. Plani yapmis beyimiz. Annesiyle konusmustum kendisi konuyu acmisti goc goc ustune olmaz demisti ki hakli. Daha sonra esim kendisini ikna etmis olacak ki seneye oglumda kalcam falan diyormus. Bana soran yok tabi. Benim de hatam kayinpeder vefat ettiginde esime annen istedigi zaman gelip kalabilir falan demistim. Ama yilin oniki ayi gelsin ve omur boyu bizimle yasasin demedim bunu biliyor.
İstemiyorum kayinvalidemle yasamak. Bunu soyledim esime o zaman ben annemle yasarim dedi zamaninda sonra konuyu askiya aldik.
Kendimi ezdirmek istemiyorum. Esimle empati yapiyorum. Annem bizimle yasamak istese gelme diyemem mesela ama kafam cok karisik. Baska sorunlarimiz da var evliligimizde.
Oyle bi durum olursa kesin bosaniriz zaten.
En azindan denemeli miyim yoksa kesin olarak tepkimi koyup nolacaksa olsun mu demeliyim ?
Zaten şu evliliklerde en çok düzeni bozulan kadın olur.Kadınların kocaları öldükten sonra illa ki evlatlarından birine kendilerini < kaba tabirle > yamamaya çalışmalarını hiç
anlamıyorum.
Siz Benim yorumumu okudunuz mu? O yonetimi siddetle tavsiye ederimYorumlari okuyorum herkese tesekkurler. Bazilari bosanmaya gidecek bir konu degil demisler de esimden dolayi bosanmaya gider biliyorum. Ataerkil kafa yapisi var ve aileci biri kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?