Kaynar Su

Bir insanin üzülmesi nasıl sizin nutluluk sebebiniz oluyor buda ilginc
Bir insanın üzülmesine gülmek degil traji komik gelişiyor konu ve yorumlar sizin anlatımınız ile
Tavla ya odaklı anlatım yapmısınız sonrasında aldattıgını öğreniyorsunuz yoksa durumunuz gerçekten çok can yakıcı

Geç olsun da güç olmasın demişler. Ne demişler hatirlayamayacagin yalanı söyleme kimse demediyse de ben dedim oldu
Devamı da var

Hatırlayamayacağın yalanı söyleme, ya da herkese aynı yalanı söyle, hangine ne yalan söylediğini hatırlamak zorunda kalmazsın :)

keşke oyuna devam edeceğinize evden kovsaydınız
Kovmaktan beter oldu. Çünkü yarım saat öncesinde adam degilsen s... Git derim dikkat et yakalanma dedim.

Öyle ki Rabb'im tek siginagim. Bir sekilde seziyorum sanırım.

Böyle başlık mı olur yahu nasıl korkuyla okudum kesin tartışmanın sonunda kadına kaynar su döktü yaktı diye bir de biraz düzenleyin bence yazılarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Tavla alamamışlar ama eve bırakınca tavla oynamışlar. Ayyy gece

ama bunlar tavla oynamış 1. Eli konu sahibi diğerlerini sevgilisi kazanmış.hani sadece kutu vardı? Burayı da anlamadım ben
Kafede oynadik.
Markete gittik almaya olmadığı için alamadık.
Arabasında yedek tavlasi var aberine felan gittiğinde oynuyorlar. ( Belki de abim dediği sevgilisi bilmiyorum )
Arabasında ki tavla ile oynadık.

Kim neyi anlamak istiyorsa. En uzun gece bu gece dilerim ilk karşılaşacagi yer ahiret olsun

Bundan sonra ki kadehlerini şerefine kaldir

Dedim ve her yerden engelledim

Anlayan var mı allah aşkına ? Bilmece gibi resmen siz daha kendinizi ifade edemiyorsunuz ki

ben de ilaç , bitkisel tavsiye vs ile geliyordum ki olayın kaynar suyla alakası yokmuş.acilen tavlayı bırak ve türkçe gramer ve ookuma kitaplarına yönel bacım ne dediğin 8 sayfa yorumu okuyunca anlayan anlamayana parça parça anlatsın şeklinde anlaşılıyor. en doğrusu bu tekinsiz tipi hayatından çıkartman ama daha şimdiden sıradaki konu başlığın gözümün önünde "yine affettim".

Ben şerefsizligine kızıyorum. O laflarimin nasıl altında kaldı da hala benimle gorusebildi.

İsyedigim ne varsa sahiptim onun tarafından seviyordur diyordum ama bı turlu sevgisine güvenemiyorum hep ucu açık kaliyor.

Her seferinde de dile getirdim. Her seferinde de senden başka kimse yok can inan bana seni çok seviyorum.

Hepsi tirt hepsi yalan. Kendime üzülüyorum biraz irademe sahip olup bitti diye bilseydim. 8 yıl önce bitmisti bu arladaslik ama bırakmadı peşimi hep seviyorum ben seni birakmicam diye kandirdi. Şuan beddua etmek istemiyorum ama icimin yangini ni Allah biliyor.

kendine kizma buda sana cok guzel bir hayat dersi olsun insanlara heleki erkeklwre guven olmuyor abim hep derdi bu kizlar cok saf oluyor bir erkek surekli seni seviyorm diyorsa sevniyordur kesin istedigini almaya calisiyordur ne yapalim dogamizda. duygasillik var kendine kizma

Afff yok öldü.
Şerefine kaldır kadehleri dedim. Engeli bastim istedigi kadar yazsın. O kadar gurursuz ki ardına düşeceğini de sanmıyorum biraz Anlasaydı bunlar olmazdı

10 yıllık gecmisim var. Ben buna güvenmeyeceksem kime guvenecegim. Bitti sabah olmayavao bugün ama gözlerimi açtığımda daha güçlü bir ben olacagini biliyorum

10 yıllık gecmisim var. Ben buna güvenmeyeceksem kime guvenecegim. Bitti sabah olmayavao bugün ama gözlerimi açtığımda daha güçlü bir ben olacagini biliyorum
tabiki canim benim guclu olduguna inaniyorm ama sakin geri adim atma o yeminler edeck bilmem ne gecen biri konu acmisti kafininda 10 yillik gecmisi vardi 4 yillik evliligi kocasi nedensiz bosanmak istemis cunku cani baska kadin istiyormus bunu ornek al sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…