- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 56
Hisler yaniltmaz sevseydi o hissî ne demek olduğunu anlamaz bilmezdinBu adam benim 10 yıllık arkadasim ve güven konusunda ne kadar sıkıntılı oldugumu biliyor o yüzden aklımda hep beni gerçekten sevmedigi vardi ve gerçekten de sevmemiş
Konu sahibesi,İyi dikkatli okur yorum yaparsanız o zaman. WhatsApp durum resminden nasıl aile resmini anladınız bilemiyorum
Boş tavla kutusuanlayan beri gelsin..
tavladan watsup a geçiş ne alaka?
hanım lar kim?
Arkadaşım yazdıkların gerçekten anlaşılmıyor anlaşılsada giriş gelişme sonuç kısmı çok karışık vermen gereken detaylar yerine gereksiz olan detayları vermişsin kötülüğün için söylemiyoruz bunu sana daha iyi yardımcı olabilmek için söylüyoruz. Ben yine anladığım kadarıyla yorum yapacağım. Önceki konularını bilmiyorum fakat 10 değil isterse 100 yıl geçsin sana güven veremeyen insana güvenemezsin. Sen ona güvenebilmek için çabalamışsın fakat senin güvenini zedelemekten başka ne yaptı bu adam? Çok sevmişsin ve çok canın yanmış fakat karşı tarafa fazla gösterilen tölerans kendine töleranssızlıktır. O kadar çok sevmişsinki aşırı derecede geçerli bir neden aramışsın ayrılmak için çünkü ayrılık kararının daim olmasını ve bundan pişman olmamayı istiyorsun iyide yapmışsın. Önünde uzun bir hayat var ve bu şahıs ifla olmaz. Gerçekten allahın sevdiği kuluymuşsunki sana gerçekleri göstermiş. Hemde kendi kendini ele vermiş bu şahıs. İçine su serpileceği yerde başıma kaynar sular döküldü diyip durma allahın gücüne gider. Kurtulduğun için sevin, sürekli derin nefes al ver. Bu acı çok derin bir acı insanın her şeyini zımpara gibi zedeler. Kendini mutlu etmenin yollarını sana yapılan haksızlıklardan daha fazla düşünmelisin çünkü sen buna değersin. O ise senin zerreni hak etmeyen bir insan müsvettesi. Bu güne kadar ona hak etmediklerini sunup, hak etmediğinide yaşamışsın. Artık kendine hak ettiklerini sunmanın vakti geldi. Neden herkes gibi gezip tozup sosyalleşip kendine zaman ayırmıyorsun? Sen ondan daha önemlisin ve kendine hak ettiğin değeri vermeye başla bir an önce yoksa toparlanamazsın.
O değil de tekrar okuyunca anlaşılıyor. Boşver, 4 el kazanmış mutlu olmuş, belki de o tavlayı diğer hatunlarıyla da oynuyordur, hangisi daha zeki (!) ise onla hayatını devam sürdürecektir. Neyse boşver, yolunu ayırmışsın. Bir daha "tavla oynayalım mı" diyen erkeğe değil de, okey oynayalım mı diyen biriyle çık. Hadi geçmiş olsun.Geçen hafta akil yok diye bir post acmistim. Evet akıl yok ki bu adamla tekrar konuşmaya başladım ve suan öyle bir boşluktayim ki anlatamam.
Bugün beraber kafeye gittik tavla oynadik. Sonra bana tavla hediye edecekti markete gittik ama tavlanin sadece kutuları vardı alamadık
saat geç oldu eve bıraktı tekrar evde oynarken taş sirasi bendeydi.
kendi de telefonu eline aldı WhatsApp girdi durumu felan gosterdi.
"Sen goremiyor musun canım annem dedi. Bende hayır dedim . Tartışma başladı (durum kapattib kapatmadin olayları felan) dur şimdi anlarız dedim.
Benimle beraber 4 kisi durum gizli göremiyor ve hepsi hanım olarak kayıtlı.
Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Moralimin bozulduğunu anladı özür dilerim felan baktı ben aynı moddayim telefon ile kuluma vurdu. Kıpkırmızı oldu ama canım yanması kalbimin acısını dindirmedi .
1. El ben aldim digerlerini o yendi ama benim oyunda olmadığımı biliyor 5. El yenecek Ken yarıda bıraktı moralimi bozdun oynamıyorum dedi taşları topladı. Gidecek beş dalikd boyunca seni çok seviyorum hayatim senden başka kimse yok hayatimda diye defalarca söyledi
Evden ciktiktan beş dakika sonra aradı. Ne tepki vereceğim diye saatimi unutmusum diye sonra cebimdeymis. Kendine iyi bak bebeğim seni çok seviyorum.
Suan canım çok yanıyor.
Ama bitirmek için geçerli bir sebebim oldu ve bu sebep bir daha imkanı yok onu hayatıma aldiramaz. Beni aldattığıni gerçekten sevmediğini biliyordum ama bu kadar karakter yoksunu oldugunu bilmiyordum.
Ne sesini ne yüzünü ne varligini.... Öyle çok seviyordum ki suan sevgime degmeyisine kahrediyorum kendimi
OffffBen yandım yetmiyor mu illaki izleri görmek mi mi gerekir
Bendekaynar su diyince biri yandi sandim
valla kaynar su yazınca mazallah çocuk falan yandi sandim buarada hamilesiniz masallah az da kalmış sagliklaa alın insalah kucagnza
Aynen bende. Hatta korkarak açtım konuyu yine de yardımım dokunur cevap veririm dedim ama alakasızmış. Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. 5.tüp denememde bir çok zorluk çekerek hamile kaldım. Darısı isteyen herkese..valla kaynar su yazınca mazallah çocuk falan yandi sandim buarada hamilesiniz masallah az da kalmış sagliklaa alın insalah kucagnza
offff kiyamam 5 tüp bebek denemesi çok zorlu geçmiştir tahmin edebiliyorum bende 1 düşük yaptım 8 ay önce şimdi diyetteyim ve ansızın gelecek mucizemi bekliyorumAynen bende. Hatta korkarak açtım konuyu yine de yardımım dokunur cevap veririm dedim ama alakasızmış. Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. 5.tüp denememde bir çok zorluk çekerek hamile kaldım. Darısı isteyen herkese..
Allah kimseye böyle zorluk vermesin isteyene sağlıkla kolaylıkla nasip etsin canım. Üzüldüm senin için ama hayırlısı demek lazım. İnşallah mucizen en güzel zamanda gelsinoffff kiyamam 5 tüp bebek denemesi çok zorlu geçmiştir tahmin edebiliyorum bende 1 düşük yaptım 8 ay önce şimdi diyetteyim ve ansızın gelecek mucizemi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?