Kaynar Su

kusura bakma ama yine anlamadım.
yani ayşe hanım gibi mi kaydedilmiş?
iş arkadaşlarıdır belki.
canım annem kim?
ohoooo bu konu uzar orda annesinin fotosunu gösteriyormuş sen neden bakmadın benim durumuma demiş adam kızda küsmüş benden gizlemişsin durumlarını birde üstüne benim gibi bir cok kadını demeye çalışıyor konu sahibi bence

Ailesindeki insanları %50 taniyorum. Resimleri de var amcaları kuzenleri ile de aynı fabrikada çalışıyorum.
Gormedigim resim WhatsApp durum resmi . Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olun ileri geri konusmayin

Bu konuda sinirlenmiş ve öfkeden kudurmuş olan bir tek siz varsınız.
Doğru düzgün yazarsanız okuduğumuzu anlayabiliriz belki bizde.

Bu konuda sinirlenmiş ve öfkeden kudurmuş olan bir tek siz varsınız.
Doğru düzgün yazarsanız okuduğumuzu anlayabiliriz belki bizde.
İyi dikkatli okur yorum yaparsanız o zaman. WhatsApp durum resminden nasıl aile resmini anladınız bilemiyorum

Bu konudan hiçbirşey anlamadim
Canım annem dedi, sevgilim tavlada tam kazanırken eli tamamlamadan çıktı dedi.(bu detay ne içindi onu da anlamadim)
Tavladan çok bahsedilmiş.

Bu konudan hiçbirşey anlamadim
Canım annem dedi, sevgilim tavlada tam kazanırken eli tamamlamadan çıktı dedi.(bu detay ne içindi onu da anlamadim)
Tavladan çok bahsedilmiş.
Tavla oynarken ortaya çıkmış bir konu evet gereksiz anlatmışim o sinir havli ile.

Oyunda olmadığımı anlamak istemedi. En sonunda dayanamadı kalkıp gitmek istedi ve gitti.

Tavla oynarken ortaya çıkmış bir konu evet gereksiz anlatmışim o sinir havli ile.

Oyunda olmadığımı anlamak istemedi. En sonunda dayanamadı kalkıp gitmek istedi ve gitti.
Neden sizi engellemis watsappda? Kac yasindasiniz? Durumunu neden siz ve diğer 4 kadından gizliyor?Belki annesinden gizliyordur yaşı küçükse.Ama diğer hanimlar tabi ki aldattiğina isaret.iyi ki o gün tavla oynamişsınız kafasi dalginken gerçekler ortaya çıkmış.

Bazen ben de okul ya da işteki insanlara durumu gizliyorum. Aile fotoğrafıysa görmelerini istemiyorum mesela. Adam 4 5 kişiye birden annesini neden göstermek istemiyor? Mesela sizle olsa diyebilirsiniz art niyetli diye ama anne ne alaka? Size yanlışlıkla gizledi belki de kendi bile farkında olmamış. Anlayamadım. Bana ciddi bir ilişkiniz varmış gibi de gelmedi. Adam sanki çok da önemsememiş o an sizi. Ne açıklama yaptı yazmamışsınız. İkna etmeye filan uğraşmamış bir şeylere. Bu açıdan hayatınızdan çıktığı iyi olmuş. Üzülmeyin. Aldatmıyorsa bile çok gevşek biriymiş.

Adamin 4 tane sevgilisi mi varmis

Ben olayı anlamadım olay tavladan girip nasıl oraya geldi. 4 kişi engelli 3 tanesi hanım diye mi kayıtlı. Sevgilinin eşi mi varmış. Yoksa 3 tane eşi mi varmış

Bu olay olmuş siz hala tavladasınız evden niye kovmadınız
Sonraki aramalarına falan cevap verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…