Gereksiz yorum yapmayin. Bilginiz yoksa fikrinizde olmasınTavla oynamazlar çünkü almaya gittiklerinde yokmuş oynadıkları başka bisey
kusura bakma ama yine anlamadım.
yani ayşe hanım gibi mi kaydedilmiş?
iş arkadaşlarıdır belki.
canım annem kim?
Ailesindeki insanları %50 taniyorum. Resimleri de var amcaları kuzenleri ile de aynı fabrikada çalışıyorum.10yıllık geçmiş deyip duruyorsunuz da adamın daha annesini bile görmemişsiniz bu zamana kadar. Bir fotoğraf olsun görürdünüz.
Güvenin kaç sene tanışık olmanızla bir alakası yok. Geçirdiğiniz zamanın kalitesiyle alakalıdır.
Bu konuda sinirlenmiş ve öfkeden kudurmuş olan bir tek siz varsınız.Ailesindeki insanları %50 taniyorum. Resimleri de var amcaları kuzenleri ile de aynı fabrikada çalışıyorum.
Gormedigim resim WhatsApp durum resmi . Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olun ileri geri konusmayin
İyi dikkatli okur yorum yaparsanız o zaman. WhatsApp durum resminden nasıl aile resmini anladınız bilemiyorumBu konuda sinirlenmiş ve öfkeden kudurmuş olan bir tek siz varsınız.
Doğru düzgün yazarsanız okuduğumuzu anlayabiliriz belki bizde.
Bende anlayacam diye okuyup duruyorum. Sen bilirsin. Sen yazmışsın tavlaGereksiz yorum yapmayin. Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın
Bende anlayacam konuyu diye okuyup duruyorum. Neye gore bilgisizim sana göremi...Gereksiz yorum yapmayin. Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın
yoğurt ya da diş macunu sürHametan anestol silverdin tavsiyesi ile geldim ama beynim yandı bana bir çare .
Aile resmini (fotoğrafını*) karıştıran sizsiniz şu anİyi dikkatli okur yorum yaparsanız o zaman. WhatsApp durum resminden nasıl aile resmini anladınız bilemiyorum
Tavla oynarken ortaya çıkmış bir konu evet gereksiz anlatmışim o sinir havli ile.Bu konudan hiçbirşey anlamadim
Canım annem dedi, sevgilim tavlada tam kazanırken eli tamamlamadan çıktı dedi.(bu detay ne içindi onu da anlamadim)
Tavladan çok bahsedilmiş.
Evet ben whatsapp durum guncellemesinden bahsediyorum siz genele yayiyorsunuz.Aile resmini (fotoğrafını*) karıştıran sizsiniz şu an
Yok öncesinde cafe de oynamışlar sonrasında almaya gitmişler :)Tavla oynamazlar çünkü almaya gittiklerinde yokmuş oynadıkları başka bisey
AhahahaDemet akalın birşey yazdığında da böyle oluyorum
Neden sizi engellemis watsappda? Kac yasindasiniz? Durumunu neden siz ve diğer 4 kadından gizliyor?Belki annesinden gizliyordur yaşı küçükse.Ama diğer hanimlar tabi ki aldattiğina isaret.iyi ki o gün tavla oynamişsınız kafasi dalginken gerçekler ortaya çıkmış.Tavla oynarken ortaya çıkmış bir konu evet gereksiz anlatmışim o sinir havli ile.
Oyunda olmadığımı anlamak istemedi. En sonunda dayanamadı kalkıp gitmek istedi ve gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?