- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Engelledim.tabiki canim benim guclu olduguna inaniyorm ama sakin geri adim atma o yeminler edeck bilmem ne gecen biri konu acmisti kafininda 10 yillik gecmisi vardi 4 yillik evliligi kocasi nedensiz bosanmak istemis cunku cani baska kadin istiyormus bunu ornek al sen
İnşallah, sen de çekmezsin bundan sonra. Konu anlatımın çok tuhaf. Ordan oraya atlamışsın. Gereksiz anlatımlar yapmışsın. Dalga geçtiğini düşündüm , o yüzden eski konularına baktım ve yaşadıklarına üzüldüm. İnşallah bundan sonra iyi bir insan çıkar karşına. Bu konudaki adam için de üzülmeye değmez. Kaç kişiyi idare ettiği belli değil.Siz en başından beri dalgasına yazıyorsunuz ama dilerim hiçbir şekilde acıcekmezsiniz.
Tartismadim. Çünkü evimin üzerinde birkez evden kovdum pişman oldum o zaman suçu yoktu ama bu kez vicdan azabı duymak istemedim. Oyunu istediği gibi oynadm ve evden gittikten sonra bitti.Tartiştiktan sonra dönüp tekrar tavla mi oynadiniz o kismi anlamadim ?
Adam için zerre üzülmüyorum. Kendime kızıyorum benim tek derdim kendim. Doğru kararlar alip aldigim kararları uygulayabilseydim bunların hicbiri olmayacakti belki de her seferinde acı çektim ama göz yumdum.İnşallah, sen de çekmezsin bundan sonra. Konu anlatımın çok tuhaf. Ordan oraya atlamışsın. Gereksiz anlatımlar yapmışsın. Dalga geçtiğini düşündüm , o yüzden eski konularına baktım ve yaşadıklarına üzüldüm. İnşallah bundan sonra iyi bir insan çıkar karşına. Bu konudaki adam için de üzülmeye değmez. Kaç kişiyi idare ettiği belli değil.
Tartismadim. Çünkü evimin üzerinde birkez evden kovdum pişman oldum o zaman suçu yoktu ama bu kez vicdan azabı duymak istemedim. Oyunu istediği gibi oynadm ve evden gittikten sonra bitti.
Giderken defalarca özür diledi ama umrunda değil çünkü ne kadar iğrenç bir yaratık olduğunu gordum
Hataları defalarca affedebilirim. Ama bir sınırı ve insanları cevreleyen bir çizgileri vardır. O sinirlarimin içine girdi.Buraya yazıyorum. acı hırs kızgınlık öfke ve intikam duygularıyla o kadar dolusınuzki normal olarak sakinleştiğinizde ikna olmaya hazır vaziyettesiniz şu anda en kısa sürede barışıp affedeceksiniz
Buda burda kalsın
Oyun oynamafim ki çık git desem bahaneler uydyracakti ikna eretme çalışacak gitmeyecekti. Çünkü kisiligini çok iyi tanıyorum.Keşke tartistiginiz gibi gonderseydiniz...Tartistiktan sonra oyuna geri dönmek garip olmuş,yaptiginin çok ta önemli olmadigini zannetmesine neden olabilir.Çünkü gerçekten igrenç bir şey...Kesinlikle açiklanabilir bir tarafi yok.
Tavla oynamazlar çünkü almaya gittiklerinde yokmuş oynadıkları başka biseyKonu sahibi aldatıldığını düşünüyor. Tavla detayına “akılsızım tavla oynamaya bile gittim” anlamında şeyetmiş. Karakter yoksunu kahramanımız yani beyefendi sanırım bir değil bir kaç kişiyle aldatıyor konu sahibini. Dolayısıyla diğer hanımları da
Adama üzülmüyorum ki kendime üzülüyorumAmaaaannn canim gören de seni evlendin de kocan seni başkalarıyla aldattı da 5 çocukla ortada kaldın sanır , adamda senden 4 tane daha var hala neye üzülüyorsun? Adam tüm sevgililerini x hanım y hanım diye kaydetmiş ki kimse birbirinden şüphelenmesin :) Sal ipini gitsin.
10 yıllık gecmisim var. Ben buna güvenmeyeceksem kime guvenecegim. Bitti sabah olmayavao bugün ama gözlerimi açtığımda daha güçlü bir ben olacagini biliyorum
siz mecazen yanmışsınız geçmiş olsnBen yandım yetmiyor mu illaki izleri görmek mi mi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?