Kaynar Su

Engelledim.
Kadehlerini şerefine kaldır dedim.
Biraz insan olsun varsa insanlık bir başkasının canını yakmasin

Siz en başından beri dalgasına yazıyorsunuz ama dilerim hiçbir şekilde acıcekmezsiniz.
İnşallah, sen de çekmezsin bundan sonra. Konu anlatımın çok tuhaf. Ordan oraya atlamışsın. Gereksiz anlatımlar yapmışsın. Dalga geçtiğini düşündüm , o yüzden eski konularına baktım ve yaşadıklarına üzüldüm. İnşallah bundan sonra iyi bir insan çıkar karşına. Bu konudaki adam için de üzülmeye değmez. Kaç kişiyi idare ettiği belli değil.

Tartiştiktan sonra dönüp tekrar tavla mi oynadiniz o kismi anlamadim ?
Tartismadim. Çünkü evimin üzerinde birkez evden kovdum pişman oldum o zaman suçu yoktu ama bu kez vicdan azabı duymak istemedim. Oyunu istediği gibi oynadm ve evden gittikten sonra bitti.

Giderken defalarca özür diledi ama umrunda değil çünkü ne kadar iğrenç bir yaratık olduğunu gordum

Adam için zerre üzülmüyorum. Kendime kızıyorum benim tek derdim kendim. Doğru kararlar alip aldigim kararları uygulayabilseydim bunların hicbiri olmayacakti belki de her seferinde acı çektim ama göz yumdum.

Karşıma çıkan hiçbir şey tesadüf değil insallin Almam gereken dersi hakkıyla almisimdir

Sikintili. Suan caninin acisini dindirmez ama, en azindan yolun basindayken ogrendin herseyi 1 tane olsa anlarmda 4 tane nedir yaziklar olsun.

Amaaaannn canim gören de seni evlendin de kocan seni başkalarıyla aldattı da 5 çocukla ortada kaldın sanır , adamda senden 4 tane daha var hala neye üzülüyorsun? Adam tüm sevgililerini x hanım y hanım diye kaydetmiş ki kimse birbirinden şüphelenmesin :) Sal ipini gitsin.

Keşke tartistiginiz gibi gonderseydiniz...Tartistiktan sonra oyuna geri dönmek garip olmuş,yaptiginin çok ta önemli olmadigini zannetmesine neden olabilir.Çünkü gerçekten igrenç bir şey...Kesinlikle açiklanabilir bir tarafi yok.

Bu ne berbat anlatımdır ya. Hiç dönüp okumaz mısınız yazdıklarınızı?

Hataları defalarca affedebilirim. Ama bir sınırı ve insanları cevreleyen bir çizgileri vardır. O sinirlarimin içine girdi.

Affettim evet. Aklımda ona yer ayırarak kendimi bitiremem.
Ofkem kendime . Doğru kararlar alamayisima

Konu sahibi aldatıldığını düşünüyor. Tavla detayına “akılsızım tavla oynamaya bile gittim” anlamında şeyetmiş. Karakter yoksunu kahramanımız yani beyefendi sanırım bir değil bir kaç kişiyle aldatıyor konu sahibini. Dolayısıyla diğer hanımları da

Oyun oynamafim ki çık git desem bahaneler uydyracakti ikna eretme çalışacak gitmeyecekti. Çünkü kisiligini çok iyi tanıyorum.

Oyunda sadece zar attim. (bilmiyorum öğretiyordu şöyle oynaman gerek felan diye ) taşları da halsiz oynadım işte bakışlarım boştu ve ne demek istediğimi çok iyi anladı.

Tavla oynamazlar çünkü almaya gittiklerinde yokmuş oynadıkları başka bisey

Adama üzülmüyorum ki kendime üzülüyorum

10 yıllık gecmisim var. Ben buna güvenmeyeceksem kime guvenecegim. Bitti sabah olmayavao bugün ama gözlerimi açtığımda daha güçlü bir ben olacagini biliyorum

10yıllık geçmiş deyip duruyorsunuz da adamın daha annesini bile görmemişsiniz bu zamana kadar. Bir fotoğraf olsun görürdünüz.
Güvenin kaç sene tanışık olmanızla bir alakası yok. Geçirdiğiniz zamanın kalitesiyle alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…