- 19 Mayıs 2020
- 47.660
- 214.086
- 598
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
Sonra elini uzattı tut der gibi işaret yaptı anlamadım uzattım bana "bu gece ben tatmin et canım çok istiyor" dedi tabi anında elimi çektim şok geçirdim elim ayağım titredi ağlamaya başladım. Çok üzüldü üzüldüğü belliydi o da ağlayacak gibi oldu. "içtiğim şeyin etkisi seninle aynı evde de yaşadık bu şekilde yaklaştım mı özür dilerim" diyip sakinleştirmeye çalıştı
Ben bunu kaçırdım
Elletmeye mi çalışmış
Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyordu
Evet evet tamamen iyi niyetle bizzat sizin ellemenizi istiyor, o kadar iyi niyetli ki yabancı olmasın diyor tanıdıkla halledelim. Çok fazla tepki göstermişsiniz.Her zaman öyleyim ma
Her zaman böyleyim hep iyi niyet arıyorum sizle beraber bende kendime kızmaya başladım
düğünde kocamla dans ederken bakacağım en son kişi kaynım olur. ne demek farketmem için incelemem gerekmiyordu? kocanıza bakarken nasıl kaynınızın üzüldüğünü görmüş olabilirsiniz o sıra ekstra efor sarfetmediyseniz.Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyordu
E daha öncesinde şüpheleniyormuşsunuz ya kendisinden neyine inanmak istemiyorsunuz?Aslında içinde böyle bir şey olmadigini kullandığı şey yüzünden böyle olduğunu kendime inandırmak istiyorum galiba
Her yerden Engelledim zatenBence ondan uzak dur,engelle telefondan.Mecburen gördüğün yerlerde konuşma bakışma yokmuş gibi davran.Ben sizin kan çıkar korkunuzu anlıyorum ama böyle de devam edemez.
Tacizin dozu artarsa kayınvalide daha iyi bir seçen
Özendi diye düşündüm şimdi aynı şeyi düşünmüyorum farklıymışdüğünde kocamla dans ederken bakacağım en son kişi kaynım olur. ne demek farketmem için incelemem gerekmiyordu? kocanıza bakarken nasıl kaynınızın üzüldüğünü görmüş olabilirsiniz o sıra ekstra efor sarfetmediyseniz.
Akşamın sabahı bir konu için seni tebrik ederim dedi elini tutmayınca ne yabanisin gibi bı şey dedi o lafından dolayı bu sefer iseret yapınca tuttum elini dalgınlıklaE daha öncesinde şüpheleniyormuşsunuz ya kendisinden neyine inanmak istemiyorsunuz?
Ben sizi anlamadım, kaynınizi eşinizle dans ederken bile izliyorsunuz ne yapıyor diye. Adam sizi kahve içmeye çağırınca yanına gidiyor,elinden tutuyorsunuz. Anlık şeyler desem daha önce şüphe duyduğunuz kayindan uzak durmanız lazım. Mesela eşiniz yokken ne işiniz var ailesini evinde 20 gün?
Değişik değişik işler.
Yapmayın kim olursa olsun size bakıldığıni anlarsınız ama size bakıldığıni anlarsınız sadece hangi niyetle bilemedim ya ben yanlış anlamış olsaydım gitmicek miydim bunun için kayınvalidemlere ne dicektim gitmemek için o akşamdan sonra anladım olmaz olaydı ama anladımdüğünde kocamla dans ederken bakacağım en son kişi kaynım olur. ne demek farketmem için incelemem gerekmiyordu? kocanıza bakarken nasıl kaynınızın üzüldüğünü görmüş olabilirsiniz o sıra ekstra efor sarfetmediyseniz.
Şeyini elletme nerden cikti Allah'ım yarabbimTabi efendim tabi iyi niyetten şeyini elletmeye çalışıyordur.Başka ne olacak allasen
Bir siz bir sen diyorum kusura bakma, kasıt yok. Pratiklik açısından.Akşamın sabahı bir konu için seni tebrik ederim dedi elini tutmayınca ne yabanisin gibi bı şey dedi o lafından dolayı bu sefer iseret yapınca tuttum elini dalgınlıkla
Evet bende onu anlamadım emin olman lazım değil mi "nasıl cesaret edebiliyorsun bu iğrenç teklifi yapmaya" dedim zaten içtiğim şey yüzünden dediBir siz bir sen diyorum kusura bakma, kasıt yok. Pratiklik açısından.
Herhangi bir erkek bir kadına yazıyorsa ilk iletişimi beni tatmin et, diye başlatmaz. Kocanın kardeşi ise hele, çok emin olmalı reddedilmeyeceğinden.
"bu gece ben tatmin et canım çok istiyor"
Şeyini elletme nerden cikti Allah'ım yarabbim
Siz de bişey içiyor gibisinizEvet bende onu anlamadım emin olman lazım değil mi "nasıl cesaret edebiliyorsun bu iğrenç teklifi yapmaya" dedim zaten içtiğim şey yüzünden dedi
İşte sen de bu cesareti verdiğin için suçlanacağını hissediyor, susuyorsun. Sonra msj atman da hata, farkındasın bunun da.Evet bende onu anlamadım emin olman lazım değil mi "nasıl cesaret edebiliyorsun bu iğrenç teklifi yapmaya" dedim zaten içtiğim şey yüzünden dedi
ya arkadaşım yapma. bakıldığını hissettin diyelim boynu bükük olduğunu üzgün olduğunu görmek demek basbaya bakmak demek. ve siz en başından beri hareketlerini takip ediyorsunuz, hiç kaynıma bana o gözle bakar mı diye bakmak aklıma bile gelmedi. kaynınız size aşık olmuş dememiz için elinizden geleni yapıyorsunuz. öyle baktı böyle bilmem ne, bu kişi size nasıl direk beni tatmin et diyebiliyor ve siz saklayabiliyorsunuzYapmayın kim olursa olsun size bakıldığıni anlarsınız ama size bakıldığıni anlarsınız sadece hangi niyetle bilemedim ya ben yanlış anlamış olsaydım gitmicek miydim bunun için kayınvalidemlere ne dicektim gitmemek için o akşamdan sonra anladım olmaz olaydı ama anladım
Bunu sonradan anladım şimdi başka nedenlerden bakmış olacağını söyleyebiliyorum bacısı evlendi abisi evlendi o da özendi diye öyle bakıyor sanıyordumya arkadaşım yapma. bakıldığını hissettin diyelim boynu bükük olduğunu üzgün olduğunu görmek demek basbaya bakmak demek. ve siz en başından beri hareketlerini takip ediyorsunuz, hiç kaynıma bana o gözle bakar mı diye bakmak aklıma bile gelmedi. kaynınız size aşık olmuş dememiz için elinizden geleni yapıyorsunuz. öyle baktı böyle bilmem ne, bu kişi size nasıl direk beni tatmin et diyebiliyor ve siz saklayabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?