Kaynım ne yapmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra elini uzattı tut der gibi işaret yaptı anlamadım uzattım bana "bu gece ben tatmin et canım çok istiyor" dedi tabi anında elimi çektim şok geçirdim elim ayağım titredi ağlamaya başladım. Çok üzüldü üzüldüğü belliydi o da ağlayacak gibi oldu. "içtiğim şeyin etkisi seninle aynı evde de yaşadık bu şekilde yaklaştım mı özür dilerim" diyip sakinleştirmeye çalıştı

Ben bunu kaçırdım
Elletmeye mi çalışmış 😳

Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyordu

O kadar bariz abartili bir şey olsa eşiniz de farkederdi, ailesi vs birileri farkederdi. Adami inceleyip duruyorsunuz devamli bana mi bakiyor, bana mi sarki aciyor diye siz de.
Kusura bakmayin, hic kaynimi incelemek benim aklima gelmiyor hele dugun gibi kalabalik ortamda kaynimi gormuyorum bile.

Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyordu
düğünde kocamla dans ederken bakacağım en son kişi kaynım olur. ne demek farketmem için incelemem gerekmiyordu? kocanıza bakarken nasıl kaynınızın üzüldüğünü görmüş olabilirsiniz o sıra ekstra efor sarfetmediyseniz.

Aslında içinde böyle bir şey olmadigini kullandığı şey yüzünden böyle olduğunu kendime inandırmak istiyorum galiba
E daha öncesinde şüpheleniyormuşsunuz ya kendisinden neyine inanmak istemiyorsunuz?
Ben sizi anlamadım, kaynınizi eşinizle dans ederken bile izliyorsunuz ne yapıyor diye. Adam sizi kahve içmeye çağırınca yanına gidiyor,elinden tutuyorsunuz. Anlık şeyler desem daha önce şüphe duyduğunuz kayindan uzak durmanız lazım. Mesela eşiniz yokken ne işiniz var ailesini evinde 20 gün?
Değişik değişik işler.

Bence ondan uzak dur,engelle telefondan.Mecburen gördüğün yerlerde konuşma bakışma yokmuş gibi davran.Ben sizin kan çıkar korkunuzu anlıyorum ama böyle de devam edemez.
Tacizin dozu artarsa kayınvalide daha iyi bir seçen
Her yerden Engelledim zaten
düğünde kocamla dans ederken bakacağım en son kişi kaynım olur. ne demek farketmem için incelemem gerekmiyordu? kocanıza bakarken nasıl kaynınızın üzüldüğünü görmüş olabilirsiniz o sıra ekstra efor sarfetmediyseniz.
Özendi diye düşündüm şimdi aynı şeyi düşünmüyorum farklıymış

E daha öncesinde şüpheleniyormuşsunuz ya kendisinden neyine inanmak istemiyorsunuz?
Ben sizi anlamadım, kaynınizi eşinizle dans ederken bile izliyorsunuz ne yapıyor diye. Adam sizi kahve içmeye çağırınca yanına gidiyor,elinden tutuyorsunuz. Anlık şeyler desem daha önce şüphe duyduğunuz kayindan uzak durmanız lazım. Mesela eşiniz yokken ne işiniz var ailesini evinde 20 gün?
Değişik değişik işler.
Akşamın sabahı bir konu için seni tebrik ederim dedi elini tutmayınca ne yabanisin gibi bı şey dedi o lafından dolayı bu sefer iseret yapınca tuttum elini dalgınlıkla

Yapmayın kim olursa olsun size bakıldığıni anlarsınız ama size bakıldığıni anlarsınız sadece hangi niyetle bilemedim ya ben yanlış anlamış olsaydım gitmicek miydim bunun için kayınvalidemlere ne dicektim gitmemek için o akşamdan sonra anladım olmaz olaydı ama anladım

Akşamın sabahı bir konu için seni tebrik ederim dedi elini tutmayınca ne yabanisin gibi bı şey dedi o lafından dolayı bu sefer iseret yapınca tuttum elini dalgınlıkla
Bir siz bir sen diyorum kusura bakma, kasıt yok. Pratiklik açısından.
Herhangi bir erkek bir kadına yazıyorsa ilk iletişimi beni tatmin et, diye başlatmaz. Kocanın kardeşi ise hele, çok emin olmalı reddedilmeyeceğinden.

Bir siz bir sen diyorum kusura bakma, kasıt yok. Pratiklik açısından.
Herhangi bir erkek bir kadına yazıyorsa ilk iletişimi beni tatmin et, diye başlatmaz. Kocanın kardeşi ise hele, çok emin olmalı reddedilmeyeceğinden.
Evet bende onu anlamadım emin olman lazım değil mi "nasıl cesaret edebiliyorsun bu iğrenç teklifi yapmaya" dedim zaten içtiğim şey yüzünden dedi

Evet bende onu anlamadım emin olman lazım değil mi "nasıl cesaret edebiliyorsun bu iğrenç teklifi yapmaya" dedim zaten içtiğim şey yüzünden dedi
İşte sen de bu cesareti verdiğin için suçlanacağını hissediyor, susuyorsun. Sonra msj atman da hata, farkındasın bunun da.

Yapmayın kim olursa olsun size bakıldığıni anlarsınız ama size bakıldığıni anlarsınız sadece hangi niyetle bilemedim ya ben yanlış anlamış olsaydım gitmicek miydim bunun için kayınvalidemlere ne dicektim gitmemek için o akşamdan sonra anladım olmaz olaydı ama anladım
ya arkadaşım yapma. bakıldığını hissettin diyelim boynu bükük olduğunu üzgün olduğunu görmek demek basbaya bakmak demek. ve siz en başından beri hareketlerini takip ediyorsunuz, hiç kaynıma bana o gözle bakar mı diye bakmak aklıma bile gelmedi. kaynınız size aşık olmuş dememiz için elinizden geleni yapıyorsunuz. öyle baktı böyle bilmem ne, bu kişi size nasıl direk beni tatmin et diyebiliyor ve siz saklayabiliyorsunuz

Aldatma konusunda travmam var nelere yol açar en iyi ben biliyorum annem babamı aldattı elalem ne deri takmamamin nedeni bu
onun kızı diyecekler 😭

ya arkadaşım yapma. bakıldığını hissettin diyelim boynu bükük olduğunu üzgün olduğunu görmek demek basbaya bakmak demek. ve siz en başından beri hareketlerini takip ediyorsunuz, hiç kaynıma bana o gözle bakar mı diye bakmak aklıma bile gelmedi. kaynınız size aşık olmuş dememiz için elinizden geleni yapıyorsunuz. öyle baktı böyle bilmem ne, bu kişi size nasıl direk beni tatmin et diyebiliyor ve siz saklayabiliyorsunuz
Bunu sonradan anladım şimdi başka nedenlerden bakmış olacağını söyleyebiliyorum bacısı evlendi abisi evlendi o da özendi diye öyle bakıyor sanıyordum

Allah hepimizin karşısına hayırlı insan çıkarsın.

Kaynım (benden 10 yaş küçük var) bana böyle bir şey dese abisinden önce onu orada paralarım.

Kusura bakmada ben evli de olsam bekar da olsam farketmez bir kadınım, hangi denyo, aklı şeyinin tepesinde gezen, bana böyle şeyler diyecek. Bende ayy bana şarkı açtı bende ona mesaj attım diyecek kadar aciz olacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X