- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
Anlamadım ben niye linclendim şimdiYa bacım git Allah aşkına, işin gücün yok hadi hiç vicdanın da mi yok.
Fantezilerini içinde tut
Kötü bir şey yapmadım kiBir de küçük kızınız varmış. Yahu ööff! Cidden söyleyeceklerimi söylesem ban yerim. Çıkın gidin şuradan ya.
Ne demek ne için linçlendim ya??? İğrençsiniz iğrençç.Anlamadım ben niye linclendim şimdi
Yahu 31 yaşında kadınsınız. Kaynınız gelmiş size ne teklif etmiş hâlâ ne yapacağım diyorsunuz. Suratına yapıştırmamışsınız bir tane bir de ne yapmaya çalışıyor falan diye abuk sabuk başlıklı konu açıyorsunuz. Tövbe yarabbi konuşturmayın beni şimdi ya!Kötü bir şey yapmadım ki
BTersleyip abisine söyleyeceksiniz ne demek ne yapacağım. Bu laf abisine farklı şekilde gitse ne olacak. Birde ne yapacağım deyip adamı analiz ediyorsunuz. Yok şarkı açıyo yok şöyle böyle. Midem bulandı yemin ediyorum. Hem sizden hem kaynınızdan.
Nerede yanlış yaptım anlayamadim yazsanızNe demek ne için linçlendim ya??? İğrençsiniz iğrençç.
Konuşmak kolay öyle olmuyor işte eşime söylemeliyim ama nasılYahu 31 yaşında kadınsınız. Kaynınız gelmiş size ne teklif etmiş hâlâ ne yapacağım diyorsunuz. Suratına yapıştırmamışsınız bir tane bir de ne yapmaya çalışıyor falan diye abuk sabuk başlıklı konu açıyorsunuz. Tövbe yarabbi konuşturmayın beni şimdi ya!
Analiz ediyorsunuz adamı. Yaptıklarında mana arıyorsunuz. Benim kaynım gelip bana cinsel bir teklifte bulunacak. İlk olarak, gücümün yettiği kadar saldırır hemen arkasından da tüm sülaleye anlatır rezil rüsva ederim şerefsizi. Siz kalkmışsınız abisine şöyle davranıyor tavır yapıyor. Sevgilisinden bahsediyor, şarkılar açıyor. Ne mana arıyorsunuz ? Sizin bariz kaynınıza içinizde kabullenemediğiniz şeyler doğmuş. Burda yanlış yapmışsınız. Susmuş bişey yok gibi davranmışsınız. Ve benimde bundan midem bulandı.B
Nerede yanlış yaptım anlayamadim yazsanız
Nasılı mı var???? Konunuz inandırıcı değil. Aklı başında bir kadın olsanız zaten ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz. İnsanı delirtirsiniz ya.Konuşmak kolay öyle olmuyor işte eşime söylemeliyim ama nasıl
Çok üzüldü üzüldüğü belliydi o da ağlayacak gibi oldu. "içtiğim şeyin etkisi seninle aynı evde de yaşadık bu şekilde yaklaştım mı özür dilerim" diyip sakinleştirmeye çalıştı
Ümit vermiş kadar oluyorsunuz susarak. Yok bana bakıyor, yok şarkı açıyor, yok kahveye çağırdı bilmem ne? Sizde de var bir şeyler herhalde. Eşinizin kardeşinden bahsediyorsunuz aloooo kendinize gelin!Ben kimseye ümit vermedim yanlış yapmadım su an önyargıyla yaklaşıyorsunz sonra kadın taciz edildiginde neden söylemiyor diyorsunuz nasıl söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?