Kaynım ne yapmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyordu

1bu konularda hassasım en korktuğum şey ağlamam o yüzden 2 eşime söylersem ve öldürdü en iyi ihtimal olay çıktı sülale duydu bana nasıl bakılır ne derler elalem ne der gerçeği var

Sen yüz verdin diyecekler dimi
Şimdi de aynısını diyorlar
Ne yapacaksın peki ,onu yapamam,bunu diyemem
Biz mi gelip dövelim adamı

Eşime mi kayınvalideme mi soyliyim sizce
Bence ondan uzak dur,engelle telefondan.Mecburen gördüğün yerlerde konuşma bakışma yokmuş gibi davran.Ben sizin kan çıkar korkunuzu anlıyorum ama böyle de devam edemez.
Tacizin dozu artarsa kayınvalide daha iyi bir seçenek.

Ya demeyim demeyim dedim ama soracagim : Kayninizla aranızda ne var. Ona naifliginiz sebebiyle ne kadar taviz verdiniz? Elinde msjiniz falan var mi? Kocam öldürür möldürür diyorsun bir düşün

Hayatınızın her alanında da böyle pasif misiniz yoksa sadece kayna mı özel?

Bacım sen ne içtin hadi kaynın serseri anladık da senin kafan da güzel. İç içe yaşamaktan başına ne gelmiş hala iç içesin, gitme görüşme

Ya demeyim demeyim dedim ama soracagim : Kayninizla aranızda ne var. Ona naifliginiz sebebiyle ne kadar taviz verdiniz? Elinde msjiniz falan var mi? Kocam öldürür möldürür diyorsun bir düşün
Yok asla. onu öldürür bu olmasa bile çevrenin lafı ne bilim bir sürü şey düşünüyorum

1bu konularda hassasım en korktuğum şey ağlamam o yüzden 2 eşime söylersem ve öldürdü en iyi ihtimal olay çıktı sülale duydu bana nasıl bakılır ne derler elalem ne der gerçeği var
Ya ALLAH aşkına tmm eşinden korkuyorsun söylemeyi o an yüzune tükürup bir iki defa vura bilirdin hemde eşin duymazdıda benim anlafıgım kadarıyla seninde hoşuna gitmiş bütün mesajlarında hep bir savunman var arkadaslar sana yol gösteriyorlar sen baska bişey söylüyon kaynın seninle cinsel ilişki yaşamak istiyor sen elalem ne diyecekleri düşünüyorsun ben o an o kaynımi öldürürüm

Ne demek ne yapmaya calisiyor? Gayet ortada degil mi? O mesaji niye yazdiniz hem? Evinize almayin artik onu.
Kayin ve gorumcenin aylarca sizde kalmasina niye izin veriyorsunuz. Kocaman 30 yasinda adam cocuk da degil ki.
Igrenc bir ailesi varmis esinizin.

Yok asla. onu öldürür bu olmasa bile çevrenin lafı ne bilim bir sürü şey düşünüyorum
Çevreyi Bosver Allah askina be bacım lafını da gafını da ipleme. Sen kendini bilmiyor musun? Çatır çatır söyle kocana. Sülale tükürür onun yüzüne ya bu kadar pasif olma o yufka yüreğinden börek yapıp yerler böyle devam edersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…