- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
Bariz belli olan bir şeydi farketmek için incelemem gerekmiyorduDüğünde siz neden onu incelediniz, neden analiz etme gereği duydunuz? gibi devam eder de sorular, yargılamak değil amacım. Belki siz de fark etmediniz ilginizi ama bilin, içten içe ilgilenmişsiniz. Kafanız karışmış biraz.
1bu konularda hassasım en korktuğum şey ağlamam o yüzden 2 eşime söylersem ve öldürdü en iyi ihtimal olay çıktı sülale duydu bana nasıl bakılır ne derler elalem ne der gerçeği varBenim kaynım böyle diyecek asla demez dahi farz edelim dedi ben oturup aglıyacam ve ona mesaj atacam yokya vallahide ona yapmadıgım kalmazdı bide gelmiş konu acıyon sende onun kadar ahlaksızsın hic bir sekilde tepkini ortaya koymamıssın bide diyon mesaj yazdım normal bi kadın böyle tepkisiz kalmaz
Eşime mi kayınvalideme mi soyliyim sizceSen yüz verdin diyecekler dimi
Şimdi de aynısını diyorlar
Ne yapacaksın peki ,onu yapamam,bunu diyemem
Biz mi gelip dövelim adamı
Bence ondan uzak dur,engelle telefondan.Mecburen gördüğün yerlerde konuşma bakışma yokmuş gibi davran.Ben sizin kan çıkar korkunuzu anlıyorum ama böyle de devam edemez.Eşime mi kayınvalideme mi soyliyim sizce
Yok asla. onu öldürür bu olmasa bile çevrenin lafı ne bilim bir sürü şey düşünüyorumYa demeyim demeyim dedim ama soracagim : Kayninizla aranızda ne var. Ona naifliginiz sebebiyle ne kadar taviz verdiniz? Elinde msjiniz falan var mi? Kocam öldürür möldürür diyorsun bir düşün
Ya ALLAH aşkına tmm eşinden korkuyorsun söylemeyi o an yüzune tükürup bir iki defa vura bilirdin hemde eşin duymazdıda benim anlafıgım kadarıyla seninde hoşuna gitmiş bütün mesajlarında hep bir savunman var arkadaslar sana yol gösteriyorlar sen baska bişey söylüyon kaynın seninle cinsel ilişki yaşamak istiyor sen elalem ne diyecekleri düşünüyorsun ben o an o kaynımi öldürürüm1bu konularda hassasım en korktuğum şey ağlamam o yüzden 2 eşime söylersem ve öldürdü en iyi ihtimal olay çıktı sülale duydu bana nasıl bakılır ne derler elalem ne der gerçeği var
Her zaman böyleyim hep iyi niyet arıyorum sizle beraber bende kendime kızmaya başladımHayatınızın her alanında da böyle pasif misiniz yoksa sadece kayna mı özel?
Terbiyesizlik etmeyinSiz de adamı istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bosayin kocanızi alın kayninizi
Herif size şeyini elletmeye çalışmış, buna da bi zahmet sesinizi çıkarın.Her zaman öyleyim ma
Her zaman böyleyim hep iyi niyet arıyorum sizle beraber bende kendime kızmaya başladım
ALLAH aşkına bunun iyi niyetimi var ya cok safsın hani akıllı daflardan degil akılsız olan saflar yada bizi işletiyonHer zaman öyleyim ma
Her zaman böyleyim hep iyi niyet arıyorum sizle beraber bende kendime kızmaya başladım
Ben bunu kaçırdımHerif size şeyini elletmeye çalışmış, buna da bi zahmet sesinizi çıkarın.
Çevreyi Bosver Allah askina be bacım lafını da gafını da ipleme. Sen kendini bilmiyor musun? Çatır çatır söyle kocana. Sülale tükürür onun yüzüne ya bu kadar pasif olma o yufka yüreğinden börek yapıp yerler böyle devam edersenYok asla. onu öldürür bu olmasa bile çevrenin lafı ne bilim bir sürü şey düşünüyorum
iyi niyet mi?Her zaman öyleyim ma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?