Kaynım ne yapmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar saçmalıyorsunuz önyargısiz cevap yazılmıyor mu
Ne dememizi bekliyorsunuz ya? Herkesin canı burnunda ülke kaynıyo senin kaynının sana nasıl yanladığını mı anlatıcaz sana? Senin aklın yok mu? İdrak edemiyor musun durumu? Bu nasıl bir akıl tutulması ya

Keske konu keşke fake olsaydı eşimle severek evlendim kendimden eminim eşimi seviyorum bağırıp çağırmamamin nedeni zaten bu derece yakın olmamiz başka biri olsa rahatlıkla söylerim eşime
Herkesle aranızda mesafe olmalı ki insanlar size karşı haddini aşmasın.Sonra gelir burada gösterdiğiniz ‘YAKINLIĞIN ‘ nelere mal olduğunu nasıl bir duruma düştüğünüzü anlatırsınız

Bir de ben detaycı biriyim önceki konulardan anlarsınız farklı bir durumu fark ederim

Ona yazdigi mesajin sakinligi beni benden aldi
Vallahi çıldırıcam ya bide tacize uğrasa kadın nasıl dicek siz çok önyargılısınız diyo. Ben o kaynının başında karpuz yararım ya ne demek o cümleler. Bide mesajda bu dediklerin kırıcı oldu demiş. Lafa bak kırıcı oldu. Hahzjajz sanırsın tavuğuna kışt demiş sadece. Kocana üzüldüm vallahi. Etrafında iğrenç iki insan var.

Ne dememizi bekliyorsunuz ya? Herkesin canı burnunda ülke kaynıyo senin kaynının sana nasıl yanladığını mı anlatıcaz sana? Senin aklın yok mu? İdrak edemiyor musun durumu? Bu nasıl bir akıl tutulması ya
Ben de deprem bölgesine yakin bir yerdeyim içim yanıyor ama bu konuda da Hemen bı şeyler yapmam lazım eşime soyliyim tamam ama nasıl bir dille kimsenin ölmesın yani kim olursa olsun ne olursa olsun

Vallahi çıldırıcam ya bide tacize uğrasa kadın nasıl dicek siz çok önyargılısınız diyo. Ben o kaynının başında karpuz yararım ya ne demek o cümleler. Bide mesajda bu dediklerin kırıcı oldu demiş. Lafa bak kırıcı oldu. Hahzjajz sanırsın tavuğuna kışt demiş sadece. Kocana üzüldüm vallahi. Etrafında iğrenç iki insan va
Kimseye kötü söz söyleyemiyorum benim fıtratım da yok bu rahat olduğumdan değil

Keske konu keşke fake olsaydı eşimle severek evlendim kendimden eminim eşimi seviyorum bağırıp çağırmamamin nedeni zaten bu derece yakın olmamiz başka biri olsa rahatlıkla söylerim eşime
Esinizin size inanmama gibi bi durumu mu var

Ben de deprem bölgesine yakin bir yerdeyim içim yanıyor ama bu konuda da Hemen bı şeyler yapmam lazım eşime soyliyim tamam ama nasıl bir dille kimsenin ölmesın yani kim olursa olsun ne olursa olsun

Nasil mi söyleyeceksiniz ? Kardesin birseyler iciyor. Bana da terbiyesiz ve sapikca konustu. Bir daha evimde istemiyorum. O kadar

Baştan beri adamı kesip kıskanıyor mu diye kontrol etmişsin. Şimdi soru şu mu: Seni beğeniyor mu yoksa alkol ya da madde etkisi mi? Gerçekten merak ettiğin, aslında duymak istediğin bu gibi geldi bana. İçtiği şeyle ilgisi yok, seninle hep ilgiliymiş, diyelim istiyorsun sanki.

Gerçek kesit geldi aklıma 🤣🤣🤣 tövbe tövbee ne günlere kaldık Yarabbim

Eklentiler

• B68894EC-EE32-411A-9277-B0234529E3C4.webp
    B68894EC-EE32-411A-9277-B0234529E3C4.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X