freseker arkadas ılk mesajında yazsaydı cocugu olmadıgını bızde anlardık tum konuyu okumak zorunda deılım ben kımse falcı deıl burda senın de benı kınamaya falan hakkın yok ayrıca cocugu olmadıgını yazsa bıle yıne cok sacma bır topık cocugu olmuyor dıe kardesı cocugunu kocasına benzetemez mı yanı
yaa öyle mı sayın guzellık uzmanı madem ben ınsan olamamısım sizde hem okumamıs hemde ınsan olamamıssınız sizi ne yapacağız o zmn bence sizin durumunuz daha kötü
öyle sayın üniversite okumuş türkiyede ne kadar üniversite varsa hepsini okusanda sana kar etmez cehalet gitmiş ama e....... baki kalmış zavallı bidaha bu güzel ellerimi yorupta sana cevap yazamam .
freseker arkadas ılk mesajında yazsaydı cocugu olmadıgını bızde anlardık tum konuyu okumak zorunda deılım ben kımse falcı deıl burda senın de benı kınamaya falan hakkın yok ayrıca cocugu olmadıgını yazsa bıle yıne cok sacma bır topık cocugu olmuyor dıe kardesı cocugunu kocasına benzetemez mı yanı
Arkadaşlar,empati yapacak ilk insanların,iki satır okumaya zahmet etmeden yorum yapmaları yüzünden resmen ortalık karışmış.
Kendi açınızdan bakın,yaralısınız ve sürekli yaranıza tuz basılıyor,özellikle yapılıp yapılmadığını da izin verin konu sahibi sizden daha iyi bilsin,değil mi?
Şahsen çocuk için uğraşanlardandım ve o dönemlerde çok hassas olmak normaldir.Çevrendekiler de biraz hassasiyet gösterebilecekken saçmalarlarsa kötü niyet aranır altında.
Hatta işin tuhafı,çift çizgi topiğindeki arkadaşlar, ben bu (kusura bakmayın) saldırganca tutumunuzu da bu ruh halinize bağlıyorum.
Biraz sakinleşelim ve birbirimizin üstüne basarak asi liseli gençler gibi otorite karşıtı tutum sergilemeyelim..
Allah hepinize çifter çifter versin,kucaklarınız bebelerle dolsun.
bekarsın derken,anne olamamanın nasıl bir duygu olduğunu anlayamazsın demek istedi.bende öyle düşünüyorum bu hassasiyeti anlayabilecek yapıda değilsin.hiç kimse seni küçümsemedi.yani en azından eşime kardesının cocuklarını benzetıyorlar diye konu açacak kadar şuursuz ve cahil değilim üniversite okuyorum sayın güzellik uzmanı:)bu ögrencı ve bekar die küçümseme olayını da anlamıyorum aa ewet haklısın canım ne kötu vah sana falan yazsak bizden iyisi yok kötü olunca hemen bekarsın nerden bileceksin diye küçümsemeler ben bunu 18 yasında evlenmiş hemen cocuk yapmıs calışmayan evde oturup kendilerini büyüten ev kadınlarının içinde kalan ukteyle hırsla söylediği zavallı yorumlar olarak görüyorum aa ama sizin bir farkınız var çocuğunuz yok pardoonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?