kaynım ve görümcem

nerden nereye bence arkadaşım haklısın benzetselerde senin önünde demesinler şimdi eminim eşininde içinden keşke benim kendi çocuğum olsada bana benzesin biraz saygı versinler bide üniversteli bayanda bizi yani benim gini erken evlenipte çocuk sahibi ev hanımı olduğumuz için zavallı kelimesini kullanmış kınıyorum herkes sizin gibi şanslı olmuyor okuyamıyorlar hanımefendi kelimelerine dikkkat et dünyanın en güzel şeyi anne olmak eve bebğinle ilgilenmek konu sahibininde işllahh tez zamanda bebeği olur

yaa öyle mı sayın guzellık uzmanı madem ben ınsan olamamısım sizde hem okumamıs hemde ınsan olamamıssınız sizi ne yapacağız o zmn bence sizin durumunuz daha kötü

freseker arkadas ılk mesajında yazsaydı cocugu olmadıgını bızde anlardık tum konuyu okumak zorunda deılım ben kımse falcı deıl burda senın de benı kınamaya falan hakkın yok ayrıca cocugu olmadıgını yazsa bıle yıne cok sacma bır topık cocugu olmuyor dıe kardesı cocugunu kocasına benzetemez mı yanı

kaydirigubbakcemile5

yaa öyle mı sayın guzellık uzmanı madem ben ınsan olamamısım sizde hem okumamıs hemde ınsan olamamıssınız sizi ne yapacağız o zmn bence sizin durumunuz daha kötü

öyle sayın üniversite okumuş türkiyede ne kadar üniversite varsa hepsini okusanda sana kar etmez cehalet gitmiş ama e....... baki kalmış zavallı bidaha bu güzel ellerimi yorupta sana cevap yazamam .

Arkadaşlar,empati yapacak ilk insanların,iki satır okumaya zahmet etmeden yorum yapmaları yüzünden resmen ortalık karışmış.
Kendi açınızdan bakın,yaralısınız ve sürekli yaranıza tuz basılıyor,özellikle yapılıp yapılmadığını da izin verin konu sahibi sizden daha iyi bilsin,değil mi?
Şahsen çocuk için uğraşanlardandım ve o dönemlerde çok hassas olmak normaldir.Çevrendekiler de biraz hassasiyet gösterebilecekken saçmalarlarsa kötü niyet aranır altında.
Hatta işin tuhafı,çift çizgi topiğindeki arkadaşlar, ben bu (kusura bakmayın) saldırganca tutumunuzu da bu ruh halinize bağlıyorum.
Biraz sakinleşelim ve birbirimizin üstüne basarak asi liseli gençler gibi otorite karşıtı tutum sergilemeyelim..
Allah hepinize çifter çifter versin,kucaklarınız bebelerle dolsun.

arkadasim bakin teker teker herkese yazma zahmetinde bulundugunuz kadar, konu madem ilginizi cekmis, konuyu takip etme zahmetinde de bulunsaydiniz anlardiniz cocugu olmadigini..elbetteki en basindan yazsaydi daha kolay anlasilirdi konu..cocuklari kardeslerine benzeye bilir elbette ama sorun o degil ki zaten...konu sahibi arkadasimizin kanayan yarasina bile bile tuz basmaktir amac..dusunun bir kere bizim de kendimizce eksik olan bir yanimizi birileri surekli bir sekilde bizi rencide etmek amacli laf sokustursa hosumuza gidermi..neyse..Allah isteyen herkesi cocuk sahibi etmeyi nasip etsin insallah..

kaydirigubbakcemile5

Allah'ım ne oluyosunuz ya ben anlamıyorum ki
herkes birbirine saldırmak için yer arıyor
sizin sataşmalarınızdan konuyu okuyamıyoruz
biri kalkar sırf kendisi üni.okuyor diye okumayanı küçümser acizce
öteki herkesin sevdiği alçak gönüllü birini sırf sivrilebilmek için rencide etmeye çalışır
ne olduk ya hu
neyse konu sahibi arkadaşım inşallah sizi rencide etmek için söylemiyorlardır
tabi olayların iç yüzünü ancak siz bilirsiniz
ben bunun normal olduğunu düşünüyorum yeğenlerinin eşinize benzetilmesi gayet normal
Rabbim kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size

kız halaya oğlan dayıya benzer derler .
hiç duymaıdn mı bacım

bekarsın derken,anne olamamanın nasıl bir duygu olduğunu anlayamazsın demek istedi.bende öyle düşünüyorum bu hassasiyeti anlayabilecek yapıda değilsin.hiç kimse seni küçümsemedi.
bu sözlerini herkes gibi bende kınıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim aklıma şöyle geldi
kardeşlerinin uzun müddet çocuğu olmayınca
belki iyi niyetle bizim çocuğumuzda senin evladın sayılır üzülme gibi bir mesaj vermeye çalışıyorlardır kardeşlerine kendilerince.
ama tabiki bencede hatalı senide düşünmeleri gerekir
kırılıp incinebileceğini düşünmeleri lazım.

haa belki tamamen art niyetle söylüyorlardır. sen daha iyi tahlil edersin karşındakini.

inşallah tez zamanlarda hasretliğiniz sona erer canım benimm.

son olarak bazı arkadaşlarımada bir iki bişey yazmadan geçemiycem.
belki kızın eli varmadı yazmaya 12 yıldır çocuğumuz olmuyo diyemedi
belki o dertli anında ilk olarak aklına gelmedi unuttu yazmayı
insanlık hali demişler...
lütfen yaa evlat hasreti hiç birşeye benzemez iğneleyip üstü kapalı atıp tutup
ben ne dedim ben ne yaptım havaları tavırları kadın inceliğine ruhuna yakışmıyor

Ben de benzemekle, 1500 kere söylemek arasında bir bağ kuramadım. Heralde doğru orantı var. 1500 kere söyleyince daha çok benzemiş olabiliyordur.

Görüne köy klavuz istemezmiş, birinin tipine bakınca ne kadar benzeyip, benzemediğini, gözü gören herkes anlar heralde. Ama 1500 kere söyleyince daha çok benzeme olasılığıda var tabi. Benzemiyorsa da, bu kadar söylemeye benzemiştir büyük ihtimal.

denmurcugum bak senın yuzunden sürekli kendimizi tekrar ediyoruz sen bna zaten okumakla adam olunmuyor okumussun ama ınsan olamamamıssın yazdın bende sana dedimki hadı ben okudum ama ınsan olamadım bazıları da hem okumamıs hem adam olamamıs yanı burda bahsettıgım sen oluyorsun sımdı sen bna laf bulamadıgın ıcın kendını ıfade etme yetenegınden yoksun oldugun ıcın böyle esek falan gbı laflarla saldırmaya calısıyorsun ozman bnde sana verdıgım cevabı yınelemek zorunda kalıyorum hadı ben okudum ama senın deyımınle e...yım sen hem okumamıssın hem e..sın umarım 3.ye aynı seyı yazmazsın da bende aynı cewabı yazmam yanı gülsüm sultan hanımcagız ve sende aynı idrak sorunu var kanımca kendısı de ıstedıgı yorumu yapabılırmıs bananeymıs o zmn bnde ıstedıgıme ıstedıgım yorumu yaparım sanane niye benden alıntı yapıpta karısıyorsun sananeeeeeeeeeeaklinialirimsmileaklinialirimsmile

frseker benden alıntı yapıyorsa bazı koplekslı arkadaslr sürekli tabıkı kendısıne yazarım teker teker su an sizde oldugu gbı bu kadar saçma bır konu da ılgımı cekmedı tabıkı bu kadar basıt zevklerım yok hanımefendının yazdıgı seye sınırlendım ve cewap verıyorum tabıkı kendı ısıne bak

Bas bas eğitimliyim üniversite okuyorum diyorsan,imla kurallarına da biraz dikkat etmen gerektiği inancına sahibim.
Bu kulüpte herkes bir şekilde eğitimli.Kimimiz bebek bakımı,kimimiz güzellik,kimimiz yemek yapmak,kimimiz ütü,kimimiz lisans üstü eğitim,kimimiz tez hazırlığındayken,diğerimiz üç çocuğuna akşam yemek yapıp aynı anda hepsini yıkayıp yatırdıktan sonra buraya uğrayıp sohbet edebilecek kadar eğitimli...
Sözlerimizde kırıcı olursak,geri döndüğümüzde kabul göremeyebiliriz.Çok da mühimdi zaten diyerek siteden ayrılan,sonra da geri dönmek için taklalar atan kişilerin çokluğu göz önüne alınırsa çok da mühim bir çoğuna göre..
Elimize dilimize hakim olursak,üstelik editör arkadaşlarımıza da (diğer arkadaşlarımıza olduğu gibi) saygılı olursak ne kadar güzel olur değil mi?
Dediğim dedik,çaldığım düdük mantığıyla,hatanın neresinden dönülse kardır sözünü ezen zihniyetler her zaman bas bas bağırmaya mahkumdur

Topiğe yorum...
Canım benim eltimin oğluda eşime benziyo
Benim oğlumda bana yani eşimle alaksı yok
Herkes kaynıma oğlun abine benziyo diyolarmış o da sinirleniyormuşşkaydirigubbakcemile3
Kan çekiyor yani benzer doğal bunlar..
Çocukda baya baya eşime benziyor kücüklüğünün aynısı gülüp geçiyorum benim oğlum hiç birine benzemediyee ohhhhh
Benim oğlum şükürler olsun ki kocamın tarafına benzemiyor alakası yok hiçbiriyle ne huy ne de görsellik bakımından şükürler olsun Rabbime..

Nasıl Ya??

Benim Kardeşimde Dayıma Benzer Ona Bakılırsa Ama Altında Bişey Aramaz Kimse şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…