Bazı eşlerin zoruna gidiyor galiba kii çocuğunun başkasına benzemesi böyle bir topik açılmış
Benim kaynanam bi de eşime hiç sana benzemiyo hiç sana benzemedi diye söyleniyodu o öyle dedikçe ben daha bi mutlu oluyordum (kaynanam beni sevmez) oğlumda tıpkı ben..
Ayhhhh çok yazık oldu kaynanama ama hep onun oğulları iyi zaten başka yok dünyada bir taneler
Yaa evet söylenecek başka şey kalmadı,imla kuralı eksikti.Yok artık daha neleerkaydirigubbakcemile3 Peki öğretmenim bakın tüm imla kurallarına uydum,noktadan sonra büyük harfle başladım,virgül de koydum.Yıldızlı pekiyimi verirseniz sevinirim.Ayrıca atarsalar atarlar cok da mühim değil.bu yorumunuz ne alaka:bbo:
yaa evet söylenecek başka şey kalmadı,imla kuralı eksikti.yok artık daha neleerkaydirigubbakcemile3 peki öğretmenim bakın tüm imla kurallarına uydum,noktadan sonra büyük harfle başladım,virgül de koydum.yıldızlı pekiyimi verirseniz sevinirim.ayrıca atarsalar atarlar cok da mühim değil.bu yorumunuz ne alaka:bbo:
Önemli Uyarı;
Topiğe konuyla alakalı yorum yapmak yerine birbiriyle sataşmak için yorum yapan herkesin yorumu incelenip gerektiği takdirde o yorumların sahipleri siteden uzaklaştırma alacaktır,bilginize...
selam kızlar sizinle konuşmak istediğim bir konu var görümcemin bir kızı var kaynımında bir kızı var sürekli kızlarını eşime benzediğini söylüyolar ben rahatsız oluyorum bu konudan sizce normalmi ?bilmiyorumkismile