kaynım ve görümcem

Herkes mesajları değerlendirilirken eşit, kurallar belli...
Kuralları hatırlatıp uyarıları sık sık tekrarlıyoruz,
Ceza almak istemiyorsanız mesajlarınıza dikkat edeceksiniz.

şimdi de tehditmi ediyorsunuz beni anlamadım ama ne hikmetse diğer insanlara(arkadaşlarınıza) uyarıda bulunmuyoruz acaba diyorum arkadaşlarınız olduğundan mı çifte standart var ,illa aynı düşünmemmi gerekiyor sizlerle anlamadım siz şimdi bu yazdıklarımdan da uyarı yapıp uzaklaştırısınız beni

Şimdide yazdıklarımdan dolayı çenebaz arkadaşım bana arkadaş teklifinde mi bulunduz yoksa yanlışmı görüyorum kabul etseydim bak senin de arkadaşanım çifte standart yokmu diyecektiniz haa çok komik yahu diğer yöneticiler bunlarıda görebiliyorsunuzdur umarım

Arkadaşım ben konu dışı mesajlarla konuyu dağıtmak istemediğimden size cevap yazmadım.
Ama şu anda herkesten özür dileyerek cevap hakkımı kullanıyorum.
Evet size de arkadaş teklifinde bulundum,
Çünkü benim için burdaki herkes ister arkadaş listemde bulunsun ister bulunmasın özeldir ve önemlidir ve eşittir.
Bu kadar, dinlediğiniz için teşekkürler, konuyu daha fazla uzatmayacağım... buyrunnnnnnnnn

şimdide özelime şöyle bir msj geldi ben demiştim tabi ,benim arkadaşlık teklifimi kabul ettiğimi sanarak yazılmış bir msj

burdan da cevap yazıyorum
Senin arkadaşın falan değilim ben isteğini kabul bile etmedim iyi bakta gör ben hala senin çifte standart yaptığına inanıyorum eminim birçok arkadaşın vardır

Siz beni yerdiğinizi zannederken iyi niyetimi herkese gösterip övüyorsunuz, teşekkür ederim,
Ama site kurallarını oldukça ihlal ettiniz...

Ben de o zaman özür dileyerek cevap hakkımı kulanıyorum istediğim topiğe istediğim gibi cevap yazarım tekrar söylüyorum ben kimseye hakaret etmedim herkez sizin düşüncelerinizi savunmak zorunda değil lütfen uyarı yaparken bundan sonra çifte standart uygulamadan diğer arkadaşlarada uyarıda bulunun ayrıca bu yöneticiler neye göre seçiliyor onuda çok merak ediyorum, konuyu dağıtmak bende istemiyorum .
Bu kadar ,okuduğunuz için teşekkürler,konuyu daha fazla uzatmayacağım...buyrunnnnnnnnn

Siz beni yerdiğinizi zannederken iyi niyetimi herkese gösterip övüyorsunuz, teşekkür ederim,
Ama site kurallarını oldukça ihlal ettiniz...
Siz istediğiniz gibi anlayın arkadaşım bişey diyemem yine tehtit ediyosunuz özele yolladığınız msjı yazdığım için mi bu tavır yönetici olmak böyle bişey galiba neyse uzaklaştımak istiyosunuz heralde beni, neyse size hayatınızda başarılar...lmaz:

ben konu sahıbının duygusal yaklaşımını atlamısım..
canım senınde olur bebeğin sorun etme..

ben konu sahıbının duygusal yaklaşımını atlamısım..
canım senınde olur bebeğin sorun etme..

Evet bende konu sahibinin duygusal yaklaşımını bilmiyordum başta bir kaç sayfa okudum ona göre cevap yazdım bende bebek istiyorum ve bu yüzden kimseyi yermem ama insanlar başka taraflara çektiler ve sonuç bu duruma geldi inşallah sonunda bebişi olur konu sahibinin

Yani hayretler içerisindeyim...Çocuklar gibi neyi paylaşamıyorsunuz, konu açanın derdi sizi mi gerdi?Konu saptırmakta, konularda hakaretleşmekte üstünüze yok Maşallah...Konu kapanmayacak takibimiz üzerine üyelere gerekenler yapılacaktır...Her şey sanal olsa bile hiç bir konuya istediğiniz gibi yorumlar yazamazsınız...

:Saruboceq: amin canım:)

Cevap vermek gereksiz olacak ama, burada ki insanları zan altında bırakmamak adına, gereken uyarı bana da yapıldı arkadaşım, hem de sana kim yaptıysa onun tarafından. Hiç te gocunmadım, gerekiyorsa gerekiyordur. Kimsenin çifte standart uyguladığı yok.

Ve rica ediyorum başka yollardan beni de taciz etmessen sevinirim.

öncelikle inşallah en kısa zamanda rabbim sanada dünya tatlısı bi bebek verir arkadaşım..

benzetme konusuna gelince sanki kız çocuğunu benzettiklerine takılmışsın gibime geldi CADIARZU
bir yerde öyle yazmışsın erkek olsa neyse diye.. bu çok doğal benzeyebilir.
eğer yanılıyorsam seni incitmek için söylüyorlarsa. konuş onlarla kırıldığını söyle bilsinler. daha dikkatli davranırlar belki ozaman

sayın üniversite okumuş sen bana hakaret edemezsin üniversite okumussun ama insan olamamışsın ev kadınlarını küçümseyemessin çalışıp çalışmamalarıda seni ilgilendirmezz

sizi yaptiginiz bu yorumdan dolayi KINIYORUM..konuyu dikkatlice takip etseydiniz, arkadasimizin cocugu olmadigindan dolayi,kendi cocuklarini konu sahibi arkadasin esine benzetmekteki amaclari, imali olarak onu RENCIDE etmek..yoksa cocuklari esime benzetiyorlar diye sikayet etmiyor arkadas..

denmur cum ilk mesajı okudugumda ben de acıkcası amaaan bu da ı dert yani demiştim ama oolayın iç yüzünü öğrennce üzüldüm nedense bazı insanlar karşıdakinin zayıf noktasını bulup onu ima ederek rencide etmeye bayılırlar haz duyarlar cok üzüldüm
yaptıkları yanlarına kalmayacaktır artık sen de onların bu sözlerine kulak tıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…