kaynim

Adama bak,niye gücüne gidiyor bu kadar arayıp geleceğini bildirmek. Anahtar yaptıralim isterseniz derdim galiba ben.

Ben esimle aram bozulcak vs diye istemedigim bi seyi yapacak biri degilim zaten. Acik acik soylerim istemiyosam. Soyledimde zaten. Esim biliyoki oyle bi durumda bizim huzurumuz kacacak. Ozel hayat kalmayacak. O da istemez. Istese bile bana sormadan kabul etmez.yazin esimin koyunde is olur. Bahce isleri. Beni bi kez arayip gelip yardim etsen dediler. Evde yemk hazirlasan. Evede aksama 20 kisi geliyo. Anne ben yapamam dedim. Bide daha once kanser hastalığı gecirdim. Bu yuzden esim bana kiyamaz. Hic zorlamaz

kimse kusura bakmasın
onun eşi öyleyse sizde öyle olmak zorunda değilsiniz

Yinede siz eşinizin hatrına önceden ara ara evinize davet edebilirdiniz o zaman onlarda bu kadar size karşı tepkili olmazlardı.Sizde pek masum gelmediniz.Eşinizle eş olmuşsunuz ama aile olamamışsınız .Ailesini davet etmem ama isterlerse randevu alıp öyle gelsinler diyorsunuz o zaman bu olanlara neden şaşırıyorsunuz.Böyle böyle soğuk, birbirini aramayan sormayan ,birbirine değer vermeyen aileler oluşuyor.Eşinizde dengeyi kuramadığı için çok hatalı.
Umarım aynı şeyleri çocuğunuzla, ailenizle yaşamazsınız.Bana tepkileriniz yanlış geldi

Ne demek ilişkinizi gözden geçirin ne demek istemiş ben şahsen Rahmani dusunemedim bu cümle üzerine resmen yuvanizı yıkmaya çalışmış

Daha once 3 kez yemege 2 kezde kahvaltiya cagirdim. Ayni sehirde 1 yildir yasiyoruz.Ben zaten esimin ailesiyle mukemmel ilgilenen onun ailesini kemdi ailem gibi gorebilen biri degilim. Daha once yasadigim seylerden dolayi. Keske oyle olsaydi ama olmadi. Olmuyor bazi seyler unutulmuyor.

Gecen hafta diger eltime gitmistik. Orda bu kaynimda vardi. Kiz cayin yanina gayet doyurucu seyler hazirlamis.kaynim yemk yok mu dedi. Eltimle kusler konusmuyolar. Diger kaynimda bunlar var ya dedi. O da ac kalacagimi bilseydim karnimi doyurup gelirdim dedi

Bence süper olmuş, gelmesin birdaha. Bu kadar karışmak ne demek ya? İstediği gibi, istediği zaman size habersiz gelemiyo diye, altınları onlara vermediniz diye, ilişkinizi gözden geçirin ne demek? Hadsiz...

Randevu ne alaka,siz her yere catkapi mı gidiyorsunuz?
Ben her an müsait olmak zorunda değilim ki biri gelecek diye. Adabıda budur bu işin.
Ama davet konusunda katılıyorum.
Çağırmak ağırlamak gönüllerini yapmak çok zor olmasa gerek arada bir

Bu kayninizin psikojisi bozuk mu bu kadarda olmaz yani

Siz en iyisi uzak bir sehre tasinin bunlar size huzur vermeyecekler

siz öyle yaparsınız

Aaaa çok iii olmuss kusmeniz ya sadece sizde yok böyle olaylar herkeste var bi kıskançlık olayı var bu ışte . O yüzden kendini suçlama ALLAH her şeyi goruyo zaten

İyide orasi sizin ortak yasadiginiz ev esiniz tek yasamiyor orada o musait olur siz olmazsiniz tabiki aranip sorulacak musaitlik durumu
Bu zamanda herkes herkesi arayip soruyor hiic takilmayin duymayin mevzu yapipta huzurunuzu kacirmayin iygunuyla durusunuzu bozmaSaniz herkes zamanla alisir

Kaynı zaten çağrılmaya fırsat vermiyordur. Öyle anladım ben.

Cok yüz vermissiniz. Zamaninda biz de yaptik o hatayi. Muhatap olma. Iki gun sonra ozur diler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…