Kaynima para göndermek isteyen esim

Para verme konunuza girmeyeceğim. Eşi tatile gidiyor demişsiniz. O es, durumu bilmiyor olabilir. Bazı erkekler durumunu, sıfırı tüketene kadar evden saklıyorlar.

Herkes ayagini yorganina gore uzatsin verdirtmeyin ...

Benim saftirik 9 yil once 50 bin lira verdi benden habersiz
Daha gelcek
Daha gelcek .
Sen hesap et yani ..
Giden geri gelse mezardan dedem cikar ahhhhhh
Sen evde hesap icinde hesap yapcaksin yetirmek icin
Bu akilsiz kardesinin borcunu odicek
Bu erkekler hakikaten saf ya !!

Eşim kararlı vereceğim diyor ben verme desem de bi hikmeti olmuyo akşam yine birbirimize gircez yine de vercem karışamazsın derse ne dicem
sen bana karısamassn diyemessin dersiniz
bu evde iki kişi yaşadığınızı ve tek taraflı karar verilemeyeceğni söylersiniz bu konularda..
gerekirse çıksın sizde cıkartın neyden cekiniyorsunuz
eğer su an bunun önünü alamaz iseniz bu hep böyle gidecek sizde sıkıntı cektiğiniz ile kalacaksınız yavrunuzla bilyorsunuz demi ? ben cıngar cıkartırım cok ciddiyim.

Su an telefonda eşimle kavga ettik hala vereceğim diyor çıldırıcam

Su an telefonda eşimle kavga ettik hala vereceğim diyor çıldırıcam
keşke telefonda değilde yüz yüze konuşşaydnz eşinizde amma safmış yahu bu kadar diretmek niye ? oda cekti sıknıtı sennle birlikte .. gerçekleri bu kadar mı göremiyor. ? veremez.. siz net olun tavrınızda net olun. neden vermemesi gerektiğini güzellkle izah edin yok yine anlamassa sizde kavga edin bagırın cagırın ama verdirtmeyin .. hiç mi agırlıgınız yok bu evlilkten
benm eşim benim sözümü cigneyip para verecek tutturacak yahut habersiz verecek taş üstünde taş koymam.. üstelik böyle bir durum varsa iyice cıldırırım.. cefasını ben cekmisim eşim denecek hanzo gitsin kardeşine bagıslasn parayı onlar gezsin dolassn hayatını yaşasın sıkışınca abii abii... bu kadar mı kör olur bu erkekler ?

Para nereden geldi? Eğer sizin tarafınızdan geldiyse verdirmeyin. Eğer onun tarafından geldiyse kardeşine pay düşmemiş mi? Bir de ne kadar vermeyi düşünüyor ve borç olarak mı hibe olarak mı verecek?

ben olsam verdırmezdım aynı durumdakı kendı kardesım olsa esım gnderelım dese yıne gndermezdım... Ayagına gre ızatsın herkes yrganını kardes candır ama evlat daha destege muhtactr herkes evladını korumak zorunda sız evladınız dusunun, kaynının da annesı babası kaynını dusunsun. sımdı fedakarlık yapap sıkıntıyı sız cekersınz yatın bırgun yapmasaydın derler.

Bence hiç kavga etme ama harcamalarını arttır. Mesela çocuğuna en iyi marka mama, bez kıyafet al. Oyuncak al. Kendine bir şeyler al. Yiyecek alışverişini en pahalısından yap. Mesela her gün et pişir. Ayakkabı küçüldü de ayakkabı al. Fazla fazla harca. Hiç kötü davranma keyfini bozma. Bakalım ne kadar yetiştirebilecek? Eve temizlikçi çağırmakla başla derim.

Borç şeklinde ihtiyacı varsa verilebilir ama karşılıksız şekilde belki bir kereye mahsus küçük bir mebla olabilir di 2. Si gözüme batardı benimde.. sonuçta herkes ev geçindirmeye çalışıyor..

Yüklü miktarda krediniz varsa siz neden çalışmıyorsunuz? elinize o kadar para kalıyorsa nasıl geçiniyorsunuz? sizinde elinize para geçmiş nereden geçti bu para açıklama yapmamışsınız zembille düşmedi demek ki onlarla bağlantısı var ki bu paranın eşiniz yardım etmek istiyor. Daha öncede yaptı takı aldılar demişsiniz eşiniz bilmiyor mu bunları kimse eşi takı alsın gezsin diye başını eğip borç almaz yani. Yapamazsa bir daha da vermezsiniz bu kadar basit.

Eşim kararlı vereceğim diyor ben verme desem de bi hikmeti olmuyo akşam yine birbirimize gircez yine de vercem karışamazsın derse ne dicem
Verirsen beni yoksaymış olursun ben de seni yoksayarım sen bilirsin derdim ve susardım tamamen haklısın çünkü
Eğer alttan girip üstten çıkmaya iknaya çalışırsa eteğindeki taşları dökersin
Takıydı tatildi senin fedakarlıklarındı alışırdı bunları sayarsın dil dökersin
Yoksa hiç ağzını yorma kafaya koyduysa verir zaten
Sen verdikten sonra tepkini verirsin yoksayarsın heranlamda bidahamı tövbe dedirtirsin
Ayrıca iyi tarafından yaklaş bir de
ben de isterim şıkışana koşalım ama durumumuz belli biz rahat olsak kenarda birikmişimiz olsa senden önce ben verelim derdim ama ben yoruldum borç ödemekten kardeşin rahatlayacak diye bizim sıkışmamız adil değil gibi gibi ...

Ben zaten çalışıyordum bebeğim küçük su an çalışmıyorum eşimin eski is yerinden alacağı para bu kaynima aile mirasıyla ilgisi yok eşime bunları da diyorum tatile gidip 3 nin harcayacaklarina yatırım yapsalardı diyorum anlamiyo

ben olsam; onlar tatillere gidiyor, kıyafet-takı bir sürü harcama yapıyor ama onların borcunu ödemek için ben kendimi geçtim çocuğumun boğazından kısacağım öyle mi?
sen o parayı hemen bana veriyorsun, birlikte gidip bankaya yatırıp hallediyoruz hesabımızı...

hâlâ kardeşime vereceğim diyorsan da ben de o zaman o para krediye yatırılmış, ödemelerimiz düşmüş gibi harcamalarımı yapmaya başlarım, ödeme kısmı da beni hiç ilgilendirmez; derdim...

Takma kafanı bu kadar ne verirsen elinle oda gelir seninle eşin göndermek istiyor ve gönlü rahat değilse göndersin yoksa o para yaramaz size eşin o rızkı kardeşne ayırdığı için emin ol sen şart koy sadece 1 kere göndericeksin de . Senin kardeşinde aynı durumda olsa emin ol sende yapardın o açıdan düşün canım empati kur canını sıkma veren allah yine verir hemde sen böyle bir şeye vesile olduğun için daha fazla verir emin ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…