- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
+1Bir cinnet her şeyi çözer.
Kardeşi riski düşünüp girecekti işe. Siz artık kendi ailenizi kurmuşsunuz. O kadar sıkışıp yaşayacaksınız, eşiniz kardeşini düşünecek. Ben baya olay yapardım bu işi.
Ben su an çalışmıyorum bebeğim varCalısıyorsunuz madem öyle ben de eve katkıda bulunmuyorum de.bakalım nasıl olcakc
Kızlar merhaba 3yillik evliyim 3 yıldır yüklü bi niktarda ev kredisi oduyoruz her ay elimize para ya 200 kaliyo ya kalmiyo sürekli eksilerde gittik geldik ikimizde sabrettik kredimizin bitmesine 2 sene varken elimize yüklü miktarda para geçti kredinin 4te 3unu kapatabiliyoruz kalan miktari da cüzi miktarda ödeyeceğiz yani baya nefes alacağız bunun hayaliyle beklerken bu ara eşimin kardeşi ticarete girdi başka şehirde oturuyo herkes yapma etme dediyse de kimseyi dinlemedi hatta eşim gideceğini is kuracağını en son öğrendi abi yerine bile koymadı herkes bilirken her neyse eşim şimdi tutturdu kardeşim sıkıştı ona para göndercem dedim sen kardeşine bu ise başlıyorsun ama param var mi diye sorduğunda var dedi bu sıkıntılara gireceğini biliyoduk bana bisey deme icimin rahat etmesi için gondericem vicdanım rahat değil seni hiçbişeyden kismicam dedi kızlar şimdi diyebilirsiniz kardeşi göndersin diye de bu işin içine girdi bi seferde kalacak gibi değil bi ay sonra iki ay sonra yine aynısı olacak alışacak benim çocuğum var para biriktirmek istiyorum bi de eltim o kadar sıķısıkta madem tatillere niye gitti kocası is kurarken daha yeni geldi bende evde bugün şunu yetirsem derdindeym bu arada kaynim başkalarından da borç aldi ama karısı kızı kendilerine takı aldılar bunlar beni ilgilendirmez ama çocuğumun rızkını da vermek istemiyorum bunu kocama nasi demeliyim para geliyo diye ne mutluydum şimdi nasilim
Not: Kardeşine para göndermek isteyen eşim yazacaktım düzeltemedim.
Herkes ayagini yorganina gore uzatsin verdirtmeyin ...
sen bana karısamassn diyemessin dersinizEşim kararlı vereceğim diyor ben verme desem de bi hikmeti olmuyo akşam yine birbirimize gircez yine de vercem karışamazsın derse ne dicem
Su an telefonda eşimle kavga ettik hala vereceğim diyor çıldırıcamsen bana karısamassn diyemessin dersiniz
bu evde iki kişi yaşadığınızı ve tek taraflı karar verilemeyeceğni söylersiniz bu konularda..
gerekirse çıksın sizde cıkartın neyden cekiniyorsunuz
eğer su an bunun önünü alamaz iseniz bu hep böyle gidecek sizde sıkıntı cektiğiniz ile kalacaksınız yavrunuzla bilyorsunuz demi ? ben cıngar cıkartırım cok ciddiyim.
keşke telefonda değilde yüz yüze konuşşaydnz eşinizde amma safmış yahu bu kadar diretmek niye ? oda cekti sıknıtı sennle birlikte .. gerçekleri bu kadar mı göremiyor. ? veremez.. siz net olun tavrınızda net olun. neden vermemesi gerektiğini güzellkle izah edin yok yine anlamassa sizde kavga edin bagırın cagırın ama verdirtmeyin .. hiç mi agırlıgınız yok bu evlilktenSu an telefonda eşimle kavga ettik hala vereceğim diyor çıldırıcam
Verirsen beni yoksaymış olursun ben de seni yoksayarım sen bilirsin derdim ve susardım tamamen haklısın çünküEşim kararlı vereceğim diyor ben verme desem de bi hikmeti olmuyo akşam yine birbirimize gircez yine de vercem karışamazsın derse ne dicem
Borç olarak verecek hayır sadece eşime gelecek eski is yerinden beklediğimiz bi paraydıPara nereden geldi? Eğer sizin tarafınızdan geldiyse verdirmeyin. Eğer onun tarafından geldiyse kardeşine pay düşmemiş mi? Bir de ne kadar vermeyi düşünüyor ve borç olarak mı hibe olarak mı verecek?
Ben zaten çalışıyordum bebeğim küçük su an çalışmıyorum eşimin eski is yerinden alacağı para bu kaynima aile mirasıyla ilgisi yok eşime bunları da diyorum tatile gidip 3 nin harcayacaklarina yatırım yapsalardı diyorum anlamiyoYüklü miktarda krediniz varsa siz neden çalışmıyorsunuz? elinize o kadar para kalıyorsa nasıl geçiniyorsunuz? sizinde elinize para geçmiş nereden geçti bu para açıklama yapmamışsınız zembille düşmedi demek ki onlarla bağlantısı var ki bu paranın eşiniz yardım etmek istiyor. Daha öncede yaptı takı aldılar demişsiniz eşiniz bilmiyor mu bunları kimse eşi takı alsın gezsin diye başını eğip borç almaz yani. Yapamazsa bir daha da vermezsiniz bu kadar basit.
Takma kafanı bu kadar ne verirsen elinle oda gelir seninle eşin göndermek istiyor ve gönlü rahat değilse göndersin yoksa o para yaramaz size eşin o rızkı kardeşne ayırdığı için emin ol sen şart koy sadece 1 kere göndericeksin de . Senin kardeşinde aynı durumda olsa emin ol sende yapardın o açıdan düşün canım empati kur canını sıkma veren allah yine verir hemde sen böyle bir şeye vesile olduğun için daha fazla verir emin ol .Kızlar merhaba 3yillik evliyim 3 yıldır yüklü bi niktarda ev kredisi oduyoruz her ay elimize para ya 200 kaliyo ya kalmiyo sürekli eksilerde gittik geldik ikimizde sabrettik kredimizin bitmesine 2 sene varken elimize yüklü miktarda para geçti kredinin 4te 3unu kapatabiliyoruz kalan miktari da cüzi miktarda ödeyeceğiz yani baya nefes alacağız bunun hayaliyle beklerken bu ara eşimin kardeşi ticarete girdi başka şehirde oturuyo herkes yapma etme dediyse de kimseyi dinlemedi hatta eşim gideceğini is kuracağını en son öğrendi abi yerine bile koymadı herkes bilirken her neyse eşim şimdi tutturdu kardeşim sıkıştı ona para göndercem dedim sen kardeşine bu ise başlıyorsun ama param var mi diye sorduğunda var dedi bu sıkıntılara gireceğini biliyoduk bana bisey deme icimin rahat etmesi için gondericem vicdanım rahat değil seni hiçbişeyden kismicam dedi kızlar şimdi diyebilirsiniz kardeşi göndersin diye de bu işin içine girdi bi seferde kalacak gibi değil bi ay sonra iki ay sonra yine aynısı olacak alışacak benim çocuğum var para biriktirmek istiyorum bi de eltim o kadar sıķısıkta madem tatillere niye gitti kocası is kurarken daha yeni geldi bende evde bugün şunu yetirsem derdindeym bu arada kaynim başkalarından da borç aldi ama karısı kızı kendilerine takı aldılar bunlar beni ilgilendirmez ama çocuğumun rızkını da vermek istemiyorum bunu kocama nasi demeliyim para geliyo diye ne mutluydum şimdi nasilim
Not: Kardeşine para göndermek isteyen eşim yazacaktım düzeltemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?