- 22 Eylül 2017
- 81
- 76
- 3
- 38
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Ya eğer öyle şeyler varsa saçma tabi vermesin o ne ya vallaAsla verdirme.
Haksızlık bu..
Boyle seymi olur.
Hanım tatillere gitsin gezsin ama para yok hihiiii tabii .
Benim basimda da var böyle bir elti.
Sakın verdirme alışmış kudurmuştan beterdir diye bi laf var.yine,yine,tekrar isterler.yuzsuzluk diz boyudur bu tür insanlarda
Bizimki keşke borç verseHerkes keyfinde olsun sen para gönder bence kabul etmemelisin.kesinlikle sen Haklısın bu yufka Yürekli erkekleri de anlamıyorum benim eşimde aynısı biz sıkıntı çekiyoruz o borç veriyor kardeşine
Kızlar merhaba 3yillik evliyim 3 yıldır yüklü bi niktarda ev kredisi oduyoruz her ay elimize para ya 200 kaliyo ya kalmiyo sürekli eksilerde gittik geldik ikimizde sabrettik kredimizin bitmesine 2 sene varken elimize yüklü miktarda para geçti kredinin 4te 3unu kapatabiliyoruz kalan miktari da cüzi miktarda ödeyeceğiz yani baya nefes alacağız bunun hayaliyle beklerken bu ara eşimin kardeşi ticarete girdi başka şehirde oturuyo herkes yapma etme dediyse de kimseyi dinlemedi hatta eşim gideceğini is kuracağını en son öğrendi abi yerine bile koymadı herkes bilirken her neyse eşim şimdi tutturdu kardeşim sıkıştı ona para göndercem dedim sen kardeşine bu ise başlıyorsun ama param var mi diye sorduğunda var dedi bu sıkıntılara gireceğini biliyoduk bana bisey deme icimin rahat etmesi için gondericem vicdanım rahat değil seni hiçbişeyden kismicam dedi kızlar şimdi diyebilirsiniz kardeşi göndersin diye de bu işin içine girdi bi seferde kalacak gibi değil bi ay sonra iki ay sonra yine aynısı olacak alışacak benim çocuğum var para biriktirmek istiyorum bi de eltim o kadar sıķısıkta madem tatillere niye gitti kocası is kurarken daha yeni geldi bende evde bugün şunu yetirsem derdindeym bu arada kaynim başkalarından da borç aldi ama karısı kızı kendilerine takı aldılar bunlar beni ilgilendirmez ama çocuğumun rızkını da vermek istemiyorum bunu kocama nasi demeliyim para geliyo diye ne mutluydum şimdi nasilim
Not: Kardeşine para göndermek isteyen eşim yazacaktım düzeltemedim.
Bende boyle olacağım heralde çünkü benim koca salak kızlar tekrar konu açmak istemedim dün geceki kavgadan sonra parayı vermeyecek halkımı helal etmem dedim ama bu seferde kardeşi kredi çekecekmiş 30 ya da 50 bin kefil olacakmış ya ödeyemeyeceği belli kardeşi yok kabul edemem demiş mesajda bu da sen araştır olcam ben diyo ben şimdi ne napayım bu adam niye boyleeeSizi çok iyi anlıyorum benim de babam işe başladığından beri düzenli olarak kardeşlerine ve babasına para gönderirdi bizde evde bulgur pilavına talim büyüdük babam emekli oldu hâlâ başları sıkıştığında ilk çaldıkları kapı babam oluyor o da kendi çocuklarının rızkını onlara yedirdi yedirmeye de devam ediyor ne ev var ne de araba annem yıllarca mücadelesini verdi defalarca boşanmanın eşiklerinden dönüldü veeee şimdi iki kardeşide boşandı ikiside mutsuz babannem kanserden vefat etti dedemi insan yerine koymuyorlar adam kendi evinde sığıntı oldu kimsenin hakkı kimsede kalmiyor annem bi çaresini bulamadı umarım siz bulursunuz
Aynen benim ailem bi eksiğimiz var mi diye sorar hayatta bisey istemez koca tarafı böyle hasta olacağım bu gidisleHer aile de bi manyak cikiyor ya sizemi guvenip ticarete atilmıs nedense hep koca tarafindan cikiyor kadin tarafi kizim gelirken 1 ekmek al demeye çekinir
Evde kahvaltı yapmaz dışarda yerler gezerler tozarlar ben çocuğumun geleceği için biseyler yapmak istiyorum yaptigi ise ne kadarini kullanir mechul iki senedir üzerime mont almadım idare ettim kocamin bunu demesi gücüme gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?