Kaynima para göndermek isteyen esim

Ya eğer öyle şeyler varsa saçma tabi vermesin o ne ya valla

Eşiniz illa vicdan yapicaksa karısına çocuğuna yapsın.Kusura bakmayın ama belli bir yaşa gelmiş insanlara hata da yapsalar taviz vermem.Eşinizle sakin bir şekilde konuşmanızı öneriyorum zira gönderecek gibi.

Herkes keyfinde olsun sen para gönder bence kabul etmemelisin.kesinlikle sen Haklısın bu yufka Yürekli erkekleri de anlamıyorum benim eşimde aynısı biz sıkıntı çekiyoruz o borç veriyor kardeşine

Eşin o parayı verirse ustune bir bardak su iç maalesef anlattığın gibiyse asla geri vereceklerini düşünmüyorum. Ne yap ne et çocuğunun rızkını yedirme. Az bir para değil sanırım yazık günah bu erkekler nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor anlamıyorum.

Net bi şekilde söyleyim kavgada etsen ağlasanda sinir krizide geçirsen göndercek. Gizli gizli yollar emin ol. Hiç karışma. Benim kaynm her yıl mutlaka para ister.
Eşim En son para vercekti "ben helal etmiyorum çocuklarımn rızkıda onlara haram olsn dedim. Şimdi gönderiyosada keyfi bilir.

Herkes keyfinde olsun sen para gönder bence kabul etmemelisin.kesinlikle sen Haklısın bu yufka Yürekli erkekleri de anlamıyorum benim eşimde aynısı biz sıkıntı çekiyoruz o borç veriyor kardeşine
Bizimki keşke borç verse 50 bini geçti üstelik borçta deil. Öyle alışmışlar adamlar hazırcılar

Bizde de var bu model. Her hafta sonu kahvaltiya giderler, lüks kafelerde yer içerler, pahalı giyinirler ama dardayım zordayım diyip işleri eline yüzüne bulaştırıp milleti sömürürler. Kimseye ne cocugunuzu ne kendi rizkinizi yedirmeyin. Gercekten ihtiyaci olsa vs anlasilir ama bu durumda asla. Onlarin luks yasamlarini ornek gosterin, beni cignersin diyin. Cinnet bu işi çözer ama onlar böyle yer içer giyinirken onlara bağış yapamam hakkimi helal etmiyorum diyin

bu ne demek oluyor... kimse sana kendindem kısışın için madalya takmıyor. Mont lazım şu bu lazım diyip alcakainki iycene sıkışsın. Eskiden bende öyleydim. Kendinden arabasındam va kısmıyordu ama ben kac yıl aynı şeyleri gıyınıyordum. alma mı dıyordu hayır... ama ben acıyordum. acıma sende...

Sizi çok iyi anlıyorum benim de babam işe başladığından beri düzenli olarak kardeşlerine ve babasına para gönderirdi bizde evde bulgur pilavına talim büyüdük babam emekli oldu hâlâ başları sıkıştığında ilk çaldıkları kapı babam oluyor o da kendi çocuklarının rızkını onlara yedirdi yedirmeye de devam ediyor ne ev var ne de araba annem yıllarca mücadelesini verdi defalarca boşanmanın eşiklerinden dönüldü veeee şimdi iki kardeşide boşandı ikiside mutsuz babannem kanserden vefat etti dedemi insan yerine koymuyorlar adam kendi evinde sığıntı oldu kimsenin hakkı kimsede kalmiyor annem bi çaresini bulamadı umarım siz bulursunuz

Bende boyle olacağım heralde çünkü benim koca salak kızlar tekrar konu açmak istemedim dün geceki kavgadan sonra parayı vermeyecek halkımı helal etmem dedim ama bu seferde kardeşi kredi çekecekmiş 30 ya da 50 bin kefil olacakmış ya ödeyemeyeceği belli kardeşi yok kabul edemem demiş mesajda bu da sen araştır olcam ben diyo ben şimdi ne napayım bu adam niye boyleee

bı aıle ıcınde para senın benım muhhabetı de cok ılgınc. para eşine bir sekıldde gelms olsa bıle o para onun mu olur aılenın mı
bır mıktar belkı yardım edılır ama borc harc ıcınde olnca kımse de kusura bakmasın

aynen böyle konuş güzelce daha da verecem diyorsa göndereceğin parada benim de hakkım var ve rızam yok daha da göndereceksen gönlümü kırarak yapıyorsun haberin olsun de.
üç kuruş için de daha fazla tartışma bunun üzerine gönderecekse de.

kesinlikle karşı çık göndertme, hastalık olur birşey olur neyse eşinize mi güveniş. Tatil parasını çıkartacak herhalde. ayağını yorganına göre uzatacaksın o kadar kötü durumları tatile nasıl gitmişler. Ama bunu güzellikle halledin, o parada sadece onun hakkı yok ortak karar vermemiz lazım de.

Acikca konus ama esini inada bindirmemeye dikkat et erkek milleti inada binince yapmayacagi varsa da yapiyor.

Tavsiyem guzelce karsina al onu kizlarinizi cok sevdigini yillarca ikinizin de cok sikintili gunler gecirdigini bundan sonra birlikte huzurlu olmak istedigini tatli dille anlat acik acik gecmis gunlerinizden bahset acitasyon yap gerekirse sikmayacak boğmayacak kadar agla filan duygu somurusu yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…