Kaynimla ayni ev

Eşinizle evlendiniz, Bir düzen oturttunuz, bebeğiniz oldu ve sonra herşeyi 2 yıllık bir okul için işini gücünü bir kenara mi bıraktı? Tam olarak anlayamadım?

Esinin suan geliri yoksa belki mutfak masrafı faturalar falan gözüne batmış olabilir.
Sanmıyorum kira için olduğunu.
Çünkü 10 ay da olsa miktarı bellidir, geri ödenebilir
Eğer sadece kira ise yanlış yapmış kayın.

Insanlik olmus cidden.kardes ya daha otesi var mi! Esiniz okutmus olsun olmasin kardeslik bu gunler icin degil mi?
Zaten her halukarda o kirayi oduyormus fazladan yemegi temizligi de yapiliyor daha ne olsun.
Kayninizi hakli bulanlara da sasirdim cunku ben cok nankor oldugunu dusundum.

O esiem
Eşinizle evlendiniz, Bir düzen oturttunuz, bebeğiniz oldu ve sonra herşeyi 2 yıllık bir okul için işini gücünü bir kenara mi bıraktı? Tam olarak anlayamadım?
Konuda iyice açıkladım eşim işten çıkarıldı.

Kızlar çok önemli birseyi eklemeyi unutmuşum. Biz zaten faturaları mutfak parasını ödüyoruz. O sadece kirayı ödüyor. Yani eskisinden daha az gideri var onun şu anda

Kayniniz bu yuzden surat yapiyorsa ben olsam altta kalmak istemezdim. Arabayi satar daha dusuk bi model alir borcum ne kadarsa oderdim. Yeri ve zamani gelince de yaptigini yuzune vururdum. Umarim esiniz en kisa surede part time bi is bulur da kendinizi bi sekilde idare edersiniz.

Öyleyse eşinizin okulu Haziran ayında bitiyor sa, işi garanti diyorsanız 4 ay kirasını kardeşi ödesin ise girdiği anda 4 ay düzeni tersine çevirirsiniz... Sizin düzen oturtmanizi ve anlasmanizi kolaylaştırır belki...

Evet canım çok basit çözüm aslında biz de öyle düşünüdüşünüyoruz ama zaten sorun da orada kaynımın 4 aya bile tahammülü yok

Arabayı satışa çıkardık ama değerinden Çok ddüşük fiyat veriyorlar. Satamadk o yüzden ve hâlâ satışta

Allah kardeşe bile muhtaç etmesin maalesef..
Üzüldüm konunuza.

Umarım yakın zamanda her şey düzelir.

Sadece kira nin yarısına mi katiliyot çok saçma evin giderlerinede katılmak zorunda madem öyle.nolmus yani abisi yegenin hatiri için en azindan bir kaç kira vermiş kardeşlik bu mudur yani.oturun konuşun bence bir sikintin mi var neden bu tavır diye

Eşiniz sadece 2 yıllık okul için mi böyle bi düzen kurmak istedi ?
Kaybınızın davranışı hoş değil abisini birkaç ay idare edebilirdi insanlık ölmedi en nihayetinde . Ama eşinizde böyle bırakmadan iş arasın bu düzensizliğe son verin bence

Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın işte. Ne acı. Allah kardeşi bırak evladına muhtaç etmesin kimseyi kimseye ağız eğmek zorunda bırakmasın, eşinin onca iyiliği karşısında nankörlük etmiş bunun gibisi çok.. benim eşiminde ailesi o cinsten, iğreniyorum .

Benim babam da abime yardım ediyor yıllardır. Kendi ailemde böyle iken eşimin ailesinin yaptığını aklım almıyor

Evet canım çok basit çözüm aslında biz de öyle düşünüdüşünüyoruz ama zaten sorun da orada kaynımın 4 aya bile tahammülü yok

Peki bu düşüncenizi kaynınızla paylaştınız mı? " kirayı paylaşırız demiştik ama işler umduğumuz gibi gitmedi ve çok darda kaldık. Ama işler yoluna girdiğinde telafi edeceğiz" gibi bir açıklama yaptınız mı?

İyi de yemek masrafları ve faturalar sizin yüzünüzden artmış. Kaynınız size evini açmış sizin kiraya ortak olmanız lazım ama sizin planlarınızda bir sıkıntı var. Herşeyiniz plansız programsız bu noktaya gelmeniz normal. Kaynınıza da kızmaya hakkınız yok size de çocuğunuza bakmak zorunda değil 5 bin 3 nüze yetmiyor demek ki.

Is arıyor ama parttime. Onu da kabul etmiyorlar yani ya okulu bırakacak ya da hazirana kadar böyle idare edicez. Zaten okul için yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Ve ilerde çok işine yaricak inşallah. Ve son dönem hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…