Kaynimla ayni ev

Eşiniz hangi bölümde okuyor merak ettim. Hevesinizi kırmak istemem ama ülke koşulları belli ve çok iyi üniversitelerden, çok iyi bölümlerden mezun olan insanlar bile iş bulmak da zorlanıyor. Üniversite mezunu çok ama istihdam yeterli değil. Sorumlu olduğunuz bir bebeğiniz var ve kaynınız olmasa evi döndüremeyeceksiniz. Bence bir an önce bir düzen kurmalısınız. Eşinizin devamlılık zorunluluğu yoksa, bebeğe bakabilir, siz işe girebilirsiniz.

Kaynim bize evini açmadı. Ev açma tabiriniz hoşuma gitmedi. Biz.evimizi taşıdık. O da bize taşındı. Bilmiyorum. Evli misiniz bir kişinin mutfak fatura gideri ile üç kişinin arasında pek fark olmuyor büyük şehirlerde. Ayrıca herseyimiz planliydi eşime iş sözünü bizzat kaynim kendi vermişti gel iş bulurum.sana diye. AAma bulamadı.

Kardeşler bugünler için değil mi?
Sıkıntıdaki kardeşine neden surat yapıyor
Bazı talihsizlikler gelebilir insanın başına
Sanki keyfinden mi çalışmıyor

Aile ve kardeşlik bu değil

Boyle pozitif yorumlara bayiliyorum ya..

Nasil fark etmiyor bir kisi ile uc kisinin mutfak gideri anlayamadim. Bir kisi bir ekmek yer,uc kisi yine mi bir ekmek yer? Uc kisilik ailenin elektrik gideri ile bir kisininki nasil ayni olabilir? Bence bu dusunce ile su anda sıkıntı cekmeniz cok normal. Darilmayin ama cidden hesap kitap bilmiyorsunuz

Ne okuyor ?

O halde 4 ay daha idare etmek en mantıklısı

Ne okuyor ?

O halde 4 ay daha idare etmek en mantıklısı
[/QUOTE
Onunkini de mutfak fatura giderlerini de ben veriyorum zaten. O bizden önce de aynı kirayı ödüyordu. ekstradan yemek ve temizlik eklendi hayatına. Kaynim gibi nankör birine benziyorsunuz siz de o zaman onun yerine size sorayım Sıkıntısı ne olabilir

Nankorluk degil soyledigim sey. Bakin ben size matematiksel bir sey soyluyorum,ben de buyuk sehirde yasiyorum,bir kisinin gideriyle uc kisinin gideri ayni olamaz. Eger ayni olsaydi aile planlamasina gerek kalmazdi,cogalin sorun yok nolacak derlerdi. Anlatabilmisimdir umarim. Bu arada kayniniz da benim gibi nankorse ayri eve cikin,kiymetinizi bilememis,hata onda insanlik sizde kalsin madem.

Soyle dusunun velev ki kayninizin isi yok, okulu bitmek uzere ve geldi sizin eve yerlesti. Kira falan vermiyor vs, yine bu kadar ilimli mi olurdunuz?
Insan agirdir, birilerini idare etmek herkesin isi falan da degildir. O yuzden bu kadar kendinize dert etmeyin, olur arada boyle seyler.
Ayrica bir kisi ile uc kisinin masrafi falan ayni olmaz, kandirmayin lutfen kendinizi.

Bu arada esiniz ile kayniniz arasinda kac yas fark var, babalari erken yasta mi olmus?

Düzenleme yaptım.okursanız sevinirim.

Ama ben anlatamadm ki derdimi. Gider az yada çok zaten ben
ödüyorum diyorum size.

Babaları yaşıyor ama aşırı sorumsuz biri. On yaş var eşimle kardeşi arasında

Su an kac yasinda esiniz? Siz kac yildir evlisiniz? Bakin siz aynen soyle dusunuyorsunuz "esim cocuklara arada para veriyor okutuyormus, ee bunu odemeleri lazim" diye. Merak ettigim icin soruyorum, ama bu kayninizi esiniz mi okutmus, okutmus derken universiteye giderken her ay baba gibi, anne gibi duzenli para mi vermis? Kac kardesler ve kacini okutmus?

Bir de sizin paraniz yoksa bu ev masraflarini nasil oduyorsunuz?

Karisik anlatiyorsunuz, insanlar soru soruyorlar dogal olarak

Iki yillik bir okul ile hangi iyi bir ise girecek? Su halde bile is bulamiyor, 2 yillik egtimin birseymi degistirecegini saniyorsun? Ve tüm bu maddi bellirsizlik icinde bide bebek yaptiniz, sonrada suclu kayinin cikiyor öyle mi?

Yahu adam kira'yi bölüselim demis, sadece ben ödeyim dememis. Yani elbette alinir. Gecmisin hatri olabilir fakat o zaman bastan dürüst olacaktiniz. Adam bu halde kendisini kandirilmis hisediyor.

Bende sordum da cevap alamadım

Bakin siz aynen soyle dusunuyorsunuz "esim cocuklara arada para veriyor okutuyormus, ee bunu odemeleri lazim" diye. OTE]
Ben öyle düşünmüyorum. Öyle bir izlenim verdiysem uüzüldüm. Abileri tabiki yapacak. Bunun için karşılık beklicek ne eşim ne ben o karekterde insanlar değiliz. Sadece onun insanlık olarak bunu bilmesini aklına gelmesini isterdim. Onu ifade etmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…