- 10 Temmuz 2017
- 277
- 79
- 48
- 43
- Konu Sahibi BokenHatun
-
Yok emmiyor gelmiyor zaten ağlıyor üzüntüden kesildi ya hasta da olmadım doğum yapalı 3 ay oldu doktora gidicem yarın niye olmadım diye bir baksın hormonlara hasta olsam daha hızlı veririm resmen bünye yemeye alışmış yoksa açım yani aç uyuyup uyanıyor umMaşaAllah çok güzel vermişsin. 75 lere çok az kalmış. Sağlıkla görürsün İnşaAllah. Hem emziriyosan metabolizman daha hızlı çalışır.
Evet sürekli evde olup diyet yapmak gerçekten çok zorMeğer ne yiyormuşum onu anladım evdeyim de sıkıldıkça yiyormuşum
Valla benden de gitmiyor hiç o açlık hissi yiyorum bir saat geçiyor acıkıyorum mide kocaman olmuş tabi doymayinca böyle oluyor eşim yiyor karşımda sarma dolma bana bakıp gülüyor canın mı çekti al bir tane diyor bana almıyorum ama hemen çıkıyorum mutfaktanEvet sürekli evde olup diyet yapmak gerçekten çok zor
Künefe mi kestane mi vay sende işler çığrından çıkmış iyi dayaniyon ben diyette olunca herkes diyette :)Evet yaaa.
O açlık hissi benden de hiç gitmiyor. Hem açım hem de sürekli evdekilere servis yapıyorum,mısır patlat, kestane kavur, künefe yap çok mutsuzum.
Beş yıl önce gittiğim diyetisyen de herşeyi yiyebiliyordum sadece birşey yediğimde yerine çıkaracağımı biliyordum öylelikle 36 kilo verdim.
Ama bu çok zor geldi bana
Bir de diyetisyen bana kaçamak yapıyomuşum gibi imada bulunuyor.
Benim öyle bi şansım yok. Eşim 110 kilo ve yemeyi çok seviyor. 3 gün önce diyete başladı 1 gün sürfü:)))Künefe mi kestane mi vay sende işler çığrından çıkmış iyi dayaniyon ben diyette olunca herkes diyette :)
Ayy kız ben eşimden kiloluydum 82 ne demek eşim 80 kilo psikolojim bozuldu resmen yanında tepe gibi gozukuyorum boy da 1.70 acil 65 olmam lazım bir 10 kilo gitseydi offf hasta olsaydım kesinlikle hızlı giderdi gebericem açlıktan ah bu hormonlarBenim öyle bi şansım yok. Eşim 110 kilo ve yemeyi çok seviyor. 3 gün önce diyete başladı 1 gün sürfü:)))
Aynen peki sen doğumdan ne zaman sonra hasta olmuştun yaİki yoldan birini seçicez. Ya yiyip şişman olucaz...ya da az yiyip sağlıklı ve fit olucaz. İki yolunda kendine göre hem mutluluğu, hem mutsuzluğu var.
Ben iki doğum yaptım ikiside sezeryan, ikisinde de normal adet görmeye devam ettim. Ama etrafımdan bildiğim 8 veya dokuz ay görmelenler var.Aynen peki sen doğumdan ne zaman sonra hasta olmuştun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?