Kazanan ben olacağım!!!

Bu gün
Kahvaltı
1 tane simit
1 tane yumurta
3 tane zeytin
1 ölçü peynir

Ara
2 tane mandalina

Akşam
4 tane ızgara köfte
Salatalık

Ara
1 bardak sütlü kahve
7 tane badem

3.5 litre su
1 saat eliptik bisiklet

Merhabalar,
Kahvaltı
1 tane yumurta
1 ölçü peynir
3 tane zeytin
2 dilim ekmek

Ara
2 tane mandalina

Öğle
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

Ara
1 bardak sütlü kahve
7 tane badem

Akşam
1 tane haşlanmış tavuk budu
Salata

Ara
1 bardak sütlü kahve
3 tane hurma

3.5 litre su
1 saat eliptik bisiklet

1450 ama ben öyle sayarak yapmıyorum. Aşağı,yukarı 1450 demek daha doğru olur heralde.
Fakat bu normal diyet listesi değilmiş, kolestrol diyeti dedi. Bu sefer normal diyet verecekti ama verdiğim 2 kiloyu pek beğenmedi. Oysa ki ben 75 kilolarda hep bir duraksama yaşıyorum. Her neyse önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Yine pek fazla veremedim bakalım ne diyecek.

Kahvaltım
1 tane yumurta
1 ölçü peynir
3 tane zeytin
2 dilim ekmek

Ara
2 tane mandalina

Öğle
4 kaşık bulgur pilavı
Yarım bardak yoğurt

Ara
1 bardak sütlü kahve
7 tane badem

Akşam
2 tane yumurta

Ara
1 bardak sütlü kahve
3 tane kuru kayısı

1 saat eliptik bisiklet
3.5 litre su

MaşaAllah çok güzel vermişsin. 75 lere çok az kalmış. Sağlıkla görürsün İnşaAllah. Hem emziriyosan metabolizman daha hızlı çalışır.

MaşaAllah çok güzel vermişsin. 75 lere çok az kalmış. Sağlıkla görürsün İnşaAllah. Hem emziriyosan metabolizman daha hızlı çalışır.
Yok emmiyor gelmiyor zaten ağlıyor üzüntüden kesildi ya hasta da olmadım doğum yapalı 3 ay oldu doktora gidicem yarın niye olmadım diye bir baksın hormonlara hasta olsam daha hızlı veririm resmen bünye yemeye alışmış yoksa açım yani aç uyuyup uyanıyor um

Evet yaaa.
O açlık hissi benden de hiç gitmiyor. Hem açım hem de sürekli evdekilere servis yapıyorum,mısır patlat, kestane kavur, künefe yap çok mutsuzum.

Beş yıl önce gittiğim diyetisyen de herşeyi yiyebiliyordum sadece birşey yediğimde yerine çıkaracağımı biliyordum öylelikle 36 kilo verdim.
Ama bu çok zor geldi bana

Bir de diyetisyen bana kaçamak yapıyomuşum gibi imada bulunuyor.

Evet sürekli evde olup diyet yapmak gerçekten çok zor
Valla benden de gitmiyor hiç o açlık hissi yiyorum bir saat geçiyor acıkıyorum mide kocaman olmuş tabi doymayinca böyle oluyor eşim yiyor karşımda sarma dolma bana bakıp gülüyor canın mı çekti al bir tane diyor bana almıyorum ama hemen çıkıyorum mutfaktan

Künefe mi kestane mi vay sende işler çığrından çıkmış iyi dayaniyon ben diyette olunca herkes diyette :)

Benim öyle bi şansım yok. Eşim 110 kilo ve yemeyi çok seviyor. 3 gün önce diyete başladı 1 gün sürfü:)))
Ayy kız ben eşimden kiloluydum 82 ne demek eşim 80 kilo psikolojim bozuldu resmen yanında tepe gibi gozukuyorum boy da 1.70 acil 65 olmam lazım bir 10 kilo gitseydi offf hasta olsaydım kesinlikle hızlı giderdi gebericem açlıktan ah bu hormonlar

İki yoldan birini seçicez. Ya yiyip şişman olucaz...ya da az yiyip sağlıklı ve fit olucaz. İki yolunda kendine göre hem mutluluğu, hem mutsuzluğu var.

Erkekler ne şanslı adet olmuyorlar, kasları fazla, hormonları değişmiyor.

Düşünsene 1 ayın , 1 haftası kafadan birkere boşa gidiyor.

Yarın doktora gitmen iyi olmuş gerçekten. Adetin düzene girmesinin çok faydası olur. Kendinini de çok strese sokma bence öyle çook fazla kilon yok ki halledersin onuda. Geç olsun güç olmasın.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…