Kazanan ben olacağım!!!

Diyetisyen dün birvsu hazırlamamı tavsiye etti biraz önce onu hazırladım
1 tane yeşil elma
Yarım limon
2 tane tarçın
5-6 dal maydanoz
1 litre suyun içine koy öğün aralarımda iç dedi...içemezsem bildiğim başka bir çay var onu yaparım bakalım tadınasıl olacak

Bir de günde iki fincan yeşil çay içmemi söyledi ama yeşil çay bana kalp çarpıntısı ve uykusuzluk yapıyor...yine de hafta sonu alıyım bir fincan sabahları içiyim diyorum dokunursa bırakırım.

Acaba napiyormus bu su metablizma flan mi hizlandiriyo hepsi varda bir tek çubuk tarcın yok toz var yaaaa

Bu gününüm,
Kahvaltı
1 tane yumurta
3 tane zeytin
1 ölçü peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Maydanoz

Öğle
1 kase yoğurt
Çeyrek ayva

Akşam
1 kase yoğurt
Çeyrek ayva

3.5 litre su
1 saat eliptik bisiklet
Yarın normal diyet listeme dönücem İnşaAllah

İyi akşamlar,
Kalkınca
2 tane mandalina

Kahvaltı
1 tane yumurta
1 ölçü peynir
3 tane zeytin
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Maydanoz

Ara
1 tane elma

Öğle
5 ızgara tavuk
Salatalık

Ara
1 bardak sütlü kahve
3 tane bisküvi

Akşam
Izgara tavuk
Salatalık
Yarım kase yoğurt

Ara
Yapmadım

3.5 litre su
Eğzersiz yok malesef

Merhabalar,
Birkaç gündür midem beyağı yanardağ modunda bana çektirdi. O detoks çayının içindeki limon beni benden aldı...zaten normalde birçok sebzeyi bile yediğimde dokunan biriyim,karnıbahar, lahana, mantar, bunun gibi bir çok şey bu çayda tuzu biberi oldu...dün oruca niyetlenmiştim onu bile tamamlayamadım...ama bu gün Elhamdulillah iyiyim niyetliyim.
Buraya onun için birkaç gün yazmaya bilirim. Pazartesiye kadar midemi biraz dinlendirmeyi düşünüyorum. Sonra nasip olursa kaldığı yerden devam.

Yarin benim 1 ay oluyor 82 de 75 e düştük çok şükür bırakmak yok tam gaz devam canim

Merhabalar,
Yakşaşık 20 gündür uğramadım günlüğüme...çünki diyet yalan oldu, tam bir öküz gibi yedim de yedim.
Gelen misafitim çoktu ve ben oldukça çok yere gittim ve bir kere diyetin dışına çıkmışken önünü alamadım. En az 3 kilo almışımdır(( artık bu gün enerjimi topladım ve Bismillah deyip başladım...daha fazla ileri gitmeden U dönüşü yapıyım dedim.

Kahvaltım,
3 kaşık yumurta salatası
3 tane zeytin
1 ölçü peynir
2 dilim ekmek
Maydanoz

Akşam
1 tabak tavuk çorbası
Salata

Ara
1 bardak süt
2 tane erik

3 litre su
Eğzersizimi henüz yapmadım birazdan yapınca yazarım...şöyle bir karar aldım kendimce 30 veya 35 dakika yapıyım diyorum... çünkü öbür türlü kendime çok yükleniyorum ve bende bıkkınlık oluyor. Belki çok enerjik olduğum bir gün olur fazla yaparım bilmiyorum ama en az yarım saat...

40 dk eliptik yaptım.
Bu hafta diyetisyenime gitmem gerekiyordu ama hangi yüzle gideceğim bilmiyorum. Bu ay toparlayım İnşaAllah önümüzdeki ay giderim.

İyi akşamlar,

Kalkınca
2 tane mandalina

Kahvaltım
1 tane yumurta
3 tane zeytin
1 ölçü peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Maydanoz, kapya biber

Ara
1 bardak sütlü kahve
3 tane bisküvi

Akşam
Fırında tavuk ve patates
Yoğurtlu semizotu

Ara
1 bardak sütlü kahve
1 tane elma

3.5 litre su

Kahvaltı,
1 tane yumurta
3 tane zeytin
1 ölçü peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Maydanoz, kapya biber

Ara
1 portakal

Öğle
6 tane çiğköfte
1 bardak ayran
Bol marul

Ara
1 bardak sütlü kahve
3 tane bisküvi

Akşam
Fırın tavuk
3 kaşık yoğurt
Salata

Ara
2 kaşık yulaf ezmesini yarım bardak sütle karıştırdım içine 1 tatlı kaşığı yaban mersini katıp 15 dk beklettim ve onu yedimhiçbenlik değilmiş. Diyet yapanların videolarında seyrediyorum ne güzel yiyorlar, tabii zevk meselesi bana uymadı.
3.5 litre su

İyi akşamlar,
Bu gün kalori bakımından iyi bir diyet günüydü fakat biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu malesef

Kalkınca
2 tane mandalina

Kahvaltı
1 tane yumurta
3 tane zeytin
1 ölçü peynir
2 tane ceviz
2 dilim ekmek
Maydanoz, kapya biber

Öğle
4 kaşık fellah köftesi
3 kaşık yoğurt

Ara
1 çay bardağı leblebi

Akşam
Yarım simit
1 ölçü peynir
Maydanoz, domates

3.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…