- 10 Temmuz 2017
- 277
- 79
- 48
- 43
- Konu Sahibi BokenHatun
-
Acaba napiyormus bu su metablizma flan mi hizlandiriyo hepsi varda bir tek çubuk tarcın yok toz var yaaaaDiyetisyen dün birvsu hazırlamamı tavsiye etti biraz önce onu hazırladım
1 tane yeşil elma
Yarım limon
2 tane tarçın
5-6 dal maydanoz
1 litre suyun içine koy öğün aralarımda iç dedi...içemezsem bildiğim başka bir çay var onu yaparım bakalım tadınasıl olacak
Evde var paket yeşil çay bende icmiyorum neyse bir tane içelim artik gunde demekki yararı varBir de günde iki fincan yeşil çay içmemi söyledi ama yeşil çay bana kalp çarpıntısı ve uykusuzluk yapıyor...yine de hafta sonu alıyım bir fincan sabahları içiyim diyorum dokunursa bırakırım.
Yaptım ama içemedim. İştah kapatıyor dedi diyetisyenAcaba napiyormus bu su metablizma flan mi hizlandiriyo hepsi varda bir tek çubuk tarcın yok toz var yaaaa
Aldım bende bugün... yumuşak içimli yeşil çay, sabahları bir tane içiçem İnşaAllah dokunmazEvde var paket yeşil çay bende icmiyorum neyse bir tane içelim artik gunde demekki yararı var
Yarin benim 1 ay oluyor 82 de 75 e düştük çok şükür bırakmak yok tam gaz devam canimMerhabalar,
Birkaç gündür midem beyağı yanardağ modunda bana çektirdi. O detoks çayının içindeki limon beni benden aldı...zaten normalde birçok sebzeyi bile yediğimde dokunan biriyim,karnıbahar, lahana, mantar, bunun gibi bir çok şey bu çayda tuzu biberi oldu...dün oruca niyetlenmiştim onu bile tamamlayamadım...ama bu gün Elhamdulillah iyiyim niyetliyim.
Buraya onun için birkaç gün yazmaya bilirim. Pazartesiye kadar midemi biraz dinlendirmeyi düşünüyorum. Sonra nasip olursa kaldığı yerden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?