- 25 Temmuz 2017
- 120
- 32
- 13
- 35
- Konu Sahibi BokenHatun
-
Sağol canımErkekler ne şanslı adet olmuyorlar, kasları fazla, hormonları değişmiyor.
Düşünsene 1 ayın , 1 haftası kafadan birkere boşa gidiyor.
Yarın doktora gitmen iyi olmuş gerçekten. Adetin düzene girmesinin çok faydası olur. Kendinini de çok strese sokma bence öyle çook fazla kilon yok ki halledersin onuda. Geç olsun güç olmasın.Allah kolaylık versin
Bende sezeryanla ama kirkimdan sonra olmadım daha hiçBen iki doğum yaptım ikiside sezeryan, ikisinde de normal adet görmeye devam ettim. Ama etrafımdan bildiğim 8 veya dokuz ay görmelenler var.
Resmen ayni ben ya kilo vermem durdu of offfffff hala 77.3 200 gram ne demek 3 gündür ya bi 75 i göremedim yaaa 30 una bir ay olacak 75 görmek istiyorum yaaaaaa ac uyuyorum ac uyaniyorum psikolojim bittiBu sabah tartıldım 74.5 geldim.
İnşaAllah duraksamayı kırmışımdır.
Salı günü diyetisyene gideceğim, bakalım ne diyecek.
Ama ben çok açım... geceleri açlıktan uyuyamıyorum. Neden bu kadar zorlanıyorum bilmiyorum.
Birde diyetisyen verdiğim kiloyu beğenmiyo
Ben önceki diyetisyenimi özledim ama o da çok pahalı.hiç açlık çekmeden dünyanın kilosunu vermiştim.
Offfffff bilmiyorum... biraz daha sabredeyim, olmazsa diğer diyete geçerim.
Çok zor bu işler...
Hasta oldum kizzzzzzz tam 77.0 oldum bu sabah hadi 76 ya az kaldı ben 70 i gormeye inat ettim canım insallah sende vermissindir azaltmaz zaten acliktan bayilcaz :)çok zor değil mi. Ama bu da herkese oluyor. Sabredersek başarırız.
Ben yarın diyetisyene gideceğim, bakalım ne diyecek duraksamaya girdiysem listemi değiştirecek İnşaAllah daha da azaltmaz.
Sen ne yaptın, doktora gittin mi
Ayda bir hakkimiz var zaten canım valla tadını cikar ben o günü coktan harcaaadiiimmmm.Bugün kaçamak günüm:))))))
Çok sevindim...artık metabolizman daha düzene girer İnşaAllahHasta oldum kizzzzzzz tam 77.0 oldum bu sabah hadi 76 ya az kaldı ben 70 i gormeye inat ettim canım insallah sende vermissindir azaltmaz zaten acliktan bayilcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?